szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 U mnie na 5S pojawiła się smuga na cały ekran, od góry do dołu. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim w iPhonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 szrot osrany, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Redmi 4X bierz. A takie pomarańczowe plamki też miałem w M4 Aqua, w prawym górnym rogu mi się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Siaomi pinć plus, tajest. Jak za te pieniążki polecam, jak się roz(pipi)i czy zgubisz czy ktoś ukradnie to nie żal przynajmniej, a używa się w porządku. Tylko aparat do pi,zdy w kiepskich warunkach. A i 4X jak Rozi słusznie poleca też całkiem użyteczny. Gorszy np. pod względem procka czy ekranu, ale wciąż jak za te pieniądze to warto. 13 minut temu, szejdj napisał: U mnie na 5S pojawiła się smuga na cały ekran, od góry do dołu. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim w iPhonie. W robocie 5s mieliśmy styranego to ekran wyglądał tragicznie, zżółknięty ze wszystkich stron. Edytowane 4 Maja 2018 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ano właśnie. Teraz planuję wziąć w abonamencie jakiegoś iP, ale boję się trochę jakości usług w Orange a oni mają najfajniejszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Cytat iaomi pinć plus, tajest. Płynny jak na średniego androida/płynny jak na androida/prawie płynny jak iOS? Tylko tak wiesz kruku, szczerze Rozi ten twój wporzo, ale wolałbym full HD i z 4gb ramu, bo 3 w tym moim gównie czasami mocno się dławi, chociaż to może wina systemu. Edytowane 4 Maja 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) @ragus, płynny jak na Androida, ale tak bardzo. iOS to nie jest, bo znajdę mu problematyczne miejsca bez większego wysiłku jak np. podczas robienia gestów. No i to jest Android . MIUI zaje,biście agresywnie się obchodzi z aplikacjami w tle więc nic się nie zacina, nie zużywa za bardzo baterii w tle, chyba nawet mechanizmy blokowania są aplikacji żeby za dużo nie żarły. Wada jest taka, że nawet mimo 4GB RAM aplikacje po jakimś czasie i tak są wypier,dalane z pamięci xddd. >Android. Ugułem jest bardzo solidnie, polecam. A jak wgrasz mu czyścioszka (nie jest skomplikowane, ale wymaga czekania 15 dni i nie można tego za ch,uja ominąć, mogę pomóc w razie czego), to jest pięknie. Wszystko działa jak należy, a płynne to, ładne, szybkie, aplikacje w pamięci są, no jest sztywniutko. Dużo lepszy Android chyba nie może być. Wiadomo, sam procesor nie dogoni jakiegoś S9 i takie typowo obliczeniowe zadania jak renderowanie stron czy otwieranie jakiejś dużej gry zajmie więcej czasu, ale w codziennym użytkowaniu jestem bardzo zadowolony. Jak na telefon za 800 zł to dużo więcej chyba nie mogłem chcieć. Edytowane 4 Maja 2018 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 dobra, biorę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Jak cos to po prawie trzech tygodniach uzywania htc 10 jeszcze mi sie go nie udalo rozladowac do zera. Codziennie rano laduje na szybko do 80-90% i koncze dzien z 20-30%, wiec nienajgorzej biorac pod uwage, ze mam nonstop wlaczone lte i wifi. Pewnie za pol roku bede plakal, ze bateria sie zje,bala i telefon wyladuje w serwisie, ale na ten moment jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 2 godziny temu, ragus napisał: szrot osrany, tfu Gowa żes przelazł za 20 zł to teraz se kup nowy ekran Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 xddddd skład ci wezmę jak ni mom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 4 godziny temu, raven_raven napisał: @ragus, płynny jak na Androida, ale tak bardzo. iOS to nie jest, bo znajdę mu problematyczne miejsca bez większego wysiłku jak np. podczas robienia gestów. No i to jest Android . MIUI zaje,biście agresywnie się obchodzi z aplikacjami w tle więc nic się nie zacina, nie zużywa za bardzo baterii w tle, chyba nawet mechanizmy blokowania są aplikacji żeby za dużo nie żarły. Wada jest taka, że nawet mimo 4GB RAM aplikacje po jakimś czasie i tak są wypier,dalane z pamięci xddd. >Android. Ugułem jest bardzo solidnie, polecam. A jak wgrasz mu czyścioszka (nie jest skomplikowane, ale wymaga czekania 15 dni i nie można tego za ch,uja ominąć, mogę pomóc w razie czego), to jest pięknie. Wszystko działa jak należy, a płynne to, ładne, szybkie, aplikacje w pamięci są, no jest sztywniutko. Dużo lepszy Android chyba nie może być. Wiadomo, sam procesor nie dogoni jakiegoś S9 i takie typowo obliczeniowe zadania jak renderowanie stron czy otwieranie jakiejś dużej gry zajmie więcej czasu, ale w codziennym użytkowaniu jestem bardzo zadowolony. Jak na telefon za 800 zł to dużo więcej chyba nie mogłem chcieć. Nie wierze, że dałem za niego tylko 7 i pół stówy. Kiedyś za tyle to można było mieć jakiegoś szajsuna z 512 ramu, a teraz chińską hybrydę ajfona, samsunga galaxy z tyłem jak w HTC xD Szybki, porządnie wykonany, dobry ekran, moja xperia wygląda przy nim jak telefon za 3 stówy, a kosztowała trochę więcej. Szkoda, że bez NFC, no ale już niech mu będzie. Dziękuje jeszcze raz kruku <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Już go masz ;D? No NFC faktycznie szkoda. Ja mieszkam w zacofanym kraju gdzie kart płatniczych jeszcze nie obsługują a co dopiero płatności zbliżeniowych, ale w Polsce by się przydało, to prawda. A i koniecznie bierz Globala, żeby miał pasmo 800 MHz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Cytat Już go masz ;D? Od razu poleciałem do galerii z tej złości na xperię xd jest global jeszcze tylko zwiększe DPI za pomocą terminala w macu i będzie cycuś. po pierwszej godzinie jestem zakochany, czekam kiedy wybuchnie. wreszcie normalna jakość rozmów. sony hrrrrr tfu edit: tylko coś mi nie pasuje, że na ekranie blokady nie pokazuje mi belek z powiadomieniami, dopiero jak rozwinę górny pasek, jeszcze poszukam Edytowane 4 Maja 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ale on się kocur prezentuje :3 Zrób update MIUI bo coś tam w powiadomieniach nagrzebali w 9.5. Patch może nieźle namieszać. No i to dpi jak się da zmienić to cycuś glancuś, bo faktycznie trochę duże na domyślnym systemie. Ja w Lineage OS w ustawieniach mogłem. I szanuję Flamingo, najlepszy klient Twittera <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Prostokatny kocur xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Design zerżnięty z LG G6. Ja rozumiem, że kiedyś te ich telefony były brzydkie jak ch,uj ale ten nowy im się całkiem udał, nie bądź taki krytyczny wobec koreańskiego giganta. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Moje xd odnosi sie do wszystkich. Same prostokaty. Jeden kocur na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 50 minut temu, raven_raven napisał: Ale on się kocur prezentuje :3 Zrób update MIUI bo coś tam w powiadomieniach nagrzebali w 9.5. Patch może nieźle namieszać. No i to dpi jak się da zmienić to cycuś glancuś, bo faktycznie trochę duże na domyślnym systemie. Ja w Lineage OS w ustawieniach mogłem. I szanuję Flamingo, najlepszy klient Twittera <ok> okazało się, że nawet jak włączy się powiadomienia na ekranie blokady, to w przypadku aplikacji zainstalowanych przez nas, nie pojawi się nic póki ręcznie nie zaznaczymy tego w opcjach systemu 0_o. czegoś takiego nie widziałem na androbiedzie, zawsze trzeba było raczej manualnie oznaczać powiadomienia w aplikacjach, które nas nie interesują ta kontrola nad systemem, co te chińczyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ta opcja już jest stara, no ale patent fajny, można sobie kontrolować powiadomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 sorry, na xperii dopiero dali ostatnio mmsy Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ale 96 czy 94 android? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 ragus poczekaj aż odkryjesz np. klonowanie aplikacji albo dokładna kontrolę nad każdym uprawnieniem jakie aplikacja może mieć, powiadomienia też można jakoś tam poustawiać, naje,bane opcji w tym systemie że hej Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 ragi a Ty nie miałeś srajfona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ostatnio android, wcześniej SE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi