oFi 2 490 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Opublikowano 23 kwietnia 2023 7 godzin temu, michal napisał: siemano chlopaki. Funkcjonalny telefon z dobrym aparatem do 400pln. No, cos godnego zaproponujcie. 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Opublikowano 30 kwietnia 2023 zamowilem Smartfon SAMSUNG Galaxy M13 4/64GB 6.6" Zielony SM-M135 Jak to widzicie? Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Wyświetlacz PLS. To chyba nowa kategoria biedo matryc. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 22 maja 2023 Opublikowano 22 maja 2023 Wymieniał ktoś baterię w oficjalnym serwisie Huawei (wysyłkowo)? Zastanawiam się czy mi zwipują telefon podczas całej operacji. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 22 maja 2023 Opublikowano 22 maja 2023 5 minut temu, Czoperrr napisał: Wymieniał ktoś baterię w oficjalnym serwisie Huawei (wysyłkowo)? Zastanawiam się czy mi zwipują telefon podczas całej operacji. Wymienili baterie i styki. Tak chujowo że wysłałem drugi raz. I drugi raz też telefon dalej padał To był ostatni raz jak mialem telefon huaweia Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 22 maja 2023 Opublikowano 22 maja 2023 Huawei to jedyny smartfon od 15 lat jaki mi przestał działać "sam z siebie". Po 1.5 roku. Chujostwo. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 22 maja 2023 Opublikowano 22 maja 2023 No ja używam już drugiego z rzędu (wcześniej 3 lata Huawei P10) i teraz od 3 lat P30 Pro. Żaden mi się nie zepsuł, P10 do dzisiaj też śmiga i wygląda jak nowy. Bateria mi trzyma spokojnie 1-1.5 dnia w P30 Pro ale w tym roku być może wymienię na nową by używać przez kolejne lata. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 do 2027 wszystkie mobilne sprzęty w EU muszą mieć łatwo wymienialne baterie - bez dodatkowych narzędzi. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Szajs dla debili, którzy co roku wymieniają telefon Cytuj
czeskimaster 3 336 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Seria S24 na Exynosach w EU to niezły lol. Chociaż może to chipy dorównujące Snapom 8 gen 3. W snach, ale zawsze.Ultra jest na Snapie. Ruszyło w Tmobile i Orange niby prawdziwe 5g w niektórych rejonach Polski. Dziś się miło zaskoczyłem, jak z 30 mb/s, walczyło ponad 600. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Ponoć teraz te samsungowe exynosy trzymają podobny poziom, co snapy więc to już nie to samo, co 5 lat temu. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Godzinę temu, Faka napisał: Ponoć teraz te samsungowe exynosy trzymają podobny poziom, co snapy więc to już nie to samo, co 5 lat temu. Ponoć gdzieś tam ktoś komuś mówił, że tamten słyszał od wujka? Choć Samsungi lubię to mając porównanie codziennego użytkowania tel na Snapie i Exie, ten drugi wypada klasę niżej. Okazjonalne lagowanie, częste czyszczenie pamięci podręcznej, gubienie klatek tu i tam, no i klasyczne grzanie przy ładowaniu. Jest lepiej niż kilka lat temu, ale fakt że Snapa dają na jedne rynki a na inne nie to pokazywanie tłustego środkowego palca klientom. Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca iPhone 15 Pro Max - korzystam z niego od grudnia i trzeba przyznać, że to znakomity sprzęt. Natomiast tego skurczybyka zamówiłem na premierę. Samsung Galaxy S22 Ultra spisywał się tak znakomicie, że Galaxy S24 Ultra, to naturalny wybór. Fantastyczny kawał elektroniki. Ciężko do czegokolwiek się przyczepić. No, tradycyjnie cena - posiadam wersję 1 TB, a ta kosztuje tyle co 65 OLED. W każdym razie jest świetny. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca U mnie też siedzi S24 Ultra 1 TB. Ja wziąłem pomarańczowy. Planowałem zmianę już od dłuższego czasu, więc jak mam coś brać to od razu z najwyższej półki, bo chce żeby mi ten tel posłużył dobre kilka(naście?) lat.Naprawili już nieco wyprane kolory, gdzie na początku mówili, że "tak ma być". Jeszcze trochę ludzi narzeka na przełączający się aparat w trakcie robienia zdjęć, także oby i to jakoś poprawili. Niby sprzęt za taki hajs, ale jak zwykle problemy wieku dziecięcego. 1 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Dobra panowie, a czy wynaleziono już sposób na nie rysowanie się ramki i plecków telefonu w silikonowym etui? Kupiłem nowy, piękny telefon i po tygodniu widzę już cały syf z kieszeni wchodzący pod etui i w związku z tym delikatne ślady na ramce. Ręce opadają, ostatecznie wychodzi na to, że prościej jest chodzić z telefonem bez żadnego zabezpieczenia w kieszeni... Cytuj
tlas 440 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja niestety, skala twardość mohsa nadal obowiązuje Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja (edytowane) 6 hours ago, messer88 said: W jabłuszkowym się nie rysuje Śmiechem żartem, na pewno na korzyść gra prosta pionowa krawędź telefonu i ramka ze szczotkowanego aluminium zamiast lakierowanego metalu. U mnie w Pixel 6 Pro jest lakierowana czarna ramka, w dodatku półokrągła i paprochy mają siłę przebicia... Edytowane 29 maja przez Masamune Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca (edytowane) E-koledzy, którzy mają problem z przesyłaniem ekranu tel na tv? Mam Motorolę g54 power edition i tv LG z WebOs. Nie mogę przesłać obrazu na Tv, starym telefonem (OPPO) u mnie bez problemu idzie. Na drugim Tv z przystawką cast też tel nic nie widzi. Kumpela z pracy ma motkę g54 standard i też u niej telefon nie widzi tv i nie może zrobić zrzutu ani na Tv ani na lapka. Tv ona ma Samsunga i z tel Samsunga bez problemu, z huałej są problemy z Moto w o ogóle nie idzie. Co robiłem: reset routera usuwanie z tv i tel informacji na temat tych urządzeń wifi direct wyczyszczony i tu i tu, usuwanie urządzeń itp. odlączanie tv i tel z sieci, restarty itd. Problem globalny czy jakieś opcje w tel trzeba zmienić? W opcjach programisty nic nie widziałem związanego z przesyłaniem ekranu. Edytowane 6 czerwca przez mitra Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Sprawdziłem na moto g72 i LG C2. TV i motke mam w tej samej sieci wifi, wciskam "przesyłanie ekranu" w telefonie, ale TV nie pojawia mi się na liście. Takze na razie nie wiem jak to włączyć, będę kombinował. edit 1: Patrząc na komenty, nie jesteśmy jedyni: https://youtu.be/ZKJCb2HuZyU?si=zbmB-ONMwO7lT6dn edit 2: Gdzies czytalem, ze motka nie obsluguje protokołu "miracast" i wymaga by TV posiadał Chromecast. Dlatego inny telefon z miracastem polaczy się z TV edit 2: ponoć funkcja chromecast wejdzie do starszych LG wraz z firmwarem, ale w przyszłości. 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Ja mojej motki one zoom w żaden sposób nie mogłem zmusić do przesyłania ekranu w trójkącie z Smart tv Samsung i gówno roterem upc marki horizon Podobnie tableta Samsunga w tej samej konfiguracji sprzętowej. Mimo że tablet Samsung miał tam jakieś narzędzia specjalne ku temu. Wyszukiwalo tv LG sąsiada za ściany, mojego ni chu W sumie nie potrzebowałem tej funkcjonalności i jakoś bardzo też nie szukalem pomocy w necie. Teraz mam iP 15 Pro i przy tym samym gówno ruterze i tv Samsunga przesłanie ekranu działa jako złoto. O co w tym chodzi... Nie wiem AAAA, JESZCZE z 15 lat temu miałem flagowca experię z5 i ona tez potrafla robić cud przesyłania ekranu. Tylko że była chuyowym telefonem i najczęściej mnie wkurzała. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Sprawdziłem na moto g72 i LG C2. TV i motke mam w tej samej sieci wifi, wciskam "przesyłanie ekranu" w telefonie, ale TV nie pojawia mi się na liście. Takze na razie nie wiem jak to włączyć, będę kombinował. edit 1: Patrząc na komenty, nie jesteśmy jedyni: https://youtu.be/ZKJCb2HuZyU?si=zbmB-ONMwO7lT6dn edit 2: Gdzies czytalem, ze motka nie obsluguje protokołu "miracast" i wymaga by TV posiadał Chromecast. Dlatego inny telefon z miracastem polaczy się z TV edit 2: ponoć funkcja chromecast wejdzie do starszych LG wraz z firmwarem, ale w przyszłości. Ej, ale jest wyjątek. Bo np. filmiki z YT jak się kliknie w ikonkę cast to obraz z tel jest transmitowany na TV więc wtf?! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca YT to nie jest prawdziwy mirrorcast tylko przesyłasz informacje do apki w tv z odnośnikiem do filmiku i umożliwia zdalne sterowanie. Co więcej telefon nie musi być w tej samej sieci. 2 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca U mnie strimowanie obrazu z telefonu na tv LG też nie działa na Pixel 6 Pro z Androidem 14. Wcześniej miałem Huawei P30 na Android 11 i działało bez problemu. Strumieniowanie na Pixelu działa dopiero po odpaleniu opcji z aplikacji LG ThinQ, wybór opcji przesyłania obrazu z pozycji systemu nie wyszukuje telewizora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi