Skocz do zawartości

Anime godne polecania

Featured Replies

Opublikowano

Dungeon to jakas zamknieta historia czy spodziewac sie kolejnych sezonow? Nie chce zadnych tasiemcow.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 445,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja to w sumie tylko napiszę, że oglądanie chińskich bajek z angielskim dubbingiem to mocne zezwierzęcenie.

• Robią drugi sezon dorohedoro  

• Od wczoraj na Netflixie jest dostępne anime "Devilman Crybaby" i... Pan Masaaki Yuasa znowu dostarczył   Zaznajomionym z twórczością tego Pana mogę napisać, że zdecydowanie widać to jego ch

Opublikowano

Mangi nie czytałem, ale jeśli chodzi o anime to 2 sezon będzie na pewno.

Opublikowano

owari no seraph będzie trzeba pewnie długo czekać na drugi sezon bo w mandze daleko nie są względem anime.

Opublikowano

ja juz nie ruszam mang ani anime na ich podstawie, ktore sa nadal rysowane, wlecze sie to potem latami, albo w ogole nie konczy bo autor spadł z klifu i sie zabil

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie już gdzieś wcześniej było, ale rekomenduję serię TV: Cowboy Bebop. Oglądałem chyba tyle samo razy co Gwiezdne Wojny a to w przypadku fana tegoż uniwersum coś znaczy. Bardzo klimatyczny serial (muzyka, kreska, historia), z tym że jeśli nie lubisz sci-fi może Ci nie spasować, choć nie sądzę - za mocna historia. Dla mnie absolutnie bomba i najlepsze anime jakie kiedykolwiek widziałem. Klasyka. Na blu-ray'u za całkiem dobrą cenę można znaleźć. Swego czasu na Hyper leciało (chyba w 2003).

Edytowane przez Gość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Assassination Classroom - polecacie?

Opublikowano

Próbowałem oglądać ale wymiękłem po 3 odcinkach. Możliwe że później się rozkręca ale jakoś nie mam weny żeby dalej kontynuować. 

Opublikowano

owari no seraph będzie trzeba pewnie długo czekać na drugi sezon bo w mandze daleko nie są względem anime.

owari jest na podstawie chyba novelki, a nie mangi.

Opublikowano

Nie wiem, manga też jest  :dunno:  zresztą strasznie średnia ta bajka, jak wszystkie ostatnio. 

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Przecież Tokyo Ghoul w stosunku do mangi jest totalnie okrojone  :woot:

Opublikowano

Odpadlem po jakiejs walce w kosciele, glupie to jak but.
Ktos mi polecał z nowości anime Gate, dzis obczaje.

Oglądał ktoś Parasyte? Ten jeden sezon obejmuje całą mange?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Oglądał ktoś Parasyte? Ten jeden sezon obejmuje całą mange?

24 odcinki pokryły 10 tomową mangę. Anime było nawet dosyć wierne pierwowzorowi. Całość co prawda uwspółcześniono względem komiksu, ale nie rzutuje to na ogólny odbiór.

Opublikowano

To zabieram się za oglądanie, słyszałem sporo pozytywnych opinii.

Opublikowano

Aktualny sezon zaczyna i kończy się na Gangsta.

Opublikowano

Aktualny sezon zaczyna i kończy się na Gangsta.

To i tak sporo biorąc pod uwagę na co tam jest największy hype...

Opublikowano

Polecam wszystkim chińską bajkę Parasyte.

Od 18 siedzie i ogladam.

Opublikowano

Dawno sie tak nie wkrecilem w zadna bajke. Dobry klimat, bez głupot i fan servicu

Opublikowano

To taki trochę klimat Ergo P czy coś zupełnie innego?