wojnar 1 892 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Na bieżąco lecę. Ale i tak czekam na anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jak ktoś lubi Rockiego i stare filmy o sztukach walki to polecam Hajime no Ippo. Bardzo przyjemna seria o boksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 sword art online ktos oglada jeszcze? Dobry ten drugi sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mi się podoba ale i tak 1 sezon goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Attack on Titan skonczone, co teraz polecacie, Sword art online czy JoJo Bizzare Adventure? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tego pierwszego nie widziałem, ale JoJo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 W sumie zadalem pytanie jak pacan bo warto oba zobaczyc napewno, ale mam ochote na cos z mocnymi twistami, "OH FUCK" moments itp, ktore z tych dwoch moze miec ich wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Raczej te drugie. SAO to jeden z tych tytułów gdzie dominuje fan serwis i raczej nie oczekuj czegoś świetnego, choć pierwszą połowę oglądało mi się dość w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jojo zacznij sobie oglądać pod koniec roku, bo w styczniu mają puszczać dalszą część to nie będziesz musiał czekać tyle na nowe odcinki. Od SAO polecam już bardziej jakieś anime mające zarówno akcję, jak i będące czymś ambitniejszym, np: Casshern Sins, serie telewizyjne GitS, albo Fate/Zero. Ostatnio obejrzałem Now and Then, Here and There. Polecam każdemu masochiście, który chce wpaść w depresję. Ten sam kaliber negatywnych emocji co Grobowiec Świetlików i Texhnolyze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ostatnio obejrzałem Now and Then, Here and There. Polecam każdemu masochiście, który chce wpaść w depresję. Ten sam kaliber negatywnych emocji co Grobowiec Świetlików i Texhnolyze. Texhnolyze <3, w ogóle Abe <3 (w końcu jedną z jego prac mam w profilowym) Przyłączę się też do polecenia Casshern Sins nad SAO, świetna kreska nawiązująca trochę do starej szkoły, bardzo dobry OST, dobrze napisane postacie, świetny post apokaliptyczny klimat. Now and Then, Here and There, aż tak mnie nie złapało jak myślałem, ale nie mniej godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Polecam "magi" Tak się wciągnąłem że oyebałem drugi sezon w jeden dzień xD Cytuj Odnośnik do komentarza
gameboyz 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No więc tak... moje ulubione anime to Shiki. Bardzo fajne. Niestety tylko jeden sezon i ponoć więcej nie będzie, a szkoda. Bardzo spodobało mi się także anime Another. W sumie manga Another też jest w miarę dobrze wydana przez JPF. Bardzo lubię oglądać anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 O to to ja się zakochałam w Shiki i chciałabym więcej, ale pewnie nie ma na to szans. Szkoda, że zwłaszcza w angielskim necie, funkcjonuje kilka krzywdących opinii w kwestii tej serii, ludzie powatarzaja pewne rzeczy bnez sensu, nawet nie zadajac sobie trudu zapoznania z całą serią. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Absolutny top to Mushishi, trwa teraz drugi sezon. Rzeczy od Miyazakiego raczej każdy zna. Z ciekawszych animacji oglądałem jeszcze ostatnio Ping Pong. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Takie tam polecane Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Za brak Turn-A Gundam,Space Battleship Yamato 2199 na tej liście powinna być chłosta. Tak poza tym to całkiem ok lista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 NANA nie polecam, jakies go.wno dla nastolatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak większość anime, ogarnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 zacząłem nadrabiać bajki z poprzedniego roku. na start poszedł Ping Pong The Animation i... o qwa . może jest to spowodowane tym że uwielbiam ten sport i sam kiedyś trochę trenowałem... ale i tak mocarne, myślę że się spodoba nawet ludziom którzy obojętnie podchodzą do tego sporu. GOTY anime. nawet trochę żałuję że puściłem na start nadrabiania takiego kozaka... no ale najwyżej obejrze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Kemono no Souja Erin Właśnie oglądam. Obejrzałem na ten moment 10 odcinków z 50. Jeżeli ktoś chce popłakać, dużo popłakać to polecam. To anime ma w sobie nutkę klimatu filmów studia Ghibli. Ogląda się od samego początku z zaciekawieniem, a im dalej w las tym lepiej. Strasznie życiowe i depresyjne anime, ale Erin nie da się nie lubić, dlatego dalej ciągnie do oglądania żeby zobaczyć jak potoczy się jej historia. Polecam chociaż jeszcze nie obejrzałem całości. Edytowane 12 Lutego 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Płakać na chińskich bajkach Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Płakać na chińskich bajkach Czasami zdarzają się chińskie bajki bez cycków. Wtedy jest płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Oglądam sobie Fairy Tail i całkiem spoko naparzanka. Szkoda tylko, że story arci mocno nierówne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 weź nie ogladaj tego guwna Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dla cyckow oglada. Jedyna zaleta anime no i ost kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi