Stona 569 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Cały wywiad z nim był na jakiejś stronie fanów Barcy, to co tutaj jest napisane to pewnie poskładane trzy po trzy z tego co tam było napisane+forum WL [choć nie wiem skąd niby to info o akcji z chusteczkami, skoro tylko ktoś luźno rzucił czy ma zabrać chusteczkę, czy będą rozdawane] A co do tej kwalifikacji do LE, to akurat nie problem, bo z taką grą nie mają szans Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Maiden masz bilet? ;] Nie mam. Na 2000 biletów, 1800 trafiło do SKLW. W klubie zostało 200 biletów. Ponoć pierwszych sześciu wariatów zaczęło stać pod kasami wczoraj wieczorem :bomb:. Z rana był tam meksyk, odpuściłem. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bez Stilicia i Kikuta - jak to powiedział ktoś w C+: "Lech nie ma po co wychodzić na mecz". Przyłączam się do tego, bo bez Stilicia będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ratuje nas to, że Skorża cały czas jest trenerem :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A kibiców Legii, że Bakero ma głowę pełną pomysłów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bez Stilicia i Kikuta - jak to powiedział ktoś w C+: "Lech nie ma po co wychodzić na mecz". Przyłączam się do tego, bo bez Stilicia będzie ciężko. Jak by Legia miała formę życia i rozwalała każdego rywala po 5-0. Wcale nie uważam, że stoimy na straconej pozycji. Pewnie kopacza zepną dupy na ten jeden mecz. No ale o zaangażowanie na 100% nogę być pewny tylko u Djurdjevica. Ten mecz pokaże który przepłacony klub jest w większej (pipi)e Ratuje nas to, że Skorża cały czas jest trenerem :potter: Ale Janas albo Majewski mają wolne cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czy może mi ktoś powiedzieć jaki dzień, godzinach ? jest otwarty stadion miejski w poznaniu dla powiedzmy "zwiedzających". Może ktoś z poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 http://www.epoznan.pl/news-news-23976-Wtorkowe_wycieczki_na_stadion Możesz też wejść "na jana" i co obejrzysz, zależy tylko od Twojego sprytu i szczęścia Ja bym na Twoim miejscu poczekał aż ten stadion skończą Bo jak na razie, to tam raczej dużo do oglądania nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja już raz tam byłem ale kumple mi trują bo jestem z małego miasteczka. I chyba się wybierzemy 19 Kwietnia i mam nadzieje że uda nam się jak najwięcej zobaczyć. Chyba nigdy się nie doczekam, aż oni go ukończą znając trochę polską budowlankę i robotników Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jaki Krivets ma szpule, dzisiaj po Browarze śmiagał. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Lech nawiązał współpracę z Atletico Paranaense W zeszłym tygodniu Lech Poznań podpisał umowę o współpracy z brazylijskim klubem Atletico Paranaense. Przedstawiciele Zarządu klubu: Prezes Andrzej Kadziński oraz Wiceprezes Arkadiusz Kasprzak odwiedzili klub z Kurytyby. - Cieszę się, że po kilku miesiącach rozmów udało się nam podpisać umowę o współpracy pomiędzy naszymi klubami. Jestem przekonany, że wymiana doświadczeń, jak również myśli sportowej przyczyni się do rozwoju każdego z klubów - mówi Wiceprezes Lecha Poznań Arkadiusz Kasprzak. Przedstawiciele Zarządu Lecha Poznań byli pod dużym wrażeniem ośrodka szkoleniowego należącego do klubu Atletico Paranaense. Ośrodek, w którym do dyspozycji zawodników jest aż osiem pełnowymiarowych boisk, jest częstym miejscem zgrupowań reprezentacji Brazylii. - Naszego nowego partnera zaprosiliśmy także do wzięcia udziału w tegorocznej edycji turnieju Lech Cup - dodał Arkadiusz Kasprzak. oficjalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? Przecież biletów już prawie nie ma, co Ty za pierdoły wypisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? po 1. jakie widowisko? po 2. w tvp2 nie da się oglądać meczy, no chyba że w papciach. wracając do tematu, stawiam na jakiś remis. Chyba że gospodarze zepną się na Legie tak samo jak na Wisłę w zeszłej rundzie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? po 1. jakie widowisko? po 2. w tvp2 nie da się oglądać meczy, no chyba że w papciach. wracając do tematu, stawiam na jakiś remis. Chyba że gospodarze zepną się na Legie tak samo jak na Wisłę w zeszłej rundzie :potter: Ten mecz jest transmitowany również na TVP2, telewizja publiczna pokazuje bodajże 2 najciekawsze mecze w rundzie (ich zdaniem). No chyba że to była wypowiedź ironiczna, odnosząca się do poziomu komentarzu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 @Biały... prawie mnie rozgryzłeś. To nie była ironia tylko stwierdzenie faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Przecież biletów już prawie nie ma, co Ty za pierdoły wypisujesz. Rili? http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,title,Bedzie-rekord-ale-nie-komplet-na-Lechu,wid,13315642,wiadomosc.html Offsajd: Mecz będzie transmitować publiczna - widać, że się nie interesujesz ligą. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Za oficjalną: KKS LECH 9 tysięcy na 3 dni przed, wynik nie jest zły, zważywszy na to co ostatnio obie drużyny grają Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Biały Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 9 tysięcy biletów to grubo ponad 20% pojemności stadionu. Nadal "prawie nie ma biletów"? Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 oczywiście że wiem o tym że mecz będzie w publicznej, chodziło mi o to że oglądanie meczy w tvp to jest padaka, no chyba że wyłączy się dźwięk/komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 9 tysięcy biletów to grubo ponad 20% pojemności stadionu. Nadal "prawie nie ma biletów"? Aha. Po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że u was bilety są w "preorderach" na rok przed datą meczu, a miesiąc przed ludzie zabijają się w kolejkach :> Spokojnie, będzie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Maiden przyjedzie do Poznania z ipadem pod pachą i będzie pisał relacje z meczu :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Maiden nie przyjedzie, bo bilety się rozeszły nim Maiden mógł sobie bilet kupić. Ale, Maiden przynajmniej próbuje jeździć na wyjazdy, w przeciwieństwo do Ciebie - wielki fanatyku :potter: I na finał PP też pojedzie <3 Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pojedziesz na mecz Lechia - Lech? Faktycznie jesteś fanem piłki nożnej. Nie bulwersuj się tak, bo przy tym gadasz głupoty, a to obniża Twoją wiarygodność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 gdzie w ogóle będzie rozgrywany finał tych zacnych rozgrywek o puchar prezesa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi