DreicoPL 1 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Hajime no Ippo(Boks),HUNGRY HEART - WILD STRIKER(piłka) Edytowane 22 listopada 2010 przez DreicoPL Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Sprecyzuj sport bedzie latwiej. Giant Killing, Major, Prince of Tennis, Bamboo Blade, Captain Tsubasa ;D A tak na maksa to One Outs, rozkminy czasami niszcza te z Death Note'a. Miszcz. Edytowane 23 listopada 2010 przez Owiec Cytuj
Krilioner 0 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Poleci ktoś jakieś krótkie anime (do 30 epów) z jakimś dobrym twistem na koniec? Najlepiej w poważniejszych klimatach. Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Durarara!! i Baccano!! - Niesamowici bohaterowie, ciekawa fabuła, i piękna kreska. Oglądać, nic więcej nie trzeba pisać! Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Wstępnie mogę polecić Bokurano. Jestem po 10 epizodach i jest naprawdę dobrze. Bardzo mi sie ta seria kojarzy z Evangelionem z tą różnicą, że postacie nie są tak popierd&lone. DOBRE postacie z DOBRYMI historiami (Kako,Chizu i Daichii mają naprawdę bardzo dobre swoje odcinki). Jak dalej nic się nie pieprzy to będzie to napewno jedno z moich ulubionych anime. Cytuj
Thomas X 3 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Poleci ktoś jakieś krótkie anime (do 30 epów) z jakimś dobrym twistem na koniec? Najlepiej w poważniejszych klimatach. Phantom: Requiem for the Phantom - 20 odcinków z hakiem, klimat i fabuła jak w najlepszym filmie akcji, miażdżący soundtrack, końcówka ostro ryjąca beret. Kto nie oglądał, ten pała. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Wyszedł ostatni ep Katanagatari. Jak ktoś nie oglądał to polecam, jedna z najlepszych rzeczy w ostatnim czasie jeśli chodzi o anime. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 (edytowane) Legend of Legendary Heroes się skończyło za(pipi)istym cliffhangerem. Żeby było zabawniej, s2 nigdy nie zobaczy światła dziennego ;_; Ale seria zdecydowanie godna polecenia, bardzo dobre fantasy z elementami polityki. Also, via /a/ Shiki - shit ratings LOLH - shitty ratings TWGOK - shitty ratings Ore no shit - godly ratings the fuck is wrong with you, Japan? Edytowane 18 grudnia 2010 przez Zaton. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Czemu druga seria miała by nie wyjść? Czyzby z powodu tej ustawy co niby ostatnio przeszła? Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Z powodu niskiej sprzedaży serii. Oglądalność pewnie też nie była najlepsza, bo puszczali to jakoś o drugiej w nocy. Choć faktem jest, że seria dobrze wypromowała nowele na podstawie których powstała. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Znacie jakieś Anime o wyścigach samochodowych? Oprócz nascaru, bo coś takiego mi się kojarzy i może bez kosmicznych pojazdów. Cytuj
Razel 6 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Znacie jakieś Anime o wyścigach samochodowych? Oprócz nascaru, bo coś takiego mi się kojarzy i może bez kosmicznych pojazdów. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3463 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Dzięki, sprawdzę Initial D i polecony przez Ciebie Capeta Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 (edytowane) animatrix, najbardziej niedocenione anime przeze mnie. czekam na hejty prawdziwych anime;owych nolife;ow Edytowane 20 grudnia 2010 przez Najtmer 1 Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Ma ktoś namiary na Legend of Prince Ram w .avi? Z góry olbrzymie dzięki Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 http://www.serialeonline.pl/index.php?p=seasons&id=444 Devil May Cry z lektorem :smile: milego ogladania, ja ide lyknac drugiego epka Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 ja polecam z ostatnio obejrzanych Lovely Complex i Sora no Otoshimono(obie serie) Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) 1.Isekai no Seikishi Monogatari Gatunek:Akcja,Komedia,Fantasy,Ecchi,Mechy,Szkoła Harem EP:13 po 45min. Fajne anime polecam ,Główny bohater to ma szczęście wokół niego same dziewczyny ,nie że bym był zboczeńcem:D jestem ciekaw czy będzie 2 sezon. 2.Library War(Toshokan Sensou) Gatunek:Akcja,Komedia,Romans EP:12 po 23min. 3.Air Gear Gatunek:Akcja,Fantasy,Komedia EP:25+ OVA po 25min 4.Basquash Gatunek:Komedia,Mechy,Sport EP:26 po 23min 5.Heroic Age Gatunek:Akcja,Fantasy,Science-Fiction,Dramat,Mechy EP:26 po 24min. Bardzo Fajne anime polecam Teraz biorę się za One Piece zapowiada się na długą przygodę ,ciekawe ile mi zajmie ogarnięcie wszystkich odc. Edytowane 10 stycznia 2011 przez DreicoPL Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Dobre Horror Anime? Tylko taki konkret, coś w klimatach Fatal Frame byłoby zajo Polećcie coś Cytuj
KarenRipp 0 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Dobre Horror Anime? Tylko taki konkret, coś w klimatach Fatal Frame byłoby zajo Polećcie coś Możesz spróbować: Ayakashi - Japanese Classic Horror (uwaga, to nie to samo co badziewne anime Ayakashi) - jak w nazwie, tradycyjne japońskie opowieści grozy, mi się klimacik podobał Kikoushi Enma - cztery odcinki z demonami itp. Kousetsu Hyaku Monogatari - każdy odcinek to osobna historia grozy, specyficzna, mroczna kreska Gdybyś miał coś ciekawego to polecaj, gustuję w tego typu klimatach Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Dzięki, spróbuję. Jak sam natrafię na coś ciekawego to polecę. Szukam właśnie takich klimatów grozy, nie chodzi mi o przemoc i hektolitry krwi, raczej jakąś psychodelikę Cytuj
KarenRipp 0 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Dzięki, spróbuję. Jak sam natrafię na coś ciekawego to polecę. Szukam właśnie takich klimatów grozy, nie chodzi mi o przemoc i hektolitry krwi, raczej jakąś psychodelikę Z psychodelki to może być jeszcze Paranoia Agent, filmy Satoshiego Kona (np. Perfect Blue), Higurashi no Naku Koro ni. Ale to raczej thrillery Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 (edytowane) Od jakiegoś czasu poszukuję anime, które kiedyś oglądałem i sam jednak sobie nie poradzę, więc może ktoś z Was skojarzy. Było to o jakimś samuraju, pełnometrażowe anime, pierwsza scena to bandyci zaczepiają go na moście i dochodzi do walki, potem on zostaję wkręcony w coś i ma jakąś misję do spełnienia, walczy z dziwnymi bossami jak koleś który całe ciało ma twarde jak z kamienia, więc nikt mu nic nie może zrobić dopiero gdy gwałci jakąś laskę, to okazuje się, że każdy kto się z nią kocha zostaje otruty i dlatego ten kamienny koleś się rozpada i ginie , dalej główny bohater walczył z niewidomym w bambusowym lesie. Więcej nic nie pamiętam, może ktoś z Was to kojarzy? Edytowane 20 stycznia 2011 przez MierzejX Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Nie chodzi o kurozuka? kiedyś to znaczy keidy oglądałes? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Dobre parę lat temu, okolice roku 2003-04. To nie Kurozuka. To była pełnometrażówka, główny bohater z tego co mi się kojarzy podobny charakterem (i może nawet wyglądem) do Kyoraku z Bleach'a. Ostatnia scena to walka na statku. Sorki, ale nic więcej nie przychodzi mi do głowy. A ta laska (co ją ten koleś z kamienia chciał zgwałcić), to mu później towarzyszyła. Coś sobie przypominam, że należała ona do jakiegoś klanu ninja i to ten klan ninja wciągnął tego gostka w całą tą intrygę (tylko nie pamiętam o co tam chodziło). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi