Kroolik 7 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 (...)Kroolik na przykład też nie trawi, ale on jest normalny(...) Obrażasz mnie Kurdens nie było mnie 11 dni a tu wojna ! Panowie, koniec dobroci. Yacek ma rację, dać Wam możliwość konstruktywnej dyskusji z lekkim przymknięciem oka na zasady i zaraz burdelandia się robi. święta minęły, sylwek też więc czas znów siać terror, nie ma zmiłuj. Co do rang to powiedzmy pod koniec stycznia zrobimy ogólno-działowe głosowanie, kto ma mieć, kto zasługuje a kto nie. Każdy wpisze swoje "typy" i zliczymy. Demokracja w końcu jest. NIE KOMENTOWAć bo rózgą po piętach. Cytuj
Gość Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Ranga mi znikła, prosze o jej przywrócenie <_< Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Kryminaliści nie mogą mieć rang. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 29 marca 2008 Autor Opublikowano 29 marca 2008 Bana ci zdjęli a ja nic nie wiem?... znów sobie Psyko poczekasz, nie ma tak hop siup. Zresztą napisz do Diabeu'a może trafisz na ten jeden dzień w roku kiedy ma dobry humor i dostaniesz logo PS. Aha. I nie radzę go nękać jak to robiłeś wcześniej Cytuj
Gość Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Nękać? No troszke go pomęczyłem, ale żeby nękać. Sprawą loga się Cerb chyba zajmuje. Te warny od Yacka są nieregulaminowe, powinny być zdjęte, bo są przeterminowane. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Nie ma czegoś takiego jak termin ważności warna. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 no to zaczynamy... na poczatek proponuje ankiete. albo lepiej dwie. bo jeszcze powraca kwestia przywrócenia logo lakiemu, jesli Psyko nie zostanie ono zwrócone hehe. Cytuj
janol 433 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Nękać? No troszke go pomęczyłem, ale żeby nękać. Sprawą loga się Cerb chyba zajmuje. Te warny od Yacka są nieregulaminowe, powinny być zdjęte, bo są przeterminowane. Spoczko, jest spółdzielnia na wywalenie Cię z forum. Jak ktoś coś zdejmie, to mamy inne haki. Cytuj
Gość Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 dięki janol, wiedziałem że moge na ciebie liczyć Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Sprawą loga się Cerb chyba zajmuje. Te warny od Yacka są nieregulaminowe, powinny być zdjęte, bo są przeterminowane. O logo wal do Diabeu'a bo to sprawa zwiazana z forum, raczej nikt ci nie zabral loga za smiecenie w XTC czy cos. Przeterminowac to sie moze mleko a warny zdemuja modzi ktorzy je rozdali, chyba wiesz do kogo uderzyc he he. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 logo oddane jeśli warny yacka są za bluzgi to po wyedytowaniu postów lub ich usunięciu powinien je zdjąć Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Wedle tego co Diabeu prawi, to 3 warny Yacek powinien zdjąć. Cytuj
kold 8 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 logo oddane jeśli warny yacka są za bluzgi to po wyedytowaniu postów lub ich usunięciu powinien je zdjąć Fajnie sie dowiedziec w XTC, ze tak to dziala... nono. Dobra, a zeby bylo na temat, to mozecie mnie obdarzyc logiem, podpisem i wiencem laurowym. Co Wy na to? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2008 mam dziś (na razie) dobry dzień więc j jestem na tak Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 rowniez na tak, jezeli moje zdanie cos znaczy, ale nie mozesz chyba ownoczesnie nalezec do XTC i SM... Cytuj
Gu666u 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Co to SM?... Moje zdanie się nie liczy, niemniej uważam że gość jest konkretny i też jestem na SI Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 yes - Psychonaut siedzisz mi browar i jointa Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Patrze na nowe posty, zerkam na ten temat a tu Psyko nowego posta napisal, przestraszylem sie . A co do Psychonauta to oczywiscie na TAK. Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 czemu zes sie przestraszyl Cerb? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 @Psycho ty juz wiesz dlaczego he he. @Psychonaut jak jestes zdecydowany na logo to daj znac. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Jako ze cos pustawo sie zrobilo ostatnio to bym zaproponowal nominacje kolegi ChOomik'a o ile tenze by byl zainteresowany ;q Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) Da rade logo znowu dostac :franc: Tez jestem za tym zeby Choomik dostal, jezeli moje zdanie sie liczy... Bo cos malo tego wiksiarskiego loga na forum. O i Kahliniow, czy jak mu tam tez bym dal. Edytowane 2 maja 2009 przez Gość Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Da rade logo znowu dostac :franc: Gdzie jest ten je.bany smile tarzajacy sie ze smiechu po ziemi Chomik jak cos to oczywiscie na tak, ale chyba rzadko tu zaglada. Cytuj
Gość Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) :closedeyes: Edytowane 3 maja 2009 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi