Opublikowano 22 listopada 201014 l Hajime no Ippo(Boks),HUNGRY HEART - WILD STRIKER(piłka) Edytowane 22 listopada 201014 l przez DreicoPL
Opublikowano 23 listopada 201014 l Sprecyzuj sport bedzie latwiej. Giant Killing, Major, Prince of Tennis, Bamboo Blade, Captain Tsubasa ;D A tak na maksa to One Outs, rozkminy czasami niszcza te z Death Note'a. Miszcz. Edytowane 23 listopada 201014 l przez Owiec
Opublikowano 26 listopada 201014 l Poleci ktoś jakieś krótkie anime (do 30 epów) z jakimś dobrym twistem na koniec? Najlepiej w poważniejszych klimatach.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Durarara!! i Baccano!! - Niesamowici bohaterowie, ciekawa fabuła, i piękna kreska. Oglądać, nic więcej nie trzeba pisać!
Opublikowano 27 listopada 201014 l Wstępnie mogę polecić Bokurano. Jestem po 10 epizodach i jest naprawdę dobrze. Bardzo mi sie ta seria kojarzy z Evangelionem z tą różnicą, że postacie nie są tak popierd&lone. DOBRE postacie z DOBRYMI historiami (Kako,Chizu i Daichii mają naprawdę bardzo dobre swoje odcinki). Jak dalej nic się nie pieprzy to będzie to napewno jedno z moich ulubionych anime.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Poleci ktoś jakieś krótkie anime (do 30 epów) z jakimś dobrym twistem na koniec? Najlepiej w poważniejszych klimatach. Phantom: Requiem for the Phantom - 20 odcinków z hakiem, klimat i fabuła jak w najlepszym filmie akcji, miażdżący soundtrack, końcówka ostro ryjąca beret. Kto nie oglądał, ten pała.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Wyszedł ostatni ep Katanagatari. Jak ktoś nie oglądał to polecam, jedna z najlepszych rzeczy w ostatnim czasie jeśli chodzi o anime.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Legend of Legendary Heroes się skończyło za(pipi)istym cliffhangerem. Żeby było zabawniej, s2 nigdy nie zobaczy światła dziennego ;_; Ale seria zdecydowanie godna polecenia, bardzo dobre fantasy z elementami polityki. Also, via /a/ Shiki - shit ratings LOLH - shitty ratings TWGOK - shitty ratings Ore no shit - godly ratings the fuck is wrong with you, Japan? Edytowane 18 grudnia 201014 l przez Zaton.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Czemu druga seria miała by nie wyjść? Czyzby z powodu tej ustawy co niby ostatnio przeszła?
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Z powodu niskiej sprzedaży serii. Oglądalność pewnie też nie była najlepsza, bo puszczali to jakoś o drugiej w nocy. Choć faktem jest, że seria dobrze wypromowała nowele na podstawie których powstała.
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Znacie jakieś Anime o wyścigach samochodowych? Oprócz nascaru, bo coś takiego mi się kojarzy i może bez kosmicznych pojazdów.
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Znacie jakieś Anime o wyścigach samochodowych? Oprócz nascaru, bo coś takiego mi się kojarzy i może bez kosmicznych pojazdów. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3463
Opublikowano 20 grudnia 201014 l animatrix, najbardziej niedocenione anime przeze mnie. czekam na hejty prawdziwych anime;owych nolife;ow Edytowane 20 grudnia 201014 l przez Najtmer
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Ma ktoś namiary na Legend of Prince Ram w .avi? Z góry olbrzymie dzięki
Opublikowano 25 grudnia 201014 l http://www.serialeonline.pl/index.php?p=seasons&id=444 Devil May Cry z lektorem :smile: milego ogladania, ja ide lyknac drugiego epka
Opublikowano 26 grudnia 201014 l ja polecam z ostatnio obejrzanych Lovely Complex i Sora no Otoshimono(obie serie)
Opublikowano 1 stycznia 201114 l 1.Isekai no Seikishi Monogatari Gatunek:Akcja,Komedia,Fantasy,Ecchi,Mechy,Szkoła Harem EP:13 po 45min. Fajne anime polecam ,Główny bohater to ma szczęście wokół niego same dziewczyny ,nie że bym był zboczeńcem:D jestem ciekaw czy będzie 2 sezon. 2.Library War(Toshokan Sensou) Gatunek:Akcja,Komedia,Romans EP:12 po 23min. 3.Air Gear Gatunek:Akcja,Fantasy,Komedia EP:25+ OVA po 25min 4.Basquash Gatunek:Komedia,Mechy,Sport EP:26 po 23min 5.Heroic Age Gatunek:Akcja,Fantasy,Science-Fiction,Dramat,Mechy EP:26 po 24min. Bardzo Fajne anime polecam Teraz biorę się za One Piece zapowiada się na długą przygodę ,ciekawe ile mi zajmie ogarnięcie wszystkich odc. Edytowane 10 stycznia 201114 l przez DreicoPL
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Dobre Horror Anime? Tylko taki konkret, coś w klimatach Fatal Frame byłoby zajo Polećcie coś
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Dobre Horror Anime? Tylko taki konkret, coś w klimatach Fatal Frame byłoby zajo Polećcie coś Możesz spróbować: Ayakashi - Japanese Classic Horror (uwaga, to nie to samo co badziewne anime Ayakashi) - jak w nazwie, tradycyjne japońskie opowieści grozy, mi się klimacik podobał Kikoushi Enma - cztery odcinki z demonami itp. Kousetsu Hyaku Monogatari - każdy odcinek to osobna historia grozy, specyficzna, mroczna kreska Gdybyś miał coś ciekawego to polecaj, gustuję w tego typu klimatach
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Dzięki, spróbuję. Jak sam natrafię na coś ciekawego to polecę. Szukam właśnie takich klimatów grozy, nie chodzi mi o przemoc i hektolitry krwi, raczej jakąś psychodelikę
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Dzięki, spróbuję. Jak sam natrafię na coś ciekawego to polecę. Szukam właśnie takich klimatów grozy, nie chodzi mi o przemoc i hektolitry krwi, raczej jakąś psychodelikę Z psychodelki to może być jeszcze Paranoia Agent, filmy Satoshiego Kona (np. Perfect Blue), Higurashi no Naku Koro ni. Ale to raczej thrillery
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Od jakiegoś czasu poszukuję anime, które kiedyś oglądałem i sam jednak sobie nie poradzę, więc może ktoś z Was skojarzy. Było to o jakimś samuraju, pełnometrażowe anime, pierwsza scena to bandyci zaczepiają go na moście i dochodzi do walki, potem on zostaję wkręcony w coś i ma jakąś misję do spełnienia, walczy z dziwnymi bossami jak koleś który całe ciało ma twarde jak z kamienia, więc nikt mu nic nie może zrobić dopiero gdy gwałci jakąś laskę, to okazuje się, że każdy kto się z nią kocha zostaje otruty i dlatego ten kamienny koleś się rozpada i ginie , dalej główny bohater walczył z niewidomym w bambusowym lesie. Więcej nic nie pamiętam, może ktoś z Was to kojarzy? Edytowane 20 stycznia 201114 l przez MierzejX
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Dobre parę lat temu, okolice roku 2003-04. To nie Kurozuka. To była pełnometrażówka, główny bohater z tego co mi się kojarzy podobny charakterem (i może nawet wyglądem) do Kyoraku z Bleach'a. Ostatnia scena to walka na statku. Sorki, ale nic więcej nie przychodzi mi do głowy. A ta laska (co ją ten koleś z kamienia chciał zgwałcić), to mu później towarzyszyła. Coś sobie przypominam, że należała ona do jakiegoś klanu ninja i to ten klan ninja wciągnął tego gostka w całą tą intrygę (tylko nie pamiętam o co tam chodziło).