Tokar 8 278 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Serio chyba tylko żyleta wie o co chodziło z tym hasłem na oprawie. Wszystkich to znaczy Sosnowca, Elbląga i Pogoni Sz. też ? :ph34r: Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 (edytowane) ba, nawet swoje matki, tak głosi logika gdy uzywa sie slowa "wszystkich" no i Lukas wie też, coś tam burczał do mnie to pewnie sie orientuje Tymczasem Stołeczna Duma przegrywa na własnym boisku ze Śląskiem. Hura! Edytowane 21 sierpnia 2011 przez Orson Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Pewnie sędzia ich oszukał. Przyjdzie Miaden, to Wam powie! A sama oprawa z meczu ze Spartakiem daje radę. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Przecież on się pojawia tylko po to żeby się pochwalić, a że dzisiaj nie ma czym więc raczej na pracę sędziego narzekać nie będzie... chyba że wypłacze to w poduszkę 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 a Skorża chciał zabić sędziego. Krzykiem i groźną miną Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 TO JEST CZERWONA KARTKA Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Legia jak co roku, glosne transfery i glosna kompromitacja. No, ale Maryla Rodowicz chodzi na stadion, wiec spoko. 3 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 XD Zerknijcie na plusiki/minusiki w poście Obso. (pipi)łem XD Wracając do meczu, a właściwie do Skorży, ktoś powinien mu powiedzieć że się facet kompromituje takimi scenami. Ja rozumiem że Polski Mourinho [to już drugi, po Michniewiczu ] i w ogóle ostatnia nadzieja białych ale bez przesady. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 No maiden czuwa nad tym topiciem. Zobacz Stona kto dał Ci minusa za wstawienie naszej oprawy - "warszafka" Szkoda tylko, że nie podzielił się wrażeniami z tego dzisiejszego meczu i nie wyjaśnił przez co dzisiaj przegrała Legia. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 bo oni chcą rozjechać Spartaka, rozjeżdżanie Sląska ich nie cieszy Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Prawdziwy kibic nie patrzy na boisko, tylko na oprawę. Być może w tej ważniejszej kategorii Legia dzisiaj wygrała (trzy tuskch'uje do jednego tuskchu'ja, czy jak to mierzą). No ale generalnie wasza beka jest przesadzona. Legia przegrała jeden mecz, jej. Generalnie każdemu się to zdarza. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 BTW. Podobno Skaba do Odense odchodzi? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Co tam się dzieje na Łazienkowskiej Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 0-2 do przerwy, ładny wynik Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 (edytowane) Obie drużyny graja beznadziejnie tylko podbeskidzie jest bardziej skuteczne. i taki wynik jak widać, zapowiada sie ciekawa 2 połowa 8) edit:lukas1988 dobre :blum2: Edytowane 10 września 2011 przez polaki899 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 IDZIE, IDZIE PODBESKIDZIE... OTO JEST DZIEŃ KTÓRY DAŁ IM PAN... itd 1 Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Legia pokazała wielkie, soczyste, śmierdzące trenerskim geniuszem Maciusia Skorży piłkarskie gów.no. Przed meczem myślałem, że sam Ljuboja zaaplikuje TSP ze 3 bramy, a tu okazało się, że Legia poza golem miała może pół sytuacji. Chylę czoła przed chłopakami z Bielska- pierwsze zwycięstwo w lidze, odbicie się od dna, brama Patejuka, który jeszcze parę lat temu dorabiał jako elektryk, i to wszystko akurat w delikatnie mówiąc, niezbyt przeze mnie 'lubianej' Warszawie. Potwór się obudził, dawać nam tu Wisłę i Lecha Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Ciekawostka: gdyby Legia miała teraz wygrać zaległy mecz z Zagłębiem, byłaby liderem. No więc, hm, eee, aż tak słaba jest polska liga. Można też na to spojrzeć inaczej. Jak już pisałem, Legia-Real 4-0, tak więc Podbeskidzie-Real 6-1. Taki prawdopodobnie byłby wynik bezpośredniego spotkania. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Legia pokazała wielkie, soczyste, śmierdzące trenerskim geniuszem Maciusia Skorży piłkarskie gów.no. Przed meczem myślałem, że sam Ljuboja zaaplikuje TSP ze 3 bramy, a tu okazało się, że Legia poza golem miała może pół sytuacji. Chylę czoła przed chłopakami z Bielska- pierwsze zwycięstwo w lidze, odbicie się od dna, brama Patejuka, który jeszcze parę lat temu dorabiał jako elektryk, i to wszystko akurat w delikatnie mówiąc, niezbyt przeze mnie 'lubianej' Warszawie. Potwór się obudził, dawać nam tu Wisłę i Lecha pierwszy komplet pkt w Bielsku i już taka krytyka oponentów. Ok, krytykujesz Warszawską Dumę, bez szydery wiec Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 ładny cyrk, zastanawiam się tylko na jakiej podstawie klub nie przyjął pieniędzy w groszach. Przecież pieniądz to pieniądz. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Nawet w sklepie pani z kasy musi Ci przyjąć, ale jak widać zarząd Legii stoi ponad prawem polskim. To jest jakiś skandal. Jestem ciekaw jak sąd na to spojrzy jeżeli dojdzie do tej rozprawa. Jedno jest pewne, ten chłopak nie zostanie sam, a Legia takim zachowaniem strzela sobie w kolano (nie po raz pierwszy zresztą) z bazuki.! Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Nacho Novo podpisał kontrakt z Legią. żałosne. 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) A Ty jesteś GRUBY a co do tego naczosa to nie znam gościa, ale skoro podpisał półroczny kontrakt tzn że jest starym ogórkiem. Edytowane 16 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi