Opublikowano 17 maja 201113 l Kiełbowicz, Wawrzyniak, Jędrzejczyk, Kelhar Oprawa meczu z Polonią wybrana najlepszą oprawą miesięcy lutego/marca w Polsce: Edytowane 17 maja 201113 l przez Maiden
Opublikowano 17 maja 201113 l Wszystko pięknie ładnie, ale od oprawy ważniejsza jest gra, a aktualnie Legia jest w tabeli za Lechią
Opublikowano 21 maja 201113 l Z relacji meczowej: Gniazdo kibiców Legii odwiedził niespodziewany gość: Krzysztof Kononowicz. Fani warszawskiej drużyny przywitali go okrzykami i oklaskami, a według pana redaktora z Krakowa Kononowicz udzielał wywiadu telewizyjnego przed stadionem i mówił, że cieszy się, że mamy taką młodzież w Polsce ;-) Kibice Legii przyprowadzili też ze sobą kozę, ale na razie jest ona pod stadionem.
Opublikowano 21 maja 201113 l Niestety nie miałem okazji oglądać tego w tv na żywo "Tomku, uważaj z krytyką pod adresem do tego piłkarza [Komorowskiego], bo chyba nie chcesz, żeby cię jutro w domu odwiedziło ABW." :teehee:
Opublikowano 21 maja 201113 l Ja tez nie oglądałem meczu ŁKS. A były tu wrzucane filmiki z tego zdarzenia. Ale mniejsza o to Ten cytat to z kogo ??
Opublikowano 21 maja 201113 l Dobra beczka jest na zakończenie sezonu. Kononowicz to w ramach akcji w której dziękuje Tuskowi, że nie będzie niczego ?
Opublikowano 22 maja 201113 l Widok Kononowicza na gnieździe, pokazującego "eLkę" - bezcenny Już nie mówiąc o tym, że na stadion przyprowadziliśmy go wraz z koziołkiem, i pewnym antyrządowym transparentem - "Robert Mateja, to polskich skoków nadzieja" -"Adaaaam Maaałysz, Adaaam Maaałysz" -"Robert Burneika" -"Mariusz Pudzianowski" Przemowa Pana Krzysztofa galante - "Wiecie droga młodzieży, a mamy taką piękną młodzież, była kiedyś taka guma Donald, ją trzeba było przerzuć i wypluć" No i zabraliśmy ze sobą sprzęty na plaże, piłki, ręczniki, olejki, pontony Pojawił się też Pan Donald ze szlauchem http://www.youtube.com/watch?v=E70tqlHB7dA&feature=player_embedded
Opublikowano 22 maja 201113 l Szkoda, że nie wszystkie ekipy się włączają w protest. Edytowane 22 maja 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 26 maja 201113 l Legia urządziła sobie ostre strzelanie w Gdyni gromiąc Arkę 2:5; Byłoby 2:6 i Hattrick Kucharczyka gdyby nie stronniczy sędzia liniowy.
Opublikowano 26 maja 201113 l gdyby nie stronniczy sędzia liniowy. Beskitu Maiden Chcesz podpis pod avkiem "sędzia kalosz" albo " stronniczy sędzia" ?
Opublikowano 26 maja 201113 l Ja bym się zastanowił kto posmarował temu z Arki żeby zrobił 2 kosy z dupy i wyleciał z boiska ;] Edytowane 26 maja 201113 l przez kilix
Opublikowano 27 maja 201113 l http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91850,9668116,Arbiter_nie_uznaje_bramki_Kucharczyka.html Dziękuję, dobranoc.
Opublikowano 27 maja 201113 l http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91850,9668116,Arbiter_nie_uznaje_bramki_Kucharczyka.html Dziękuję, dobranoc. http://www.wyborczapinokio.pl/ A tak chciałem przeczytać ocb
Opublikowano 27 maja 201113 l lukas musisz zacząć oglądać jakieś magazyny ligowe w tv, bo inaczej ciężko Ci będzie zobaczyć bramki z ekstraklasy przez pinokia.
Opublikowano 27 maja 201113 l Jakoś wszystkie bramki ligowe nie są mi potrzebne do szczęścia. A te ładniejsze można znaleźć na YT. Chyba
Opublikowano 27 maja 201113 l No ale nie możesz zobaczyć jak to wstrętny pan arbiter odebrał Legii szansę na jeszcze większe pojechanie Śledzi
Opublikowano 27 maja 201113 l Żadna nowość. Sędziowie oszukali Legię już w 29 meczach w tym sezonie :potter:
Opublikowano 27 maja 201113 l W niektórych pewnie nawet nie raz. Ciekawe czy Maiden prowadzi jakieś statystyki na ten temat Chętnie bym coś takiego zobaczył Edytowane 27 maja 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 28 maja 201113 l Klub Piłkarski Legia nałożył na 21 osób zakazy stadionowe, w związku z zachowaniem fanów na meczu Legia - Widzew. Zarząd klubu tłumaczy, że ukarano osoby, które naruszyły porządek, poprzez intonowanie i wykrzykiwanie wulgarnych i antysemickich haseł oraz łamanie regulaminów stadionu i imprezy masowej. Zakazy będą obowiązywać, w zależności od przewinienia, od 6 do 12 miesięcy. Jeden z zakazów, po rozmowie z zainteresowaną osobą, został zawieszony. "Władze Legii ustaliły z SKLW, że ukarani będą mieli możliwość rehabilitacji i ewentualnego zawieszenia zakazów o czym zainteresowani zostaną poinformowani przez Klub przed rozpoczęciem sezonu 2011/2012" - poinformował klub z Łazienkowskiej.