Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) Temat o najlepszym klubie, i najlepszych kibicach w Polsce - Legii Warszawa! http://www.youtube.com/watch?v=sgS-xODSsMQ http://www.youtube.com/watch?v=w3qK1RV6gd4 Edytowane 6 maja 2011 przez Maiden 2 3 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Warto jeszcze przypomnieć o wczorajszym sparingu z Szachtarem, który został przerwany w 88minucie z powodu bójki piłkarzy na boisku xD Astiz podobno morda we krwi, tłukli się nawet rezerwowi, kwik. W momencie przerwania spotkania było 4:2 dla zespołu z Ukrainy. Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Sa jakies zdjecia z tej zadymy, albo film? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) na legiilive znajdziesz Edytowane 11 lutego 2008 przez Maiden Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 http://www.legialive.pl/news/24855_Bomba_z..._na_boisku.html tu coś jest, ale nic ciekawego raczej. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 to na legii.com.pl ładnie Iniakiego pokazali krwawiącego Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 że legia mistrzostwo oddała walkowerem to już wszyscy wiemy przez przyjrzenie się transferom wisły przy bierności warszawy.teraz ITI strzela jeszcze samobója wypożyczając Grosickiego w momencie gdy wrócił do formy dając niezły występ w reprezentacji..Nie dobrze się robi Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 No! Nareszcie. Osei w Legii. Bardzo mnie to cieszy. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Zobaczymy jak się spisze. Cena wykupu to 2mln euro, więc musi solidnie pracować ;] Doszedł też Hiszpan Antonio Martin Aguilera, wychowanek Atletico Madryt (wypożyczenie). Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) 2:2 z Botem : / Jarza - jak mogłeś... Edytowane 6 kwietnia 2008 przez Maiden Cytuj
wielad 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 legia to pupilek PZPN... ale i im sie do dupy dobiora w zwiazku z korupcjami. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 legia to pupilek PZPN... ale i im sie do dupy dobiora w zwiazku z korupcjami. Biorąc pod uwagę 1993 to napewno pupilek:) co za brednie Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Zgierzeckie Legia w pucharze UEFA Ciamajda jest jednak moim ulubieńcem - Jak tu go nie kochać ? No i taki piękny, cały czarniutki Mam szczerą nadzieje, że łykniemy zarówno Puchar Ligi jak i krajowy Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 Paskudne bydło Bosmana. Niech no zaraz się zacznie pier. dolenie, że "SLKW" odcina się od tych zdarzeń. Banda kure. stwa, i złodziejstwa. O ile ITI nie trawię o tyle to (pipi) trzeby by wydalić na Magadakar. Banda cwelstwa, coś w tym jest - Bezzębni idioci. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Najśmiesznie są argumenty typu:kto nie był na meczu niech się nie wypowiada.Prawda jest taka ,że znowu bydło jest i znowu Legia. Ja wiem ,że "awanturki były som i bendom" , ale lata 90 się skończyły.Słyszałem ,że nowym szefem ochrony został jakiś typ z "formacji która nie przestaję maszerować" (legia cudzoziemska?) , być może zmieni się na lepsze. Ciekawe czy w PU Legia wyśle komunikat o nie braniu odpowiedzialności za kibiców , na wzór tego z Bełchatowa.OBY!!! 5 lat bez pucharów to katastrofa a już chodza pogloski o Wilnie-bis. Cytuj
janol 433 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Słyszałem ,że nowym szefem ochrony został jakiś typ z "formacji która nie przestaję maszerować" (legia cudzoziemska?) ,(...)5 lat bez pucharów to katastrofa a już chodza pogloski o Wilnie-bis. Błoński ps "Gruby" ps "PODOBNO" 8) Co oczywiście nie zmienia faktu, że samobój był wręcz popisowy. Aż ciężko w to uwierzyć. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 (edytowane) Bardzo ładnego tego Merca sobie Roger zgarnął po meczu. Nie dziwię mu się, że nie skakał z radości, skoro cała trybuna przebiegła mu po prezencie. Z tego, co widziałem, to nie był zbytnio obity, ale co kamery mogą pokazać. Na pewno ma mnóstwo drobnych uszkodzeń. Swoją drogą wybitna mądrość ze strony Remesu, żeby go ustawić właśnie tam. Edytowane 14 maja 2008 przez Linek Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 (edytowane) : / Kojarze gościa w czarnej bluzie, z białą chustą na ustach - niewiarygodne. Łukasz: Tak, na 90% wyśle - Nie zamówi też biletów. Miklas wypowiedział się na oficjalnej. Edytowane 23 lipca 2009 przez Maiden Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Słyszałem ,że wyjazd Białoruś ma być spokojny , ale później jakby Legia przeszła to plan jest powtórki z Wilna Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Trudno by na Białoruś nie był spokojny ; ) Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Astiz wraca do Legii! Na pięć lat! http://legia.net/news.php?id=29454 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Legia wygrywa 1 - 0 w Gruzji co daje jej awans do kolejnej rundy Ligi Europejskiej. Cytuj
przema 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 mam nadzieje, że legia się obudzi i powalczy chociaż jak za dawnych lat, a te cepy z zakrytymi mordami, nie będą jej w tym przeszkadzać. Zamiast takie dopingu prostaków, wolałbym grać przy pustych trybunach. Powinno się to granatami wysadzić razem z żyletą. Ale póki co w tym sezonie spokój, pewnie cwele, bały się gruzinów z karabinami, szkoda że nie bali się policji pod KDT, powinni ich tam spałować, żeby niewstali Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Pod KDT nie było Legii, a jedynie kilku gówniarzy z szalikami. Sprawę rozdmuchało, a jakże, TVN. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi