Stona 569 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań 1:0 W spotkaniu 24. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał z Zagłębiem Lubin 0-1. Niewykorzystane sytuacje się mszczą Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na kolana przed potężnym "coś więcej niż klub" Zagłębiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Na kolana przed potężnym "coś więcej niż klub" Zagłębiem. Wielkie Wielkie Wielkie ! Zagłębie!!! Nie wiem za bardzo gdzie sprawdzić, jak wyglądała oprawa Lubiniaków? Nadal jest bojkot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jaka oprawa? :potter: W TV oprawę pokazali tylko do czasu aż była "koszulka" , jak weszły godła i race, to już zero. Fajna była kamera znad sektora Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Na Dialog Arena w ramach oprawy co drugi mecz gaśnie światło. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 I zapalają race :potter: . Ehh szkoda tego meczu znowu stracone punkty . Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 I zapalają race :potter: . Ehh szkoda tego meczu znowu stracone punkty . Właśnie nie szkoda. Może ktoś w końcu z zarządu zauważy co się dzieje i wyjebie tego idiotę w pizdu. A z nim jeszcze paru innych zawodników i będzie spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jaka oprawa? :potter: Lubin est na proteście. FANATYKU & ULTRASIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 lepsza fota oprawy @Maiden: Skończ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) A z czym mam skończyć? Dziwisz się dlaczego Lubin nie zrobił oprawy, to Cię informuję, że w Lubinie trwa protest kibiców. A Ty mi posta kasujesz. xD Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Na pięknym stadionie w Bydgoszczy... PP: Lech Poznań – Legia Warszawa 1:1 k. 4:5 W finałowym spotkaniu Pucharu Lech Poznań zremisował z Legią Warszawa 1:1. Bramkę dla Lecha zdobył Dimitrije Injac, wyrównał Manu. W rzutach karnych lepsi okazali się legioniści, którzy wygrali 5:4. Cały czas nie rozumiem co Bosy miał na myśli strzelając karnego w ten sposób Meczyk dobry, bramka Injaca za(pipi)ista. Legia przez większą część meczu nic nie grała jak zwykle. Szkoda, najprostsza droga do Europy została zamknięta. Pozostaje liga No i może Bakero pójdzie w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 zapomniałeś wspomnieć o zdemolowaniu własnego sektora przez najlepszych i najkulturalniejszych kibiców kiboli w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kibol - kibic. Tak na marginesie. Nie własnego tylko Zawiszy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ofsajd, bo po ostatnim karnym wyłączyłem TV więc nie widziałem tego, dopiero teraz sobie czytam No trochę chopaki pojechały, s(pipi)iły cały wizerunek na który wiele osób pracowało. Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion I biją kamerzystów - jeden z was takiego mela zaje.ba.ł jednego z operatorów kamer, że konieczna była karetka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Historia zatoczyła koło i teraz to My jesteśmy Ci źli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Łap plusa za dystans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Plusik za plusik Małe prowo do pracy, se pójdę w "fanatycznie (pipi)niętych" Zostało chyba 6 meczy. Wychodząc z założenia że wszystko wygramy, mamy szansę na puchary Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się . Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się . Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu . Piłkarze Legii (2x"i") - uwaga kierowana nie tylko do Ciebie. Nie uważam by nasi grajkowe mieli skłoności do wywalania się, wiem za to, że jeden z waszych powinien dostać czerwień za walnięcie piąchą Ivicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Maiden chodzi Ci o to jak Vrdoljak (tak to się pisze?) padł jak rażony piorunem we własnym polu karnym? Muszę Cię zasmucić ale nie dostałam piąchą w twarz a i wywrócił się z lekkim opóźnieniem co bardzo ładnie pokazały powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Chyba Ci się pomyliły tematy. Do obrazków jest inny topic. Do którego z chęcią Cię zapraszam :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Taki akcent humorystyczny w tych ponurych czasach: Zagłębie - Lech Z protokołu delegata PZPN z tego meczu: "Bardzo ładna oprawa meczowa zakłócona rozpaleniem 17 rac świetlnych" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi