Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Lockout w połączeniu z urlopem pozwolił nadrobić zaległości i wjechały : Akame ga Kill Noragami Owari no seraph Magalo Box I aktualnie Fire Force który jest równie zayebisty co ww produkcje, mocno w klimacie My Hero Academia. Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul Bezpośrednia kontynuacja serii z 2017, na którą trzeba było trochę czekać, jednak było warto, bo to bez dwóch zdań AOTY. Począwszy od strony wizualnej, która jest naprawdę ładna i Kinema Citrus nie ma się czego wstydzić, kończąc na OST Kevina Penkina, który po pierwszej serii MiA, ToG i powyższym filmie plasuje się obecnie w topce ludzi odpowiedzialnych za muzykę w "chińskich bajkach". Jednak najważniejszą składową sukcesu filmu jest materiał źródłowy, który jest jednym z ciekawszych arc'ów w mangach, i co ważne zekranizowano go z poszanowaniem. Nie zamierzam walić spoilerami, ale polecam każdemu, bo Bondrewd to jedna z ciekawszych postaci, no i dowiecie się czemu jest najlepszym tatuśkiem. Ocena: 10/10 - AOTY - Subarashii W największej wypożyczalni od tygodnia już do ściągnięcia. 2 Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Nadobiłem W końcu 2 sezon Golden kamuy. C0rwa jakie to było dobre A dziś ruszył 3 sezon Oglądać bo wydaje mi się że strasznie cicjo o tej bajeczne poza chinami. A i jak zaczniecie to mozecie sie przestraszyć niedźwiedzia i ognia ale reszta juz jest super xD Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 13 godzin temu, Loko_PL napisał: W największej wypożyczalni od tygodnia już do ściągnięcia. A'propos wypożyczalni to w ostatnich dniach niekiedy nieodżałowane HorribleSubs zwinęło żagle. Po części znak czasów i nawet nie byłoby mi żal, gdyby Made in Abyss czy Attack on Titan dałoby się gdzieś u nas legalnie obejrzeć bez kombinowania 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 6 godzin temu, Frantik napisał: HorribleSubs zwinęło żagle Farewell HorribleSubs began more than a decade ago providing subtitles for anime. We have grown way beyond what was originally imagined. But... as the cliché saying goes, all good things must eventually come to an end. This was a hard decision to make for the team, but the truth is, our real life responsibilities have been growing, especially in the times of COVID-19. COVID-19 has really impacted us in various ways, but ultimately it negatively affected how much time we were able to frequently contribute. After some reflection and evaluation, we realized moving on was the best way forward. You could technically say COVID killed HorribleSubs. This is naturally a good transition point since the Summer 2020 anime season ended and the Fall 2020 anime season is just about to begin. Yes, we waited to finish most of the series before dropping this news. Be grateful for that. However, do not worry. We're certain that other groups will pick up the mantle. Thank you all for joining us on this journey. Many good memories were made, but it is time to say goodbye! Feel free to share whatever thoughts you have in the Disqus thread below. Ale grypa groźniejsza. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 6 godzin temu, Frantik napisał: gdyby Made in Abyss Dobrze że przypomniałeś. Dzisiaj będzie oglądane Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Oglądam na L4 Dorohedoro z Netflixa i jest wyśmienicie. Ale by z tego była genialna gra, gdyby się wzięło za to dobre studio. Mamy tu wszystko - śledztwa, bitki z czarami, jeżdżenie na deskorolce/motocyklu, dwa światy z mega klimatem, mini gierki żywieniowe. Potencjał ogromny. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Trochę starsza bajka Code Geass , fabuła , postacie i muzyczka Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 No to jest jeden z top10 moich anime ever. Mega mi się podobało. Widziałeś filmy? Właśnie zastanawiam się czy by nie łyknąć, w ramach odświeżenia zamiast oglądania wszystkich odcinków, ale nie wiem czy to dobre. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Code Geass? Najlepsze anime w historii. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 No, ale umówmy się, że ostatni film Fukkatsu no Lelouch to jednak dojenie marki i nie był w ogóle potrzebny Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Wyjebane jajca w ten film. Przecież to nie ma nic wspólnego z serią anime. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 2 godziny temu, estel napisał: No to jest jeden z top10 moich anime ever. Mega mi się podobało. Widziałeś filmy? Właśnie zastanawiam się czy by nie łyknąć, w ramach odświeżenia zamiast oglądania wszystkich odcinków, ale nie wiem czy to dobre. Lecę po koleji 1 a później 2 sezon jak pan bóg przykazał . Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Blood of Zeus na Netflixie ktoś widział? Grafika z Castelvanii mi sie podoba, tylo czy historia w miare trzyma sie kupy i nie ma dłużyzn jak w ostatnim sezonie przytoczonego wyżej tytułu. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Ja obejrzałem dzisiaj 3 epy i na razie bez szału. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Kto nie ogląda Jujutsu ten pała ! Perełka Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Gdzie można poczytać co N planuje na przyszły rok? Jakieś nowości, kontynuacje itp. Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, McDrive napisał: Gdzie można poczytać co N planuje na przyszły rok? Jakieś nowości, kontynuacje itp. Chyba najaktualniejsza lista. https://www.crunchyroll.com/anime-news/2020/10/26-1/netflix-reveals-upcoming-slate-of-anime-titles-for-2021 Edytowane 22 listopada 2020 przez Loko_PL 2 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 W dniu 21.11.2020 o 11:20, Wojtas1986 napisał: Kto nie ogląda Jujutsu ten pała ! Perełka No jujutsu mocne zaskoczenie tego roku. Obok haikyuu i fireforce'a właśnie na tego animca najbardziej czekam co tydzień. Spoiler Walka Gojo z Jogo Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Jujutsu oprócz super mnie nie porwało (Nie licząc endingu, uff jaki dobry) ale przyjemnie się ogląda w sobotę do śniadanka. U mnie tylko jujutsu i 3 sezon golden kamuy jest oglądany ale planuje odświeżyć sobie cowboy bebopa niedługo Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Ja właśnie jadę z rewatchem "Toys in the Attic" to najlepsze co trafiło się animcom no i top topów Bebopa. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 29 listopada 2020 Opublikowano 29 listopada 2020 Jest juz trzeci sezon golden kamuy? Musze zaczac ogladac Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 listopada 2020 Opublikowano 29 listopada 2020 Jest i póki co jest równie dobrze , zreszta po finale 2 nie moglo być inaczej . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi