sprite 1 783 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) No właśnie już odpisywałem Loko, że 7/10 to coś słabo. Na MALu widzę top 100 i w reckach też spusty raczej. Do tego Madhouse. Dobra, jak wrócę na chatę dzisiaj to odpalam Edytowane 30 Maja 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 10 minut temu, sprite napisał: No właśnie już odpisywałem Loko, że 7/10 to coś słabo. Na MALu widzę top 100 i w reckach też spusty raczej. Do tego Madhouse. Dobra, jak wrócę na chatę dzisiaj to odpalam Wydaje mi się, że 7/10 to wciąż dobra ocena, ale więcej bym nie dał, bo żaden to "mesjasz" moim zdaniem. Taki Kill la Kill jest gorzej oceniany a według mnie to 10/10, ale jak wiadomo, co kto lubi (druga sprawa, że to zupełnie inne gatunki). Oby ci baja siadła, bo obejrzeć na pewno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
viqorq 0 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dopiero teraz się przemogłem i obejrzałem Kimi no na wa. Jasne, jest to świetna historia, łapiąca za serduszka i ogląda się to świetnie, nie czując czasu ale czy to faktycznie jest taki majstersztyk? Jest to mocne 9/10 ale osobiście jeszcze bardziej podobało mi się Koe no Katachi i tę historię postawił bym nad Kimi no na wa. No ale gusta i guściki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 W dniu 30.05.2019 o 19:39, Farmer napisał: Obejrzałem kilka epków i już cię miałem jechać za zmarnowany czas ale po 15 odcinkach nawet fajne. Zastanawiałem się właśnie jak sprawdzi się formuła tasiemca bez głównej fabuły (bo wszystkie odcinki to jakby mekka dla fillerów) ale na razie daje radę. Zobaczymy czy przy 100 odcinku żarty z wżeraniem się w czaszkę i próby rozwalenia V-ce dowódcy (świetny voice aktor; uwielbiam ja Zoro się wydziera) będą dalej cieszyć michę. Ciekawe podejście do postaci kobiecej. Kagura mocno odbiega od typowej laski w shonenach. Oglądam dalej. Bardzo dobre anime, idealne żeby odpalić po ciężkim dniu w pracy i się trochę pośmiać. Absurdalny japoński humor lv.9000. Rewelacyjne odcinki parodiujące m.in. Dragon Questa, Resident Evil, Piłę i wiele, WIELE innych. Jako komedia 10/10, jako poważny shounen (poczekaj tylko aż się rozkręci) tak 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 polecacie black clover? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) 12 godzin temu, Andżej napisał: polecacie black clover? Oglądam od premiery co tydzień i jest git. Nic nadzwyczajnego, ale całkiem przyjemnie wchodzi. Musisz się trochę tylko przez początek przemęczyć(potem dobre arci wjeżdzają + zajebiste fighty) i przyzwyczaić do krzykliwego bohatera Edytowane 15 Czerwca 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Gdy myślałeś, że już wszystko widziałeś... Gintama ofkz Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zapowiedziano wznowienie mangi Black Lagoon.https://www.crunchyroll.com/anime-news/2019/06/14/motherfing-great-news-new-black-lagoon-manga-is-coming No, kurła, to ja mam nadzieję, że kolejny sezon anime to kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Dobra jednak evangelion sakramencko dobry.Jak to z wiekiem się człowiek zmienia chyba czas obejrzeć drugi raz cowboya beboba bo też wspominam tę bajeczkę tylko jako dobrą i nic poza tym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 No, ale The End of Evangelion też wjechał czy nie? Bo bez niego to grzech w (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Wjechoł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 W dniu 15.06.2019 o 01:29, Andżej napisał: polecacie black clover? Można czasem obejrzeć do niedzielnego kotleta z mizerią, ale lepiej nie nastawiaj się na nic specjalnego. Oklepany do bólu shounen z najbardziej irytującym idiotą jakiego widział ten gatunek (Asta jest jeszcze gorszy od Naruto czy Natsu), ale kilka walk jest niezłych. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 55 minut temu, Pupcio napisał: Dobra jednak evangelion sakramencko dobry.Jak to z wiekiem się człowiek zmienia chyba czas obejrzeć drugi raz cowboya beboba bo też wspominam tę bajeczkę tylko jako dobrą i nic poza tym cowboy to mesjasz. Kinóweczka również trzyma poziom serialu See you Space Cowboy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ja sobie odświeżam całą filmografię Ghost in the Shell i też trzyma poziom ze wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 zacząłem evangelion na netflix to pierwszy rewatch po 17 czy 18 latach i nadal jest to za(pipi)iste anime. Fajnie jakby netflix dodał kilka innych kultowych anime. Te kilkanaście lat temu człowiek oglądał dobre anime albo na canal plus (cowboy czy wolf's rain) albo w bardzo (pipi)owej jakość z jakiś warezów xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Wczoraj też był finał dororo i muszę przyznać, że 2 połowa animca duuuużo gorsza. Ostatni ep całkowicie nijaki i mocno szablonowy. Jeżeli drugi sezon powstanie, to raczej będzie olewka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 W dniu 16.06.2019 o 20:06, Farmer napisał: Gdy myślałeś, że już wszystko widziałeś... Gintama ofkz Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Tyle jeszcze przed Toba xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @Bansai, Ło panie... 111 odcinków już za mną. Wchodzi jak ciepła świeczka w... Eyłej, zacne to anime jest. Zarówno jednoodcinkowce jak i krótkie story. Praktycznie każdy odcinek czymś mną pozamiatał. 100 to chyba próba samobójcza była zważywszy ile podobno mieli wcześniej problemów z prawami autorskimi xD. Odcinek z zakupem konsoli, reklama szamponu, Jakie i parodia Project A, Tsubasa... Dobre sztosiwo Jedziem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Steins Gate , dobre to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dobre? Top 5 anime ever. Klasyk. EL PSY CONGROO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Farmer napisał: @Bansai, Ło panie... 111 odcinków już za mną. Wchodzi jak ciepła świeczka w... Eyłej, zacne to anime jest. Zarówno jednoodcinkowce jak i krótkie story. Praktycznie każdy odcinek czymś mną pozamiatał. 100 to chyba próba samobójcza była zważywszy ile podobno mieli wcześniej problemów z prawami autorskimi xD. Odcinek z zakupem konsoli, reklama szamponu, Jakie i parodia Project A, Tsubasa... Dobre sztosiwo Jedziem dalej. Cieszy mnie to bardzo. Wiecej ludzi musi poznac to szampanskie anime. Miales juz odcinek w łaźniach z "diabelską" rodzina? Bo nie pamietam ktory to byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nie. Na razie za mną Książę Mayoneze, gloryhole u Shinsengumi i właśnie lecą wakacje na bezludnej wyspie z kamesenninami i kamehame-ha bez efektu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 5 godzin temu, Farmer napisał: Nie. Na razie za mną Książę Mayoneze, gloryhole u Shinsengumi i właśnie lecą wakacje na bezludnej wyspie z kamesenninami i kamehame-ha bez efektu Powiem tylko tyle, przy odcinku w lazni chyba pierwszy raz ryczalem ze smiechu przy ogladaniu czegokolwiek xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wczoraj odkryłem The Rising of The Shield Hero Kurła, ale to dobre, ładne i z ciekawie zarysowanymi postaciami 5 odcinków wessałem za jednym posiedzeniem, co mi generalnie rzadko się zdarza Na pierwszy rzut oka mamy tu do czynienia z kolejnym anime fantasy w zachodnio-średniowiecznym settingu, w świecie, w którym obowiązują zasady żywcem z giereczkowych RPG (levelowanie, statystyki postaci i ich uzbrojenia, nawet farmienie expa), ale wszystko zostało podane w taki sposób, że ogląda się to bardzo świeżo. Główny bohater w ciągu jednego epa awansował z fajtłapowatego popychadła w niezłego kozaka i z chęcią się mu kibicuje. Nie będę tu specjalnie spoilerował fabuły, ale powiem, że zdecydowanie warto. Jest dojrzale, czasem nawet poleje się krew, a śmieszki rozluźniające, jeśli już wchodzą, to są bardzo subtelne Dla mnie zdecydowanie niespodzianka sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) No całkiem, całkiem te anime. Na początku jest drętwo, ale potem historia się rozkręca. Brakowało mi tylko jakiegoś konkret jebnięcia na koniec. W środę był finał 1 sezonu i mam nadzieję, że 2 serię lada moment potwierdzą. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi