Opublikowano 8 listopada 20195 l Jaki telefon do 1000zł? Zależy mi na jak największym i najlepszym ekranie. Reszta rzeczy typu osiągi, płatności, aparaty itp nie ma znaczenia. Myślałem o tym Huawei z wyciąganym aparatem. Kosztuje właśnie około 1000, ma 6,5 calowy ekran, którego nie ogranicza zbędny mi aparat
Opublikowano 8 listopada 20195 l Ewentualnie Xiaomi Mi Max 3(nie myl z Mi Mix 3), jeśli przeszkadzają Ci wcięcia w ekranie dla przedniego aparatu. Jeszcze Honor 8x, który będzie najmniejszy z całej trójki(6 i pół cala, gdy pozostałe mają koło 7).
Opublikowano 9 listopada 20195 l 11 godzin temu, maciekww28 napisał: Honor 8x max Da się to gdzieś kupić w normalnym sklepie z fakturą?
Opublikowano 9 listopada 20195 l W dniu 24.10.2019 o 08:54, creatinfreak napisał: Jakiej szukać ładowarki samochodowej do op 7t aby to w miarę szybko ładowało? Wiadome, że takiej prędkości jak warto charge nie osiągnę, ale nie chcę aby mi to 5% w pół godziny ładowało. Jesteś zadowolony z tego telefonu? Ciągle się waham między 7t, najnowszym Xiaomi mi 9t pro a Oppo Reno 2
Opublikowano 9 listopada 20195 l 6 godzin temu, Gregor var Emreis napisał: Da się to gdzieś kupić w normalnym sklepie z fakturą? Nie mam pojęcia, jest jakiś niby polski sklep co daje fakturę ale w zestawie jest przejściówka czyli pewnie tel z Aliexpress Na Ali kupisz bez problemów ale bankowo wpadnie na celnym, geekbuy ma drożej ale daje opcje eu priority Line co zmniejsza ryzyko oclenia Ciężki temat
Opublikowano 9 listopada 20195 l To ma być telefon firmowy, musi być kupiony w Polsce z fakturą. Masz jakieś namiary na ten sklep?
Opublikowano 9 listopada 20195 l https://gepard-mobilian.pl/szczegolyProduktu.php?src=ceneo&item=468&kat=84 Ale uwaga, sklepu nie znam, nigdy nic tam nie brałem więc proszę zachować zdrowy rozsądek
Opublikowano 10 listopada 20195 l 22 godziny temu, chris85 napisał: Jesteś zadowolony z tego telefonu? Ciągle się waham między 7t, najnowszym Xiaomi mi 9t pro a Oppo Reno 2 Jestem meeeega zadowolony. Przesiadłem się z Samsunga A8 i to jak przejść z jakiegoś passata do audi r8. On jest poprostu bardzo szybki, płynny i responsywny.
Opublikowano 12 listopada 20195 l W dniu 9.11.2019 o 23:21, maciekww28 napisał: https://gepard-mobilian.pl/szczegolyProduktu.php?src=ceneo&item=468&kat=84 Ale uwaga, sklepu nie znam, nigdy nic tam nie brałem więc proszę zachować zdrowy rozsądek Zadzwoniłem do nich, popisałem, wziąłem pobranie, zobaczymy co się wydarzy. Negatywne opinie jakie mają wynikają z tego, że ludzie nie czytają opisów.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Post pod postem, ale zmieniłem zamówienie na Lenovo Z5 Pro. AMOLED mnie przekonał i ogólnie telefonik mi się spodobał. Wysłany już został, więc jutro powinien być
Opublikowano 14 listopada 20195 l Podziwiam, że te motorole się jeszcze jakoś trzymają na rynku mobilnym.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Ja wiem czy się trzymają podzielili się chyba na 3 firmy, Lenovo ich kupiło od google przynajmniej dział odpowiedzialny za telefony komórkowe. Dział odpowiedzialny za telekomunikacje chyba dalej żyje a dział odpowiedzialny za procesory też ktoś kupił. No ale z firmy robiącej już kultowe procesory do konsol, komputerów Apple i commodore plus jednego z większych producentów telefonów komórkowych stali się chińskim znaczkiem na telefonach Lenovo.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Na premierze nowych telefonów xiaomi widziałem koment rozi ty coorwo chyba ktoś z forumka siedział na czacie xd. Nadchodzi godny następca redmi note 7, króla segmentu do 1000zl - redmi note 8t. Będzie NFC, szybkie ładowanie 18w razem z ładowarką w zestawie. Aparat szerokokątny. A to wszystko oficjalnie od 799zl za 3gb/32gb. Edyta: Edytowane 15 listopada 20195 l przez REZOK
Opublikowano 18 listopada 20195 l Pekl nam ekran w Xiaomi Redmi Note 5, a w necie nowe Note 7 4/64Gb są po 699 zl, to decyzja byla szybka. A tu widzę po chwili, ze 50zl drozej jest note 8T 4/64GB w bestcena wtf Czemu nowa seria kosztuje tyle co stara. Nawet nie myślałem szukać ósemki. A ze wzięte na fakturę to nawet nie mam jak oddac w 14 dni ;( Edytowane 19 listopada 20195 l przez _Red_
Opublikowano 18 listopada 20195 l No co za nieszczęście panie kierowniku Edytowane 18 listopada 20195 l przez Bartolinsky
Opublikowano 18 listopada 20195 l Będziecie się śmiali, jak za 3 miesiące wyjdą ze trzy warianty Redmi Note 9 xD xd
Opublikowano 19 listopada 20195 l Przecież zaraz premiera note 10...Swoją drogą myślałem przez chwilę o zmianie mojego Mate 10 PRO na coś od Xiaomi w cenie do 1500zł z polskiej dystrybucji ale widzę, że nie ma to sensu. Mate 10 Pro to nadal bardzo dobry i przede wszystkim tani telefon. Szybki procesor, ekran OLED z HDR, głośniki stereo. Przeszkadza mi tylko aparat średniej klasy a ten do selfie to tragedia. Brak też szerokiego kąta. Teraz gdy urodziło mi się dziecko to często używam aparatu i chciałem zrobić upgrade ale widzę, że aby to miało sens musiałbym rzucić znów 2500 na telefon. Wytrzymam jeszcze rok i wciągnę Termin Note 10 jak będzie po 1000zł.
Opublikowano 19 listopada 20195 l A ja dostałem te Lenovo Z5 Pro. Telefon piękny, ekran super, ale ciężki jest jak cholera. No i bez pokrowca nie da rady używać, jest śliski i bałbym się, że wyleci mi z ręki, o porysowaniu nawet nie wspominając.
Opublikowano 19 listopada 20195 l 1 godzinę temu, WisnieR napisał: Przecież zaraz premiera note 10... Hmm nie dopisalem w swoim pierwszym poście, ze chodzilo o Note z serii Xiaomi Redmi (Note 10 wychodzi chyba w serii Mi). Poprawione. Edytowane 19 listopada 20195 l przez _Red_
Opublikowano 19 listopada 20195 l Szajomi to szajomi ja tam ich nie rozróżniam. Wyglądają tak samo jak wszyscy Chińczycy. Ale faktycznie note 10 to jest MI, a nie Redmi.... Co raz ciężej się połapać.
Opublikowano 19 listopada 20195 l 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Redmi to seria budżetowa, Mi to "flagowce". Ale z AMOLEDem