Opublikowano 5 lipca 20168 l no nie wiem, juan, jak ty sie czyms tak moczysz, to znaczy ze to moze byc zle a tak na powaznie, co sądzicie o steins;gate, warto sie w to bawic? Bardzo warto. Nie czytalem mangi, podejrzewam ze jest lepsza, ale anime naprawde dobrze sie oglada. Bardzo mi siadlo.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Jako, że wyszedł już 1szy ep nowego D-gray man : Hallow to trzeba było sobie ściagnać całe poprzednie anime bo wieki minęły i za cholere juz prawie nic nie pamietam. A 1szy ep szczegolnie poczatek nowego Hallow jest bardziej brutalny niż Berserk IMO.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos?
Opublikowano 6 lipca 20168 l Możesz zerknąć na Monster i Perfect Blue (to ostatnie to akurat 80-minutowa pełnometrażówka, ale chyba już klasyk) Oba godne polecenia, jeśli chodzi ciężkie\poważne anime.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos? Ciężkiego? Shigurui.
Opublikowano 7 lipca 20168 l jedno z moich ulubionych anime ever nawet moge dać linka http://www.cda.pl/video/232517cc ale polecam zassać lepszą wersje EDIT pooglądałem pare fragmentów tej wersji na CDA - jakość obrazu jest sensowna, a polskie napisy nawet spoko. więc jak ktoś jest leniwy i lubi z napisami to niech ogląda. jak ktoś nie potrzbuje napisów i woli lepsza jakość polecam torrenty albo kupno DVD (hehe) Na torrentach jest 4k remaster Obejrzałem wczoraj Jak ktoś ma tv 4k brać !
Opublikowano 7 lipca 20168 l To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat. Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac
Opublikowano 7 lipca 20168 l To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat. Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac to dawaj znać jak sprawdzisz czy dobre
Opublikowano 8 lipca 20168 l Na torrentach jest 4k remaster Obejrzałem wczoraj Jak ktoś ma tv 4k brać ! 4K nie jest wymagane, anime i tak jest super, a muzyka rozwala ale fajnie że sie spodobało tak jak mowiłem - polecam
Opublikowano 8 lipca 20168 l Takie anime wyczailem w jakiejs gazetce w empiku, jeszcze nie ogladalem ale opinie raczej pozytywne https://en.wikipedia.org/wiki/Gangsta_(manga)
Opublikowano 8 lipca 20168 l Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos? Gundam Thunderbolt Texhnolyze Casshern Sins Wolf's Rain (seria ma 26 odcinków z czego 4 to powtórki, później wydali jeszcze dodatkowe 4 odcinki ukazujące ciąg dalszy i prawdziwe zakończenie) Now and Then, Here and Now A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii. Jeśli zaś idzie o Vampire Hunter D: Bloodlust, to niestety wersja Blu-ray pozostawia sporo do życzenia biorąc pod uwagę, że transfer pochodzi z 35mm. Każdemu komu się spodobało niech sprawdzi inne pozycje jakie wyreżyserował Yoshiaki Kawajiri https://en.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_Kawajiri
Opublikowano 8 lipca 20168 l A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Ninja Scroll szczegolnie polecam. też polecam, oglądałem to jeszcze w podstawówce jak anime w polsce dopiero raczkowało. niezła shiza dla dzieciaka to była xD Edytowane 9 lipca 20168 l przez Yano
Opublikowano 25 lipca 20168 l Texhnolyze jest zryte dla samego zrycia. Straszny przerost formy nad trescia moim zdaniem. Gangsta srednie. Zapowiadalo sie fajnie, ale jednak sredniak. Casshern Sins jest w chuj NUDNY i niesamowicie wkurwiajacy (krzycza non stop Casshern Casshern, zabic sie idzie). Wolf's Rain bylo fajne.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Sprawdziłem z ciekawości no i troche guwniak na początku ale co tam się odjaniepawla od 15 odcinka to ja nawet nie