Stona 569 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Słownik gwary poznańskiej ma dużo do powiedzenia nt. słowa Kolejorz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Trener Bakero zaczyna zaskakiwać już nawet siebie samego, może i Stilic był troszkę bezproduktywny i powolny, ale przy Ślusarskim prezentował się jak Zidane za najlepszych lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dobry mecz ogólnie. Szkoda, że w drugiej połowie chłopaki się już pogodzili z wynikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Przegrana 2:2 ze Śląskiem. Japierd42#%#$^% , ostatnie minuty to jakaś kompromitacja. Później może coś jeszcze dodam, bo teraz padam na twarz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ciesz się, że nie skończyło się 2:3, bo w końcówce było blisko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 O kurcze, wielki wielkopolski klub nie poradzil sobie z tym slabiutkim WKSem? To Ci heca! Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 O kurcze, wielki wielkopolski klub nie poradzil sobie z tym slabiutkim WKSem? To Ci heca! Wnioskując po miejscu zamieszkania - zobacz sobie wyniki z 18 kolejki, Wielki Warszawski Klub Niestety Sobie Nie Poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja niestety nie wiem gdzie mieszkasz. Cieszy mnie natomiast, ze o Legii - poczwornie - napisales z duzej litery. Czy to prawda, ze Kriwiec ma przejsc do Charkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lech Poznań - Śląsk Wrocław 2:2 W meczu 20. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań zremisował przegrał na własnym boisku ze Śląskiem Wrocław 2:2. Bramki dla poznaniaków zdobyli Sergei Krivets i Vojo Ubiparip. Mega fana dzieciaczków w odpowiedzi na zarzuty Koszernej Mistrzostwo @Maiden Bo z grzeczności [której Tobie brakuje] pisze nazwy własne z wielkiej litery [choć nazwę sobie sam wymyślił]. Mnie natomiast cieszy wciąż niesłabnące zainteresowanie Kolejorzem ze strony Maidena. Niby się zapiera, niby hejtuje a jednak non-stop coś napisze. Oj Ty Ty mały rojbrze z Warszawy, jednak w sercu masz miejsce nie tylko dla Legii ale i dla Lecha. Co prawda miłość to dla Ciebie ciężka ale wyprzeć się jej nie potrafisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Duszyczki niszczą system Jak zapodają "KOLEJORZ" to się niesie. Mega pomysł z sektorem rodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ej a o nas nic ?? Zawiodłem się Odnośnie do was, to z tej całej sytuacji można wyciągnąć prosty i chyba nikogo kto się w miarę w realiach orientuje specjalnie nie zaskakujący wniosek, że bydło chodzi na stadion nie tylko w POZnan*u. Szkoda tylko, że Walter poszedł drogą wytyczoną przez słowiki, czyli "żeby naszym kochanym kibolom ptasiego mleka nie zabrakło, to może będą mniej dymić, a że od czasu do czasu kogoś oplują/zbiją/rozwalą stadion/zafundują klubowi karę za race itp to już normalne koszta tego przyjemnego i przynoszącego profity obu stronom układu". Ale to i tak wszystko przecież wina Michnika Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Bydłem sobie nazywaj swoich znajomych. Byłeś w ogóle kiedyś na meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kilkadziesiąt razy, ale raczej niezależnie od tego uważałbym, że oplucie rodziny, czy zbluzganie i wypłacenie plaskacza nawet najsłabszemu piłkarzowi wyczerpuje definicję bycia bydłem. No ale może ja nie rozumiem piłki?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jakiej rodziny? Pijany koleś to dla Ciebie rodzina? Wg. Twojej definicji bydłem jest każdy polak, bo w każdym środowisku zdarzają się bezsensowne zachowania. Nie ma to jak uogólniać dla dobra swojej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Co byś nie powiedział i tak każdy będzie wspominał te sensacyjne oplucie (of koz, w Poznaniu tylko takie rzeczy). Ostatnio podczas Hymnu kibic (metr pienćdziesiąt w łapie, wysoki x2 tak) na kotle przypadkowo ręką mnie trącił w ramię i WYOBRAŹCIE SOBIE, że powiedział ''PRZEPRASZAM''!11! Panie Wielki K. Tak, kibice Lecha są niewychowanym bydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 "w kotle" , nie "na kotle" ;P Niby poznanianka a takie suchary :F Ogólnie to lekki syf się w tematach porobił, jak wrócę do domu to postaram się ogarnąć i poprzenosić to gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Każdy widzi, co chce- Wyborcza jedno, Lech drugie: filmik Około 1:40- jak dla mnie z dużą dozą prawdopodobieństwa typ opluł kobietę. Swoją drogą, już odnośnie do Legii, to doskonale pamiętam jak kilka lat temu piłkarze Podbeskidzia na które chodziłem jawnie sprzedali kilka meczów (co jest o wiele gorsze niż brak zaangażowania Legii) zaręczam Ci, że nikomu nie przyszło tu do głowy coś z repertuaru bicie/plucie- nie podoba się to za tydzień nie kupuję biletu i nie płacę za gów.no. Naprawdę prosty ciąg przyczynowo- skutkowy . Pani Lain- oczywiście, że wśród kibiców są różne typy ludzi, tyle że miejsce debili typu 'Litara' czy 'Starucha' winno być poza stadionem. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Stona, ''Na'' przyjęło mi się od Poznaniaka akurat. :] Panie Wielki K. niestety nawet na ulicy dostać wpie.rdol za darmola, zostać oplutym itp. I NIESTETY nie można zabronić nikomu wychodzić z domu, tak jak wejść na stadion. (Chociaż na Śląsk z tego co wiem, to kilku kiboli nie zostało wpuszczonych - więc jednak służby idą w jakimś kierunku, żeby na stadionach było w miarę bezpiecznie). Dla mnie temat rzeka. Pomimo tych incydentów nie zamierzam poprzestać chodzenia na stadion, bo tak jak już pisałam, równie dobrze mogłabym się schować w bunkrze i nigdy nie wypełzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Stona, ''Na'' przyjęło mi się od Poznaniaka akurat. :] Panie Wielki K. niestety nawet na ulicy dostać wpie.rdol za darmola, zostać oplutym itp. I NIESTETY nie można zabronić nikomu wychodzić z domu, tak jak wejść na stadion. (Chociaż na Śląsk z tego co wiem, to kilku kiboli nie zostało wpuszczonych - więc jednak służby idą w jakimś kierunku, żeby na stadionach było w miarę bezpiecznie). Dla mnie temat rzeka. Pomimo tych incydentów nie zamierzam poprzestać chodzenia na stadion, bo tak jak już pisałam, równie dobrze mogłabym się schować w bunkrze i nigdy nie wypełzać. Się zagalopowałaś troszeczkę. Można i powinno się zabraniać wchodzić na stadion ludziom, którzy nie przestrzegają ustalonych przez właścicieli obiektu praw. Ludzi, którzy nie przestrzegają prawa też nie wypuszcza się z tymczasowego domu zwanego więzieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Ten temat był już tu wałkowany. Proszę odpuście sobie bo już rzygać się chce Wielki k pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Nie wiem do jakiego filmiku wkleiłeś linka - do tej 15 minutowej wersji? czy do tych powycinanych "najfajniejszych" rewelacji ? Edit: Ej a o nas nic ?? Zawiodłem się Odnośnie do was, to z tej całej sytuacji można wyciągnąć prosty i chyba nikogo kto się w miarę w realiach orientuje specjalnie nie zaskakujący wniosek, że bydło chodzi na stadion nie tylko w POZnan*u. Szkoda tylko, że Walter poszedł drogą wytyczoną przez słowiki, czyli "żeby naszym kochanym kibolom ptasiego mleka nie zabrakło, to może będą mniej dymić, a że od czasu do czasu kogoś oplują/zbiją/rozwalą stadion/zafundują klubowi karę za race itp to już normalne koszta tego przyjemnego i przynoszącego profity obu stronom układu". Ale to i tak wszystko przecież wina Michnika To właśnie pokazuje jak często bywasz na meczach. Rozwalą... ciekawe. Może u Ciebie bydło na stadionie coś rozwala a nie w Poznaniu. Oplucie żula który wcześniej napluł/na rzygał na krzesełko (oglądałeś monitoring to zapewne nie uciekło Twojej uwadze) było na kadrze. I nie wiem jak to robią kibice Legii, ale ultrasi Kolejorza sami płacą wszystkie kary dotyczące rac. A więc nie pierdol głupot jeżeli nie masz o tym pojęcia Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 PP: Lech Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:1 W pierwszym meczu półfinałowym Pucharu Polski Lech Poznań zremisował przegrał z Podbeskidziem Bielsko-Biała 1:1. Bramkę dla Lecha zdobył Bartosz Ślusarski. Wyrównał Adam Cieśliński. Na plus to , że w końcu ktoś postanowił o(pipi)ić tych, którzy nie śpiewają oraz dopingowanie na dwa głosy z dzieciaczkami z sektora rodzinnego. Taki banan na twarzy był Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dużo ostatnio macie tych remisów porażek Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No dwa ostatnie mecze. Tak to jest jak chopaki wracają do starych czasów i próbują bronić wyniku zamiast cisnąć do końca. Kończy się to zwykle tak samo ;/ Kiedyś potrafili rozstrzygnąć losy spotkania na swoją korzyść w ostatnich minutach. Teraz niestety często pierd#%%^ dorobek całego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mikołajczak na prawej pomocy,Ślusarski na napadzie...to się nie dzieję... :ninja: Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A Rudnevs i Ubiparip na obrone wejda ?_? Mikołajczak i Ślusarski muszą mieć jakieś związki rodzinne z Bakero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi