Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Ja na zarzad mam wyj.eba.ne - ciesze, sie jednak, ze z tak duza uwage sledzisz zycie naszej Legii. Mi, na Twoim miejscu, by bylo wstyd za PZPN ktory - kolejny juz raz w tej rundzie - karze Legie jakas chora kara (nieproporcjonalna do "wybrykow stadionowych bandytow"), podczas gdy wielkopolski klub dostaje 5000 zl. No ludzie Jak tam ptaszku, lecisz do Bydzi ? Edytowane 21 kwietnia 201113 l przez Maiden
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l LOLz, a co ma wspólnego PZPN z Lechem i ze mną? Wy(pipi)ane masz czy nie, jest to Legia. A info mam z forum WL, z tematu o nagonce na kibiców Co do finału, właśnie się umawiam z ekipą co do wyjazdu Z tym że nie lecę, nie opłaca się na taki dystans kupować biletu lotniczego.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l A co ja mam wspólnego z zarządem? Nie wiem jak w Wielkopolsce, ale Legia to MY, nie zarząd, nie piłkarze. Idąc Twoim tropem, musiałbym Cię spytać co sądzisz o ostatnim oświadczeniu wiceprezesa Roberta Sikory?
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l O boRZe, Maiden, zarząd to również Legia. No ale dobra, EOT. podkreślenie, bo widzę że problemy ze wzrokiem się zaczynają Edytowane 21 kwietnia 201113 l przez Stona
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l No, sekcja hokejowa Legii to też Legia. Tylko że ja wciąż nie rozumiem - co z tego? Edytowane 21 kwietnia 201113 l przez Maiden
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Lechia - Legia 0-1 Dawać Widzew PS: Napisane z mega wypasionego Macbooka <3 Elo luck. Edytowane 23 kwietnia 201113 l przez Maiden
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Ja bym się Krzysztofem Bąkiem z Lechii zainteresował. Niezły, bramkostrzelny obrońca, w sam raz na naszą obronę
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l jak skrzywdził, zobacz strone wstecz, Maiden odleciał i twierdzi, zer Legia wygrała 0-1 :potter:
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Nikt nas nie skrzywdził - wreszcie bijemy klubowe rekordy Skrzywdzimy, ale ptaszki w Bydzi :bomb:
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l polska liga właśnie jest tak wyrównana, że w ciągu 3 dni padają zupełnie różne wyniki, porażka
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Cabral-w-szerokiej-kadrze-Argentyny,wid,13365293,wiadomosc.html taka gwiazda, a w Legii ma problem z załapaniem się do składu...
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l Chyba sprawdzają 8. garnitur reprezentacji - tak na wszelki wypadek, lol.
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l hehehe Cabralowi to powołanie dodało skrzydeł chyba, jego dziewicze trafienie w Legii w oficjalnym meczu
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l Miklas <papa> "Walter z podbitym okiem. Drabczyk na(pipi)any. Ostrowski nawpierdalał się za dużo bigosu. Mik_as jakiś smutny... Marcinkiewicz z Izabel Schetyna z siostrzenicami co to się dzieje na tej Legii" Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez Maiden
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Czekamy na maila z info o zakazie... Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez OsciBosci
Opublikowano 1 maja 201113 l Jeszcze Doda w prawym dolnym rogu ;] Bo Doda poluje na Astiza, teraz modne jest wyrywać hiszpańskich stoperów.
Opublikowano 6 maja 201113 l W pociągach jadących na finał PP została przeprowadzona koleżeńska zbiórka na pomnik Kazika Deyny, który ma stanąć przy stadionie Legii z inicjatywy jej kibiców. Z przyjemnością informujemy, że udało się zebrać rekordową kwotę 53427 zł 97 gr! http://zyleta.info/?p=2260 53.000 zł! Ostro!
Opublikowano 6 maja 201113 l Niesłusznie nieuznana bramka dla Legii. Maiden, masz pole do popisu ;] Trzeba podkreślić bardzo dobrze słyszalny doping kibiców spoza stadionu.
Opublikowano 6 maja 201113 l Co do piłki (ona jest w tym momencie mniej ważna) Legia Wygrała Puchar Polski pokonując w finale pewną drużynę z Wielkopolski, a dziś rozbiła Koronę Kielce po bramce reprezentanta Argentyny, Cabrala, i dwóch Radovicia. Edytowane 6 maja 201113 l przez Maiden