_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nadal mamy lidera. I to po dwóch meczach na wyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Lech Poznań pokonuje na wyjeździe GKS Bełchatów 3-0 po hattricku Artioma Rudniewa. Reprezentant Łotwy strzelał odpowiednio w 52', 57' i 63 minucie. Drugim z bohaterów został Semir Stilic który zanotował 2 kapitalne asysty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Obejrzałem sobie 2 połowę [dziękuję PKP za za(pipi)iste za(pipi)ane pociągi dzięki którym meczyku nie obejrzałem wczoraj] i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem gry Lecha. Chopaki grali na luziku, ciągle podając PO ZIEMI i ogólnie grając jakoś tak przyjemnie dla oka [!]. Rudnev jest mega kozak i za(pipi)iście się zaczyna dogadywać ze Stilicem. To jak się odnalazł przy 2 bramie [teleport? o.O] było piękne. 3 brama i minięcie zwodem 3 "obrońców" GieKaeSu - poezja. Szkoda że Muraś nie trafił kilka minut wcześniej, bo też dawał radę. Chopaki grają naprawdę piknie Żeby tylko im to zostało do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Piszesz tak, bo się wyrobiłeś na 2. połowę W pierwszej Rudniew grał piach, cała drużyna może i się trzymała przy piłce, ale też nie mogli nic strzelić, no i GKS bardziej istniał, niż później. Chociaż trzeba przyznać, że i tak było nieźle. Jeśli chodzi o drugą - w pełni się zgadzam z Twoim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Może po tej wymianie murawa w Poznaniu utrzyma się dłużej niż pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No raczej, po raz pierwszy wymieniają całą płytę, a nie tylko trawę. Szerloki (pipi)ane Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Miałbym do tutejszych Poznaniaków pytanko- co się dzieje z piłkarzem Chrapkiem Krzysztofem? Że go nam zmarnowaliście to wiem , ale konkretnie to chłopak jest nadal kontuzjowany, czy trafił do waszego klubu Kokosa, bo widzę, że na oficjalnej, ani na wiki nie ma go nawet w szerokim składzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Był wypożyczony do Piasta w zeszłym sezonie i znowu załatwił sobie kontuzję. A czy wrócił czy co się z nim dzieje, to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Miałbym do tutejszych Poznaniaków pytanko- co się dzieje z piłkarzem Chrapkiem Krzysztofem? Że go nam zmarnowaliście to wiem , ale konkretnie to chłopak jest nadal kontuzjowany, czy trafił do waszego klubu Kokosa, bo widzę, że na oficjalnej, ani na wiki nie ma go nawet w szerokim składzie... On się sam zmarnował... Z tego co pamiętam gdy był zdrowy to parę razy zagrał. Miał być wypożyczony, ale że w trakcie doszło do kontuzji to do tego wypożyczenia nie doszło. No i został w Lechu. Co się z nim dzieje ? nie wiem. albo rehabilitacje albo znowu jakaś kontuzja. Bo nawet w ME nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Lech Poznań podpisał dziś roczny kontrakt z opcją przedłużenia na kolejne lata z holenderskim obrońcą Marciano Brumą. 27-letni prawy defensor w poprzednim sezonie reprezentował barwy Arki Gdynia, dla której rozegrał 25 meczów. W zespole Kolejorza Bruma będzie występował w koszulce z numerem 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Oby nie podzielił "kariery" poprzedniego numeru 2, czyli Gancarczyka. A co do Chrapka - gość jest niezły (może nie poziom Lecha, ale jako rezerwa by się nadał), jak nie ma kontuzji, ale niestety, on to już nawet ze szkła nie jest, przecież ja na jego miejscu bałbym się z domu wychodzić, żeby się nie połamać. Chociaż ciekawe, jak by się rozwinął, gdyby nie ta wieczna rehabilitacja. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No dzięki za info. Chłopa szkoda, bo bo sezonie bezpośrednio przed transferem złapał w Bielsku naprawdę fajną formę i na ligę by to pewnie wystarczyło, a tak zapowiada się dołączenie do nieszczęsnego grona wiecznych kalek, w rodzaju Rafała "pochodziłem w weekend po górach i odnowiła mi się kontuzja" Boguskiego, czy sławnego Tomasza Dawidowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Do grona wiecznych kalek puka już Kiełb. Wczoraj złapał grypę... No (pipi)a to już są jakieś jajca. Temu kolesiowi wiecznie coś dolega. Jak nie kontuzja, to jakieś przeziębienie. Chyba mu kupie za własne siano jakieś owoce by witamin nałapał -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że dzis nie dadzą dupy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) "U siebie" to to jest tylko w protokole. Krzysiek Kotorowski nawet mówił, że dla niego, to jest znowu mecz na wyjeździe, a tylko Bułgarska jest domem. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Pikniki ciągną doping. Dają radę, nie ma co :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wilk znowu ubrał nie te lakierki co trzeba i przestrzelił setę. Piękna brameczka Możdżenia Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Rudnev niby ruski, a lubię skubańca ;] Lepszy jest niż Lewandowski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 To jest Artjoms Rudnevs czy Rudniev? Bo w różnych miejscach różnie piszą i już mi się (pipi)ie. Gość jest w formie to mu trzeba przyznać, strach się bać co by się stało gdyby doznał jakiejś kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Rudniew. Tzn. zapis to Rudnev - w zeszłym sezonie poszli po pisowni "zangielszczonej", stąd był "Rudnevs". W aktualnym sam Artjom stwierdził, że jednak chciałby nazywać się... tak, jak się nazywa, stąd poprawna pisownia. Artjom Rudniew, a nie Artjoms Rudnevs. Ładnie ta liga powoli wygląda - Rudnev, Melikson, Ljuboja robią na mnie największe wrażenie, ale trzeba też przyznać, że wielu innych podłapało formę. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) To jest Artjoms Rudnevs czy Rudniev? Bo w różnych miejscach różnie piszą i już mi się (pipi)ie. Gość jest w formie to mu trzeba przyznać, strach się bać co by się stało gdyby doznał jakiejś kontuzji. Oj nie kracz Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Hehehhe, dobra pany. Sprawa wygląda tak: Артём Руднев - Artjaem Rudniew - zapisem fonetycznym . I to jest po rosyjsku, bo kolo uważa się za kacapa. Urodził się na Łotwie za czasów ZSRR. Rudnev to zapis zangielszczony , po polsku - Rudniew. A Rudnevs to zapis po Łotewsku. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Lech Poznań - Ruch Chorzów 3:0 W spotkaniu 4. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań pokonał we Wronkach Ruch Chorzów 3:0. Kolejne dwie bramki zdobył Artiom Rudnev, a jedno trafienie dołożył Mateusz Możdżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Hehehhe, dobra pany. Sprawa wygląda tak: Артём Руднев - Arjaem Rudniew - zapisem fonetycznym . I to jest po rosyjsku, bo kolo uważa się za kacapa. Urodził się na Łotwie za czasów ZSRR. Rudnev to zapis zangielszczony , po polsku - Rudniew. A Rudnevs to zapis po Łotewsku. Czemu Arjaem?? T to t a "ё" to "jo" Więc normalnie fonetycznie Artjom. Gość jest za(pipi)isty, oby w każdym meczu strzelał tyle brameczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Lech Poznań - Ruch Chorzów 3:0 W spotkaniu 4. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań pokonał we Wronkach Ruch Chorzów 3:0. Kolejne dwie bramki zdobył Artiom Rudnev, a jedno trafienie dołożył Mateusz Możdżeń. Widzę że wróciliście do korzeni, do domu. hłe, hłe, hłe... Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi