Opublikowano 16 października 201014 l Bardzo heroicznie dodać warto. Przebieraniec ją wyciągnął z bagażnika samochodu. Na stacji benzynowej. Przypomnę tylko jedno: "Włochy".
Opublikowano 16 października 201014 l No, liczą się tylko fany skrojone po szlachetnym pojedynku na szable. Jak się ma flagi to się ich pilnuje, i jak byście się nie pucowali na necie, to i tak strata visitorsów to wasza duża wtopa.
Opublikowano 17 października 201014 l Kozacko, ze na wlasnym stadioniku wywiesiliscie ja od wewnatrz plotu przy wlasnym mlynie :biggrin:
Opublikowano 17 października 201014 l No a jak wiadomo najłatwiej rozszarpuje się flagę wiszącą na zewnątrz ogrodzenia. Ale tak naprawdę, to baliśmy się, że wyłamiecie się z klatki, przebiegniecie 100 metrów przez boisko, zerwiecie visitorsów i rozpier/dolicie cały zegar. Tak to było Na przyszłość, jak jakaś ekipa podpiłowuje dla was drzwi od klatki to większe szanse na powodzenie akcji będziecie mieli, jak nie będziecie o tym pisać na necie 2 tygodnie przed meczem
Opublikowano 23 października 201014 l Cieszy mnie,że w końcu farmazony typu "to za młody,za mało doświadczony" są tylko nimi.....,bo Kucharczyk ciągle to udawadnia!
Opublikowano 25 października 201014 l Ja bym się bardzo cieszył: Dobry, młody napastnik. Legionista - prezesom Wisły swego czasu powiedział, że w Wiśle nie zagra. Legia zgnarnęła za niego 3,2 mln. ojro / odzyska go za 0 ojro.
Opublikowano 25 października 201014 l Patrząc na ostatnie wyczyny Legii w materii "sprowadzamy napastnika" to nie za ciekawie to wyglada
Opublikowano 25 października 201014 l Z ostatniego naboru masz Mezengę i Kucharczyka. Nie jest więc źle
Opublikowano 25 października 201014 l Nie jest najgorzej, jego wypożyczenie kosztowało mało. Kucharczyk przyszedł za talerz rosołu
Opublikowano 25 października 201014 l Co pokazuję trafność wyborów w Legii, gdzie Kucharczyk miał byc numerem 3-4, a gral tylko dlatego, ze reszta byla zenujaco slaba
Opublikowano 25 października 201014 l Miał być numerem trzy - akurat w ataku, wzmocnień dokonano dwóch. Trudno było przewidzieć, że po kontuzji, "Chini" do reszty się posypie :confused:
Opublikowano 27 października 201014 l Slask - Legia 1:2 Po dwoch bramkach Sebastiana Szalachowskiego, Legia awansowala do 1/4 PP. Piekna asysta popisal sie Manu. Niestety, urazu nabawil sie Kucharczyk.
Opublikowano 31 października 201014 l Legia wygrywa z Górnikiem 2-1. Piękna końcówka w wykonaniu warszawskiej drużyny Gola na wagę trzech punktów zdobył Bruno Mezenga. 4 miejsce w tabeli, wracamy do gry!
Opublikowano 1 listopada 201014 l Jak sie Legia nie nauczy strzelać bramek z akcji to mistrza nie będzie, 11 z 13 bramek padło po rogach wolnych, z czego jakaś połowa z du.py
Opublikowano 2 listopada 201014 l Ja bym się bardzo cieszył: Dobry, młody napastnik. Legionista - prezesom Wisły swego czasu powiedział, że w Wiśle nie zagra. Legia zgnarnęła za niego 3,2 mln. ojro / odzyska go za 0 ojro. O ile pamiętam, to dostał ofertę z Lecha...
Opublikowano 2 listopada 201014 l Fakt Janczyk idealnie bedzie pasowal do Klubu Grubego Brzuszka w Legii, w koncu w Belgii juz go nie chca, bo ma wyje.bane i nie bedzie trenowal wiecej, zeby schudnac. Edytowane 2 listopada 201014 l przez Bartg
Opublikowano 6 listopada 201014 l Legia ogrywa lidera 2-0. Gole dla CWKSu strzelali Vdorljak i Rzeźniczak Soczysty buziak dla pistacjowego księcia forumingu (Obsolete) który przepowiadał spadek Legii do I ligi.
Opublikowano 6 listopada 201014 l Jako najwiekszy kibic Legii na forum bardzo sie ciesze z tego zwyciestwa. Moje slowa zmobilizowaly druzyne i widac efekty.