Flik 2 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Badzmy przez chwile powazni. Sword Art Online to nie jest dobre anime. Poczatek wciagnal mnie na tyle, zeby jakos skonczyc serie, ale szczerze mowiac zaluje. Edytowane 6 Marca 2013 przez Flik Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Patrząc na to co ostatnio wychodzi to jak najbardziej jest to dobre anime Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dobre to jest Shinsekai Yori. Moze Eureka. Moze Jojo's. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jojo's bizzae adventure. Najbardziej mi się podobaja z subbami od gg. Nie każdemu moze podejść te anime, love it or hate it. Mi się spodobało i nie moge się doczekać każdego kolejnego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iron 18 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Z ciekawszych rzeczy ost oglądałem Bakemonogatari i nie powiem zaciekawiło, bardzo fajna strona wizualna, fabuła daje radę szkoda tylko, że nie było więcej "czystej" akcji. Shinsekai Yori zgadza się dobre anime ciekawy świat przedstawiony i mroczne sekrety mieszkańców. Z bardziej humorystycznych akcentów Arakawa Under the Bridge nieźle zakręcone postacie śmiechowo przerysowane choć nie powiem czasami irytujący np człowiek gwiazda albo kappa i większość gagów to komizm sytuacyjny, po pierwszym odcinku każdy zdecyduje czy warto bo opinie na temat tego anime są podzielone i wcale się nie dziwie co jakiś czas jest WTF ale jako lekka pozycja daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Seria telewizyjna Jojo to najlepsza adaptacja mangi od lat. Animacja z powodu niewielkiego budżetu nie robi wrażenia niczym w starej OAVce, ale bardziej liczy się wierność papierowemu pierwowzorowi. Muzyka jest niezła, zaś aktorzy podkładający głosy odwalają mistrzowską robotę. Za rok z pewnością zekranizują trzecią część mangi "Stardust Crusaders". Fani w Japonii mają na jej punkcie bzika (Za Warudo, MUDA MUDA MUDA, ORA ORA ORA, Dio zrzucający walec, itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dobre to jest Shinsekai Yori. Moze Eureka. Moze Jojo's. No jak ty Eureke stawiasz gdzieś powyżej totalnego gówna to nie mamy o czym gadać. Jedno z najgorszych anime jakie widziałem (nie licząc animacji i ostu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Eureka zależy która, jak stara to ok, jak nowa, to niezbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tzn ja mówię o Eureka 7 z 2005/6 roku. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2826 Strasznie przesłodzone, bezsensowne i nudne (pipi). SAO lata świetlne przed tym gniotem. No ale gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Eureka zależy która, jak stara to ok, jak nowa, to niezbyt. Wlasnie nie bardzo ogarniam skad hate na Eureke AO. Obejrzalem bo nic ciekawego nie bylo i traktowalem to jak zwyklego shounena. Pozniej wchodze na 4chana i ludzie sie czepiaja o kazdy szczegol. Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Chi Sweet Home.To Anime mogę polecić każdemu kto kocha zwierzaki a przede wszystkim koty,historia opowiada o kotce która podczas spaceru gubi się i zostaje przygarnięta przez rodzinę Są dwa sezony po 104 odc każdy odc po 3 min , przy tym anime nie doświadczymy akcji ,walki czy tym podobne , po prostu pełny relaks , za to będziemy patrzeć jak Chi się rozwija ,bawi,odkrywa nowe tereny wokół domu i poznaje nowych przyjaciół ,mogę od siebie dodać że bardzo miło spędziłem czas przy kotce Chi.To anime nie jest dla każdego,ale warto spróbować. Edytowane 13 Marca 2013 przez DreicoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mirrai Nikki Co może się podobać - animacja, muzyka i fabuła. Pomysł na stworzenie survival game, w której stawką jest stanie się bogiem, a przegrana oznacza śmierć plus wyposażenie uczestników tej gry w zdolność przewidywania przyszłości to dla mnie nowy koncept. Jest pełno twistów fabularnych przez co anime wciąga niesamowicie. Co denerwuje - irytujący głos głównej bohaterki (Yukki! Oh...) oraz główny bohater, który jest pizdeczką. Ale z drugiej strony to tylko gimnazjalista, więc ciężko oczekiwać czegoś więcej. Anime osiąga, jak dla mnie, absolutne wyżyny przez pierwsze kilka odcinków. Później tempo siada, jest kilka takich niby zapychaczy, które później mają jednak sens w fabule, tylko że niepotrzebnie ją rozciągają. Końcówka jest trochę niepotrzebnie zamieszana i zostawia słodko-gorzki posmak. W każdym razie jeżeli ktoś nie widział to niech spróbuje. Death Note to nie jest (pod względem mind games), ale ogląda się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Attack on Titan (Shingeki no Kyoujin) - najlepsza seria obecnego sezonu, polecam. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Hela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 945 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 śmiałe twierdzenie jak na jeden tylko odcinek, ale rzeczywiście, zapowiada się wybornie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seria telewizyjna Jojo to najlepsza adaptacja mangi od lat. Animacja z powodu niewielkiego budżetu nie robi wrażenia niczym w starej OAVce, ale bardziej liczy się wierność papierowemu pierwowzorowi. Muzyka jest niezła, zaś aktorzy podkładający głosy odwalają mistrzowską robotę. Za rok z pewnością zekranizują trzecią część mangi "Stardust Crusaders". Fani w Japonii mają na jej punkcie bzika (Za Warudo, MUDA MUDA MUDA, ORA ORA ORA, Dio zrzucający walec, itd.) właśnie w ten piatek był ostatni odcinek drugiego sezonu od dawna nie oglądam anime, ale jojo odpaliłem przez sentyment i wsiąkłem na nowo, naprawde super rzecz, mimo że strasznie specyficzne i animacja średnia (w sumie tą starą kreske lubiłem bardziej) bardzo mi sie podoba że moge poznać całą serie dzieki nowemu anime, wcześniej znałem tylko tą częśc z jotaro (zainteresowałem sie nią dzieki świetnej grze na PSX) mam nadzieje że ta nowa bijatyka jojo allstars battle wyjdzie w europie jak by co to tu macie odcinki (mam nadzieje ze tego typu link nie łamie regulaminu) http://www.lovemyanime.net/anime/jojos-bizarre-adventure-2012/ zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 śmiałe twierdzenie jak na jeden tylko odcinek, ale rzeczywiście, zapowiada się wybornie Mangi parę tomów przeczytałem,t o rzucam na wyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Hela,czy w tejmandze maczał łapy ktoś od Gantza?Jakaś kreska podobna i ten design titanów coś też mi Gantza przypomina Naprawdę niezła manga,anime warto oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Attack on Titan (Shingeki no Kyoujin) - najlepsza seria obecnego sezonu, polecam. kurde skad jest ten gif? Obejrzałem 3 epy i nie przypominam sobie takiej sceny nigdzie o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Z trailera jakiegoś, te gify już były na necie przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Czy moge obejrzec Fate/Zero nie ogladac Fate/Stay Night? Pierwsza seria mnie odepchnela po kilku odcinkach ale chcialbym dac szanse tej drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zero fabularnie jest prequelem do Nighta, więc nie powinno być problemu. Według mnie jest również lepsze, szczególnie postacie. Może, jak obejrzysz najperiw zero to potem night Ci lepiej podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Sorry za post pod postem, ale musze. Właśnie obejrzałem 4 ep shingeki no kyojin i jestem pod takim wrażeniem, że nawet nie wiem jak to opisać. Mało jest mang i anime, które pokazują takie rzeczy w tak ciekawy sposób. Jestem tak (pipi) ciekawy co dalej, że chyba zaczne czytać mange. Jedwabiste anime! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) To anime jest epickie,jedno z najlepszych od lat śmiem twierdzić.Niezłą akcje i twisty serwują już od samego początku,a będzie tylko lepiej,czytałem mangę i następny odcinek będzie MEGA Edytowane 5 Maja 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Walki całkiem spoko są, ale manga dość wolno się rozkręca. Zamówiłem sobie ostatnio 3 tomy z amazona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bellevar 6 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Sorry za post pod postem, ale musze. Właśnie obejrzałem 4 ep shingeki no kyojin i jestem pod takim wrażeniem, że nawet nie wiem jak to opisać. Mało jest mang i anime, które pokazują takie rzeczy w tak ciekawy sposób. Jestem tak (pipi) ciekawy co dalej, że chyba zaczne czytać mange. Jedwabiste anime! Świetne anime. Z mangą jestem na bieżąco, Anime ładnie stara się trzymać mangi. Póki co jest dobrze. Śmiało bierz się za mange Killabien. Naprawde warto. Nie wiem czy to tylko ja, ale zarówno manga jak i anime i ten cały klimat, to jak wszystko jest ukazywane troche przypomina mi FMA:Brotherhood. W każdym razie najlepsze anime od dobrych kilku lat moim zdaniem bez żadnych fan serviców i tym podobnych pierdół tylko jeden wielki konkret xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi