Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Za polecenie mi jojo dozgonna wiara w yanusza :rose: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Oba filmy o D są za(pipi)iste Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 no nie wiem, juan, jak ty sie czyms tak moczysz, to znaczy ze to moze byc zle a tak na powaznie, co sądzicie o steins;gate, warto sie w to bawic? Bardzo warto. Nie czytalem mangi, podejrzewam ze jest lepsza, ale anime naprawde dobrze sie oglada. Bardzo mi siadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jako, że wyszedł już 1szy ep nowego D-gray man : Hallow to trzeba było sobie ściagnać całe poprzednie anime bo wieki minęły i za cholere juz prawie nic nie pamietam. A 1szy ep szczegolnie poczatek nowego Hallow jest bardziej brutalny niż Berserk IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Możesz zerknąć na Monster i Perfect Blue (to ostatnie to akurat 80-minutowa pełnometrażówka, ale chyba już klasyk) Oba godne polecenia, jeśli chodzi ciężkie\poważne anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dawno zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos? Ciężkiego? Shigurui. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tez zaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 jedno z moich ulubionych anime ever nawet moge dać linka http://www.cda.pl/video/232517cc ale polecam zassać lepszą wersje EDIT pooglądałem pare fragmentów tej wersji na CDA - jakość obrazu jest sensowna, a polskie napisy nawet spoko. więc jak ktoś jest leniwy i lubi z napisami to niech ogląda. jak ktoś nie potrzbuje napisów i woli lepsza jakość polecam torrenty albo kupno DVD (hehe) Na torrentach jest 4k remaster Obejrzałem wczoraj Jak ktoś ma tv 4k brać ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tez zaliczone. Tokyo Ghoul ? 2gi sezon był całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat. Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat. Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac to dawaj znać jak sprawdzisz czy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Może Jin-Roh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Na torrentach jest 4k remaster Obejrzałem wczoraj Jak ktoś ma tv 4k brać ! 4K nie jest wymagane, anime i tak jest super, a muzyka rozwala ale fajnie że sie spodobało tak jak mowiłem - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Takie anime wyczailem w jakiejs gazetce w empiku, jeszcze nie ogladalem ale opinie raczej pozytywne https://en.wikipedia.org/wiki/Gangsta_(manga) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos? Gundam Thunderbolt Texhnolyze Casshern Sins Wolf's Rain (seria ma 26 odcinków z czego 4 to powtórki, później wydali jeszcze dodatkowe 4 odcinki ukazujące ciąg dalszy i prawdziwe zakończenie) Now and Then, Here and Now A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii. Jeśli zaś idzie o Vampire Hunter D: Bloodlust, to niestety wersja Blu-ray pozostawia sporo do życzenia biorąc pod uwagę, że transfer pochodzi z 35mm. Każdemu komu się spodobało niech sprawdzi inne pozycje jakie wyreżyserował Yoshiaki Kawajiri https://en.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_Kawajiri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ninja Scroll szczegolnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Ninja Scroll szczegolnie polecam. też polecam, oglądałem to jeszcze w podstawówce jak anime w polsce dopiero raczkowało. niezła shiza dla dzieciaka to była xD Edytowane 9 Lipca 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 dobry ten jojo, janek, zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Texhnolyze jest zryte dla samego zrycia. Straszny przerost formy nad trescia moim zdaniem. Gangsta srednie. Zapowiadalo sie fajnie, ale jednak sredniak. Casshern Sins jest w chuj NUDNY i niesamowicie wkurwiajacy (krzycza non stop Casshern Casshern, zabic sie idzie). Wolf's Rain bylo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Re:Zero ktoś ogląda? Ojezu jak mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Sprawdziłem z ciekawości no i troche guwniak na początku ale co tam się odjaniepawla od 15 odcinka to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 No 15 odcinek to ja 3 razy oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi