_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 za ślubną sesję na stadionie POSIR kasuje 150 pln więc za kajak pewnie dwa razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 za ślubną sesję na stadionie POSIR kasuje 150 pln więc za kajak pewnie dwa razy więcej a jak będę miał własny kajak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To zerknij do tematu o Euro, tam wrzuciłem te fotki ;P Kajaki oraz inne przedmioty przydatne podczas wypoczynku akwaidoalnego można zakupić w klubowym sklepiku. Wystarczy podać hasło RYŻYŃSKI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 http://www.weszlo.com/news/7196 jak u was wygląda baza treningowa? jakieś boisko macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Baza jest we Wronkach. Aktualnie "buduje się" boisko przy stadionie, bo wszystko było rozkopane. W sumie wszystko cały czas jest rozkopane, bo pierwszy stadion na Euro cały czas jest w budowie Tak swoją drogą, to akurat motyw z ćwiczeniami które pokazali wszędzie jest wykonywany tak samo.. No chyba że gdzieś mają wbudowane w boisko treningowe jakieś kołki do których można przyczepić te taśmy XD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W pierwszym meczu sparingowym Lech pokonał Zagłębie 1-0. Zwycięską bramkę w 24 minucie strzelił wracający do zdrowia Kamil Drygas. Szkoda, że nowy nabytek Tonev zagrał całe 16 minut. Zszedł z powodu kontuzji. Bułgarski pomocnik doznał stłuczenia mięśnia uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Chyba rekordu związanego ze sprzedażą karnetów w tym roku nie wyrobimy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Coś mi się wydaje, że generalnie będzie kiepsko z frekwencją w tym sezonie. Nie wiem, jak wyglądały ceny wcześniej, ale te bilety wydają się być strasznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 drogo? u nas są podobne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Wcześniej, czyli na jesień były 2 karnety. Cenowo nie jest jakoś strasznie. Ja tam czekam na info co z dopingiem. I co z tym Lechem Choć karnet pewnie i tak kupię. Najwyżej sobie pogram w karty czy coś... A frekwencja będzie z(pipi)ana i pewnie będzie to pierwszy sezon od dawna w ekstraklasie, gdzie frekwencja zamiast wzrastać, będzie spadała. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 http://www.mmpoznan.pl/380088/2011/7/22/marcelin-management-i-kks-lech-poznan-oficjalnie-operatorem-stadionu-miejskiego?category=sport najwyższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Pi razy drzwi wychodzi na to samo co Legia[3,7mln?]. Oni dostali skończony stadion bez wad, my wręcz przeciwnie. Najs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 To może być największy transfer Lecha ostatnich sezonów. Kolejorz 2 lipca ,,ściągnął" do Poznania swojego kapelana, ks. Jacka Markowskiego. Duszpasterz ostatnie lata był bowiem na probostwie w Grodzisku Wielkopolskim. - Z klubem mamy do siebie już teraz na pewno bliżej - śmieje się ks. Jacek. za wp.pl :turned: Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 trochę stare, ale jak ktoś nie widział i się interesuje to warto: http://www.lechpoznan.tv/?id=4962 (4 części). najciekawsza chyba kwestia "głosowania" w sprawie wyjazdów, którego nie było, a przedstawiciel Lecha zapytany w temacie powiedział tylko, że u nas tak nie ma możliwości przyjęcia gości... wczoraj było spotkanie z bakero i też ma być na LechTV, ale nie wiem czy jest sens tracić na to czas... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Z tego co czytałem, to sensu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 http://www.lechpoznan.tv/?id=4962#play - jak ktoś ma za dużo czasu:D Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 http://www.lechpoznan.tv/?id=4962#play - jak ktoś ma za dużo czasu:D Lepiej poczytać forum. Kopernik nic ciekawego nie mówi, nie odpowiada na pytania. Pozytywnie podobno zaskoczył Dawidziuk. Ja tam na kudłatego nie zmarnuje tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ŁKS Łódź - Lech Poznań 0:5 W pierwszej kolejce Ekstraklasy Lech Poznań rozgromił ŁKS Łódź 5:0. Hattrickiem popisał się Artiom Rudnev, jedną bramkę dołożył Semir Stilić, a listę strzelców uzupełnił Cezary Stefańczyk, który pokonał własnego bramkarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 W dniu dzisiejszym odbyło się spotkanie wszystkich aktywnie działających grup kibicowskich Lecha Poznań. Na spotkaniu podjęliśmy zgodną decyzję o kontynuacji rozpoczętego w zeszłej rundzie protestu. Decyzja spowodowana jest: 1. Narastającymi represjami stosowanymi wobec kibiców oraz niektórych klubów przez Rząd miłościwie nam panującego premiera Donalda Tuska oraz podległe mu Urzędy Wojewódzkie oraz służby mundurowe. Represje te nakładane są pod pozorem walki z chuligaństwem, a faktycznie obliczone są na niszczenie przez władzę oraz część mediów oddolnego ruchu społecznego, tworzonego przez kibiców. 2. Wprowadzaniem niekorzystnej polityki biletowej oraz stosowaniem bezpodstawnych utrudnień i prób ograniczenia swobody kibiców przez Zarząd klubu, co skutkuje w chwili obecnej brakiem porozumienia pomiędzy kibicami, a klubem. W przeciwieństwie do pozostałych ekip z polskiej Ekstraklasy nie mamy zamiaru udawać, że sytuacja wytworzona w poprzedniej rundzie uległa jakiejkolwiek zmianie. Prowadzony przez nas protest będzie kontynuowany w następującej formie: 1. Wyjazd na mecz do Lubina odbędzie się z naszym udziałem, jednakże pojedziemy na niego w czarnych barwach - bez barw klubowych, bez fan oraz bez dopingu przez większość meczu. 2. Mecz Lech Poznań – Ruch Chorzów rozgrywany we Wronkach odbędzie się bez udziału zorganizowanych Grup Kibicowskich. 3. Kolejne mecze wyjazdowe odbędą się z naszym udziałem, jeżeli otrzymamy na nie bilety oraz osiągniemy porozumienie w sprawie ich dystrybuowania. Podobnie jak w przypadku meczu w Lubinie – nie zabierzemy fan oraz innych akcesoriów kibicowskich. Konsekwentnie jeździmy w czarnych barwach. Mecze wyjazdowe z GKS Bełchatów, Polonią Warszawa oraz Podbeskidziem Bielsko-Biała, zostaną przez nas odpuszczone w ramach protestu. 4. Na mecze wyjazdowe będziemy udawać się zorganizowanym transportem grupowym w celu uniknięcia możliwych prowokacji służb oraz większej integracji poszczególnych grup oraz kibiców niezrzeszonych w istniejących grupach kibicowskich. 5. Mecze domowe rozgrywane na stadionie przy ulicy Bułgarskiej odbędą się w następującej formie: - mecze z Jagiellonią Białystok, Koroną Kielce, Widzewem Łódź, ŁKS Łódź oraz Zagłębiem Lubin zostaną przez nas odpuszczone organizacyjnie. Decyzję o przyjściu na powyższe mecze pozostawiamy każdemu członkowi Grup Kibicowskich oraz wszystkich wspierających nas kibiców do osobistego podjęcia. - mecze z Wisłą Kraków oraz Legią Warszawa odbędą się z naszym udziałem. Jednakże nie zostaną wywieszone fany oraz nie będzie prowadzony zorganizowany doping przez większość spotkania. Na mecze przychodzimy w czarnych barwach. Mecze te nie zostaną całkowicie odpuszczone, aby dobitniej uzmysłowić kontrast pomiędzy naszymi rozśpiewanymi trybunami oraz pustym stadionem. 6. Decyzję co do innych form protestu na poszczególnych meczach oraz poza nimi podejmować będziemy na bieżąco na podstawie analizy sytuacji. 7. Decyzję w sprawie kupna karnetów pozostawiamy każdemu do osobistego rozważenia. Wszystkich kibiców Lecha Poznań, którzy od lat wspierają naszą działalność prosimy o zrozumienie naszej decyzji oraz aktywne włączenie się w zapowiadane formy protestu. Protest, który rozpoczęliśmy nie jest łatwy i zapewne nie skończy się jutro, także wszyscy musimy uzbroić się w cierpliwość oraz dołożyć swoją kibicowską cegiełkę w czasie rozgrywanych meczy. W związku z możliwą zmianą sytuacji ogólnokibicowskiej oraz toczącymi się równolegle rozmowami z organizatorami rozgrywek oraz klubem, przedstawione powyżej decyzje mogą ulec zmianie. Wierzymy, że podjęta przez nas decyzja jest słuszna oraz długofalowo przyniesie same pozytywne skutki oraz oczekiwany przez nas powrót do normalności kibicowskiej. Grupy Kibicowskie Lecha Poznań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zagłębie Lubin - Lech Poznań 1:1 W spotkaniu 2. kolejki T-mobile Ekstraklasy Lech Poznań zremisował w Lubinie z Zagłębiem 1:1. Kolejorz prowadził po bramce Luisa Henriqueza. W końcówce spotkania wyrównał Szymon Pawłowski. Tak to jest jak wracają stare nawyki i zaczyna się bronić wyniku przez ostatnie kilkanaście minut meczu. Wilk powinien sobie obciąć nogę w ramach przeprosin za z(pipi)anie takie sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Strzał życia Pawłowskiego ooo... jak już tu jestem, może mi ktoś napisać jakie były ceny biletów na wasze mecze w fazie grupowej LE rok temu (najlepiej widełki )? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Za mecz ze Salzburgiem na Kocioł płaciłem 55 pln. Ile za Bragę to Ci nie powiem, bo ten bilet był już na karcie kibica i nie pamiętam ceny. Co do meczu, to Lech pod wodzą Kudłatego wrócił na swoje tory. Bronienie wyniku 1-0 od 70 minuty. Szacun. Co do Wilka to brak słów. Niech se pierdo;nie nowe foto, albo niech wyjdzie w nowej parze butów. Na pewno mu to formę podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Strzał życia Pawłowskiego ooo... jak już tu jestem, może mi ktoś napisać jakie były ceny biletów na wasze mecze w fazie grupowej LE rok temu (najlepiej widełki )? Ceny biletów: Kategoria A 170 / 145 Kategoria B 130 / 110 Kategoria C 100 / 85 Kategoria D 80 / 70 Z tym że był też "karnet" za 100pln na dwa mecze [Juve, Man C] dla karnetowców. Wracając do meczu , to cieszy postawa Stilica, to co ten koleś czasami robi, aż przyjemnie się to ogląda. W(pipi)ia mnie Murawski, nie wiem jak go oceniać bo te jego straty potrafią przyprawić o zawał. Nie wiem też co jest z szybkością bocznych obrońców ale bardzo często przegrywali pojedynki biegowe z czego rodziły się wolne dla Zagłębia. O obronie wyniku już wspominałem. Jest to bolączka Lecha i nie wiem czy JMB jest debilem i tego nie widzi, czy kopacze po prostu nie wytrzymują kondycyjnie. Wilk @#$%!%#$% Rudnev trochę mnie zawiódł. Miał 2 piękne sytuacje na strzał głową. Co jak co ale on z dyńki potrafi uderzyć, a tutaj raz totalnie z(pipi)ał, a raz trafił w bramkarza. Szkoda. 2pkt poszły się kochać, IMHO niesprawiedliwie [aczkolwiek nie żebym tutaj wzorem Maidena miauczał że sędzia nas oszukał]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi