Stona 569 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Lech Poznań - Górnik Zabrze 2:0 W 25. kolejce Ekstraklasy Lech Poznań pokonał na własnym boisku Górnika Zabrze 2:0. Bramki dla poznaniaków strzelili Artjoms Rudnevs w 14 minucie i Semir Stilić w 70. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Piłkarze oglądali kibiców,pięknie.... Czy stadion był również zamknięty dziś dla kibiców Warty?Bo z tego co się orientuje,to właśnie główną przyczyną zamknięcia była obawa o bezpieczeństwie imprez masowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie, bo wojewodzie podoba się piknikówa na Warcie. Było już to przerabiane w temacie o ekstraklasie, zaglądnij sobie tam Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QDBiWpblXu8&feature=player_embedded#at=150 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kibice zachowali się genialnie. Żałuję bardzo, że nie dotarłam, z przyczyn ode mnie niezależnych. Brawa wielkie dla piłkarzy za wyjście do ludu. Zamknięcia stadionu nie skomentuje. Podsumował to pięknie transparent, który dzisiaj widzieliśmy ''DROGA ŻYWNOŚĆ I BENZYNA. TO KIBICÓW PEWNIE WINA?''. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QDBiWpblXu8&feature=player_embedded#at=150 8:30 od kiedy Lech śpiewa tę piosenkę? Pierwsze słyszę, że to śpiewacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3dsZxlREFYM&feature=player_embedded źle słuchasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 "źle słuchasz" Jakbym oglądał polską ligę częściej niż jeden mecz na pięc lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 8:30 od kiedy Lech śpiewa tę piosenkę? Pierwsze słyszę, że to śpiewacie. Jakbym oglądał polską ligę częściej niż jeden mecz na pięc lat. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No, bo Lech tylko w lidze gra. W LE każdy mecz oglądałem w tym sezonie i dwa lata temu (chyba), jakoś tej przyśpiewki nigdy nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ci "kibice" to jednak faktycznie są megakulturalni i w ogóle fajni. Jak nazywamy człowieka, który bierze zespół w strefie spadkowej i robi z niego zespół będący o jeden mecz od podium? Pedałem. Jak tu nie sympatyzować z tą rozsądną grupą społeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Była oprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie od dziś wiadomo, że hitowe spotkania w lidze są mega badziewne Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Była oprawa? Gdzie ? Pytanie do wiślaków którzy nie przyjmują gości jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Ależ oczywiście zamilknę w bezmiarze swej głupoty, ale błagam: oświeć mnie, znawco, i wytłumacz, gdzie konkretnie "nie mam wiedzy". Chodzi o to, że Lech nie był na początku kadencji Bakero w strefie spadkowej, czy to, że obecnie nie jest, mimo porażki, 4 pkt. od podium? Bezmyślnie łyknąłem te dane z zakłamanych mediów i nie wiem, jaka jest prawda. Edytowane 12 Maja 2011 przez Stona wycięte bluzgi Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie oglądasz meczów, nie czujesz tego. Nie wiesz jak ta drużyna gra. A gra bardzo źle, a to że traci 4 pkt do podium to pokazuje siłę naszej wspaniałej ligi w tym sezonie. Nie przypominam sobie by Lech tkwił w takim syfie. Trener który nie potrafi zmotywować graczy, który podejmuje decyzje niezrozumiałe powinien opuścić drużynę już dawno temu. Tyle w telegraficznym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Za każdym razem tak mówicie, gdy Lech przegrywa, że tkwi w jakimś syfie, trener jest ble itd. Czy nie było też tak za kadencji Zielińskiego? Przyznam szczerze, że od jakiegoś czasu nie śledzę wydarzeń na forum Wiary Lecha, ale wówczas, gdy trenerem był Zieliński takie głosy jak te powyżej były na porządku codziennym. Do końca sezonu pozostało kilka kolejek i możemy sobie szczerze powiedzieć, że liga w tym roku była niesamowicie słaba, skoro Lech po tylu porażkach może myśleć o LE. Jeśli chodzi o moją opinię, to w tym roku Kolejorz nie dostanie się do żadnych pucharów, a w zespole dojdzie do jesieni średniowiecza. Sprzedaż Rudnevsa i Stilica będzie całkiem prawdopodobna, niemal przesądzona. Oczywiście Bakero też pożegna się z posadą, ale jakoś nie widzę, żeby Lech rozglądał się za jakimś konkretnym trenerem. Nie chodzi mi o to, że nie słychać na lewo i prawo, że interesują się tym i tym, ale niepokoi mnie ta bierność patrząc na poczynania Baska. Edytowane 12 Maja 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Było tak za kadencji Ziela pod koniec jego pracy. Choć nawet wtedy nie było tak źle, jak jest teraz jeśli chodzi o styl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Na Ruch wszyscy na czarno. Robimy żałobę na estadio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 pojawiły się ploty o powrocie Rengifo... Macie jakieś szersze info? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jak na razie tylko spekulacje prasowe. Dość dziwne by to było. Najpierw wywalają go z hukiem a teraz powrót? Ja tam Hernana zawsze lubiłem. Dobry gość był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Stadion Miejski w Poznaniu czeka kolejna wymiana murawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 To już było wiadomo 2 miesiące temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jutro stypa na estadio Szkoda że nie przeszła opcja z garniturami XD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Skąd ja bym Ci garniaka wziął Moja czarna koszulka/replika się w końcu na coś przyda i odwiedzi ze mną estadio Co do samego meczu to fajnie by było jak by Bosy usiadł na ławce, a Stilic jednak zagrał od 1 minuty. Kotor(może w końcu złapię jakąś piłkę i nie wypuści przed siebie) - Wojtkowiak(czy uda mu się kiedyś celnie podać?), Wołąkiewicz( bez zarzutu. Bardzo dobre występy) Arboleda(mniej pajacowania, więcej grania) Panama(Solidnie się prezentuje. Dobrze, że podpisał nowy kontrakt) - Injać, Muraś( mógłby się zacząć spłacać w końcu ) - Wilk(Nie wiem co o nim napisać. Nie lubię typa a i formą za bardzo nie grzeszy) Kiełb(Ma zadatki na dobrego gracza tylko czemu ich nie pokazuje? dwa fajne zwody na środku boiska w meczu to za mało, Semir(oby chciało mu się grać ;D) - Vojo(mam nadzieję, że nie okaże się drugim Handzićiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi