c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Czy ten kawałek to definicja nazwy tego tematu? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 ale guvno.c0r - poniekad trafiles, dzisiaj techno jest trudno zaszufladkowac masz tu goscia ktory tworzyl duet Kryptic Minds pare lat temu ;) Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Hi Gate guvo Jakieś garażówki wrzucacie, a tu takie sztosu prosto z Kontora. Taki klub w Niemczech... najlepsze lata ma za sobą jak i ten cały gatunek. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 "ten caly gatunek" o (pipi)a, wrzucasz jakis piskliwy anthem z Manieczek i kwitujesz ze najlepsze w gatunku juz minelo? moge o cos spytac? tribal siega Ci do lokcia, czy az do nadgarstka? Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Nie jestem fanem ozdabiania ciała tatuażem Nie wiem czy to z Manieczek, bo mimo że mam blisko to nigdy tam moja noga nie postawiła. 2 kule w płot. Ale strzelaj dalej. Nutę znam z klubu który wspomniałem. Dla mnie techno się skonczyło jak do akcji wszedł Tiesto i jemu podobni. Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Nic, czysta komercja. ZA dużo disco polo teraz. Dlatego uważam że upadło. Te garaże wyżej do mnie nie trafiają. Tyle :) Gusta, guściki. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 (edytowane) eee, tiesto nazywasz techno, monic'a garazem. fajnie by bylo, zebys przy stanowisku "dzisiaj juz nie ma fajnego techno" wpierw wiedzial o czym mowisz, o ile w ogole mowisz serio, bo troche z przymrozeniem oka czytam te posty ;) a to czy dobre techno jest czy go nie ma nie zalezy od gustu jednej osoby. https://soundcloud.com/space-research-rec/drum-kid-arel-promo-cut-7 Edytowane 28 marca 2017 przez Najtmer Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Garażowe klimaty, to bardziej miałem na myśli nthng. Tak, to nie moja bajka. Tiesto nigdy nie nazwałem techno :/ Nie wiem nawet skąd fenomen na typa. Kiedyś wielbiłem PVD, ale ten też się skończył. Cytuj
japco 275 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 http://www.youtube.com/watch?v=8fG24d4i7BA http://www.youtube.com/watch?v=qZ5-WBd3svo 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 polecam posłuchać reszty od głós Cytuj
japco 275 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 http://www.youtube.com/watch?v=dQGiPld2hTw Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 ostatnio cos mam rozkminy skad w ogole ta zajawka na techno od 3-4 lat? wiekszosc imprez z lineupem techno nie martwi sie frekwencja, i sporo tutaj jakiegos dziwnego marketingu, w stylu "mloda, ladna dj'ka", anizeli czegos wiecej. lazicie na imprezy z ciezkim, smutnym techno? Cytuj
japco 275 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Tylko ciężkie, smutne techno. Cytuj
japco 275 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Najbardziej przehajpowany kawałek ubiegłego roku. Moim skromnym zdaniem. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 (edytowane) techno w ogole jest troche przehajpowane, tez moim skromnym zdaniem. w sensie no, sa fajni wykonawcy, z glowy i prywatnych doswiadczen to rzuce Tommy47, DADUB, Killawatt, ale kurde to jest tak powtarzalny gatunek, ze troche szanuje i jednoczesnie mam beke z ludzi, ktorzy potrafia odgadnac tworce jakiegos unreleasa. mlocka. dluzej niz 2-3 godziny nie potrafilbym u(pipi)ac. Edytowane 17 października 2017 przez Najtmer Cytuj
japco 275 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MuQOYwjHSGs http://www.youtube.com/watch?v=ngdwMoYxNVA Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 ostatnio cos mam rozkminy skad w ogole ta zajawka na techno od 3-4 lat? wiekszosc imprez z lineupem techno nie martwi sie frekwencja, i sporo tutaj jakiegos dziwnego marketingu, w stylu "mloda, ladna dj'ka", anizeli czegos wiecej. lazicie na imprezy z ciezkim, smutnym techno? A nie wiem, ja elektronika mocniej zainteresowalem sie wlasnie 3 lata temu dzieki znajomkowi no i akurat techno siadlo mi najlepiej. Szczegolnie ze jest duzo dobrych imprez w polsce jak moje ukochane audio czy instytut elektroniki. Jak bylem ostatnio w Czechach na beats for love to poznalismy tam ekipe zakochana w D&B i EDM ale jakos mi nie podpasowalo i sie meczylem pod scenami. Chyba za trzezwy bylem zeby to docenic xD Utwor na niedziele 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) czechy akurat lubia wiksiarskie dnb, >>>> Let It Roll. moj ziomek prowadzi kanal o nazwie Come Meditate DNB na yt/sc, warto sprawdzic, nowa (kilkuletnia juz w sumie, ale stosunkowo wobec calego gatunku) fala brzmienia, ktore daleko wybiega poza "bum_tsy, bumtsy". Edytowane 22 października 2017 przez Najtmer Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Co prawda siedze w trochę innym klimacie niż to co tutaj postujecie ale też zauważyłem, że elektronika ma teraz jakiś lepszy okres. Działam w jednej z ekip (Gabbertime) organizujących imprezy hardcore techno i idzie to zdecydowanie lepiej niż się spodziewaliśmy. W moim mieście pełny parkiet ludzi tańczących całą noc hakke do starych gabberów czy nawet terroru był czymś nie do zrealizowania jeszcze kilka lat temu a tak to właśnie w tej chwili wygląda. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 'elektronika' szerokoujmujac ma sie dobrze od 10 lat, jednak mi chodzilo o stricte techno temat, czyli to co wrzucil teddy. imho jest to moda, bo widuje na imprezach techno nie tylko ludzi pasujacych do tematu, a i bardzo sporo swiezych glow, wrecz malolatow. siedza oni glownie z 2-3 godzinki i czmychaja do chaty w momencie kiedy impreza rozkreca sie na maxa. jesli ktos ma nazajutrz do pracy, to tym bardziej pokazuje to, ze ktos musi sie przyjsc pokazac na imprezie techno. jesli chodzi o jakies festiwale to wiadomo ze atmosfera jest zawsze inna, niezaleznie od gatunku. mowie tutaj o tendencjach w normalne soboty, w klubach. a co do gabberow, to po polsce kursuje cykl Wixapol, w Poznaniu jest zawsze te 400-500 osob. dla mnie to dziwne szczerze, bo nie kumam tej muzy wlasciwie wcale, i z reguly jej problem polega na tym, ze ludzie ktorzy jej sluchaja chyba wiedza w czym tkwi problem i zawsze omijaja temat co w niej jest za(pipi)iste, czy cos. niby dystans, niby nostalgia, ale no kaman. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi