Skocz do zawartości

Legia Warszawa

Gość Maiden

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Skandal-po-meczu-Legii-Pilkarz-uderzony,wid,13283256,wiadomosc.html

No to teraz czekamy na nagonkę Koszernej na Legię. Jakaś nowa krucjata na stadionowych bandytów? W końcu uderzyć piłkarza w twarz, to chyba coś gorszego niż opluć spitusa na trybunach?

No ale to Warszawa, wiadoma rzecz, stolica, więc może Koszerna nie będzie kalać własnego gniazda. Zobaczymy.

Jak że w życiu nigdy nic nie jest pewne, to może jakieś info z trybun by Maiden? Serio ktoś tam kogoś uderzył, czy po prostu znowu mamy nagonkę?

Gość Ofsajd
Opublikowano

GW już zaczęła nagonkę i robi z tego sensację. Przynajmniej na ich stronie głównej, a i Pol wrzucił jakiś filmik gdzie rozmawia z innym dziennikarzynom i rozprawiają o kibolach z Warszawy.

Opublikowano

Jako że nie klikam na wyborczą to nie wiem. ale dzięki za njusa. Ciekawy jestem co jutro o nas wysmarują. Fana duszyczek, doping dla KSZO, Śląsk robiący rozpipę w Poznaniu( kibole Lecha pewnie prowokowali :teehee: :teehee: ). Pedałki z wybiórczej mają całą gamę możliwości :potter:

Opublikowano

A cóż to za anonimowy Cistoń? o.O Najbardziej bawi zdanie w którym wspomina o rządzie RP. Takie troche w wuj nie składne mu wyszło XD Pewnie za bardzo się podniecił :potter: Mimo wszystko spodziewałem się czegoś więcej.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Gdzie Maiden i jego posty? Chciałbym się dowiedzieć z jedynego niezależnego źródła na forum w jaki sposób Legia została oszukana tym razem.

Żeby nie było offtopa: Staruch dostał bana

Gość Maiden
Opublikowano

Nie, tym razem wyrywalem foczki na dzikim clubbingu w polnocnej Anglii. Nb, to ciekawe ile przez tych pare dni, Greg zebral grzybkow grajac w gierki na nintendo :turned: ?

Na korsyke, szlachta poleci, ale w lecie ;)

Widze, ze mnie wam brakowalo - nie powiem, schlebia mi gdy widze, ze zycie polowy formingu ogniskuje sie w okol mojej skromnej osoby.

No co nowego? W sumie nic.

Wielkopolscy kibice wciaz - jawnie - daja wyraz na tym forum swojemu gleboko zakorzenionemu antysemityzmowi (moderatorek jak zawsze daje przyklad), ich druzyna nie umie wygrac na wlasnym stadionie z drugoligowcem, a najlepszy Klub w Polsce jest juz jedna noga w finale Pucharu Polski. :thumbsup:

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Maiden, akurat teraz włóczę się po Dzikim Zachodzie w RDR ^_^ Od zbierania gwiadek mam przerwę ;]

Opublikowano (edytowane)

Ojtam , się przypierdalasz ;) Ważne że kolejny klub dołącza do antykoszernej koalicji :thumbsup:

Legia zawsze miała napięte stosunki z Wybiórczą - z prostej przyczyny, jest to klub którego kibice utożsamiają się ruchami prawicowymi. I to nie pierwsza tego typu akcja skierowana przeciw Wybiórczej.

slowik.jpg

Zapędy polityczne przeniosłem tutaj :)

Edytowane przez Stona
dodany odnośnik do "pieprzenia"
  • Minusik 1
Gość Grzegosz
Opublikowano

Dlaczego podzielono ten mecz na tercje po 30 minut? Nie śledzę wszystkich meczów piłkarskich, ale pierwszy raz widzę takie kuriozum.