Karas 433 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Poleccie mi takie anime , ktore urwie glowe przy jajcach. Tengen Toppa Gurren Lagann Kill La Kill Space Dandy To tak jeśli chodzi o totalnie wykręcone animce. Nie zapominaj o Panty & Stocking with Garterbelt Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mouryou no Hako jest genialne Aoi Bungaku Series w fajny sposób pokazuje kilka klasycznych pozycji literatury KKW Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mouryo no Hako jest porównywalne poziomem z Monsterem? Zainteresowała mnie ta seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 code geass nadrobić kto nie widział, jeśli sa tutaj jeszcze tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 code geass nadrobić kto nie widział, jeśli sa tutaj jeszcze tacy. Code Geass jest świetne, ale design postaci może odrzucić wiele osób. Trzeba się zawziąć i oglądać mimo to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mouryou no hako dziwnym klimatem bliżej do Mushishi, tyle że jest bardziej mroczne. Monster to zupełnie inna liga, jak ktoś chce anime na takim poziomie to chyba tylko LoGH mu pozostaje do obejrzenia. Code Geass to seria tak zła, że aż dobra. Te niedorzeczne akcje i twisty z dupy + plejada postaci nie pozwalają się oderwać od ekranu. Idiotyzm na maksa, ale dostarcza rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie zapominaj o Panty & Stocking with Garterbelt Jeszcze tego nie oglądałem :confused: Co się tyczy CG to za design postaci odpowiada Clamp, a one mają dość specyficzny styl więc nie każdemu może on podejść. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A ja po raz kolejny polece Kaiji, łeb urawany przy samej (pipi)e gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czekam na trzeci sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 w 3 sezonie podobno jest gra w mahjonga, co mi się nie widzi zbytnio, bo nie znam zasad kompletnie =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurde jak mogło mi wypaść to z głowy , zwłaszcza w kontekście wykręconych animu a mianowicie polecam Detroit Metal City Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mouryo no Hako jest porównywalne poziomem z Monsterem? Zainteresowała mnie ta seria. Dla mnie porównywalne po tym względem, że obie produkcje śmiało bym pokazał komuś kogo nie specjalnie kręci anime ale lubi interesującą fabułę i rozkminki. Plus spokojnie widziałbym je jako solidny film/ serial. W Hako jest jeden odcinek, gdzie tylko siedzą przy stole i gadają o znaczeniu i histori jakiegoś słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 945 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mouryo no Hako jest porównywalne poziomem z Monsterem? Zainteresowała mnie ta seria. Jest ok, ale momentami mocno męczące. W każdym razie żadna z tego rewelacja. A jak ktoś szuka czegoś w stylu Kaiji to polecam One Outs, w którym też są świetne rozkminy i majndgejmsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Phantom urywa jaja. Bardzo dobrze się ogląda i nie ma miejsca na nudę. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ze nikt nie wymienil Needless ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Black Lagoon, pierwsza seria rewelacyjna, druga to zrezygnowanie z morskich podrozy na rzecz strzelanin w ciemnych zaulkach. Drugi sezon jest bardziej mroczny i nie ma juz tego klimatu wkakacyjnej przygody ale tez jest bardzo dobry No i Serial Experimental Lain, na poczatku moze wywolywac sydrom wtf, ale gdzies od 5 epa oglada sie non stop jak na szpilkach, a poczatkowe jazdy zaczynaja miec swoje uzasadnienie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Poleci ktoś coś podobnego do Hunter X Hunter, obejrzałem cale i bardzo mi sie spodobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jak obejrzałeś całe jak się nie skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wiem chodzilo mi o to ze jestem juz na biezaco wiec czekam za nowymi tak jak z fairy tail a w miedzyczasie cos nowego bym obejrzal:) Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 945 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nie lepiej obejrzeć coś niepodobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Moze byc niepodobnego ale nie kreca mnie klimaty mechow, sci fi itp. Wiec tematyka jakas musi byc zachowana:) no i zadne tasiemce po 200odc + Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 945 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To wystarczy przejrzeć ze trzy ostatnie strony tematu i na pewno coś wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 mam takie pytanko, może mądre może głupie nie wiem Obejrzałem Attack on Titan, bardzo mi się podobało, ale to tylko pierwszy sezon i trochę zniesmaczony jestem. Mangę też już prawie doczytałem do końca, ale to też zostawi i tak niedosyt i okropne uczucie oczekiwania. Obejrzałbym teraz coś przykuwającego do ekranu, ale najlepiej by się zamknęło w tych 20-30 odcinkach jeśli to możliwe. Polecicie coś? inb4 "polecam" Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Ktoś rzucał też Bakkano, ja polecę Durarara: współczesne Tokio i całkiem ciekawa historia. Polecam. również polecam. Edytowane 14 Lipca 2014 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Oglądałeś Higurashi no Naku Koro ni? Pamiętam, że jak oglądałem pierwszą serię te kilka lat temu, mocno mi się wryła w banię. Graficznie jest dość słabo, ale sama historia daje radę. Tortury, dzikie akcje z wyrywaniem paznokci included. Kilka stron wcześniej ktoś polecił Casshern Sins: też mi się bardzo podobało. Jest świat maszyn skazanych na zagładę i tylko jedna osoba jest nieśmiertelna. Tytułowy Casshern. Z tego tytułu wszyscy chcą go zabić, bo podobno jak go zabiją, to zyskają nieśmiertelność. Ktoś rzucał też Bakkano, ja polecę Durarara: współczesne Tokio i całkiem ciekawa historia. Polecam. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Szwed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi