Aleks 547 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Zadam to pytanie tutaj. Od jakiegoś dłuższego czasu, po jednej z aktualizacji, telefony realme mają problem z massengerem. W wielkim skrócie wiadomości odbierane i wysyłane są z opóźnieniami liczonymi w godzinach, dniach. Nie jest to jednostkowy przypadek, można znaleźć wiele skarg. Czy to jest podstawa do zgłoszenia reklamacji takiego telefonu? Cytuj
Sylvan Wielki 4 854 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Już miesiąc ze mną. Kozacki sprzęt. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 6 hours ago, Sylvan Wielki said: Już miesiąc ze mną. Kozacki sprzęt. Rok temu pisałeś to samo o S24 Ultra Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca A dużych zmian to nie ma, który przeciętny użytkownik nawet tego nie odczuje. 1 Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Nie no pewnie S24 Ultra już nie działa jak powinien, zamula i robi kiepskie zdjęcia Cytuj
oFi 2 648 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Wpadam do tematu poczytać o telefonach i zastaje na miejscu klasykę forumka (dawniej nazywanych - zazdrosnych sąsiadów). 3 Cytuj
Sylvan Wielki 4 854 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 5 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Rok temu pisałeś to samo o S24 Ultra 4 godziny temu, Faka napisał(a): A dużych zmian to nie ma, który przeciętny użytkownik nawet tego nie odczuje. 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Nie no pewnie S24 Ultra już nie działa jak powinien, zamula i robi kiepskie zdjęcia Ano, tak napisałem. Bo był to topowy model. Zresztą nadal jest świetnym sprzętem i gorąco go rekomenduję. Tyle, że najnowsza odsłona jest lepsza. S24U podarowałem w formie upominku, sobie kupiłem S25U. Kolosalnych różnic nie ma - to raczej ewolucja niż rewolucja, ale też nie jest tak, że telefon wymienia się, gdy poprzedni już się rozpada w dłoniach. W każdym razie do zobaczenia z rok przy S26U. Cytuj
Mustang 1 804 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ale zupełnie na serio, czy jesteś w stanie obiektywnie zauważyć jakieś zmiany na plus w stosunku do poprzedniego telefonu? W sensie rozumiem logikę tego zakupu, ale ciekaw jestem czy jakąkolwiek zmianę można odczuć. Cytuj
WisnieR 2 835 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Obudowa jest inna... I zabrali BT z rysika... Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 3 minutes ago, WisnieR said: Obudowa jest inna... I zabrali BT z rysika... powróci przy okazji S26U Cytuj
Sylvan Wielki 4 854 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca W dniu 6.03.2025 o 13:31, Mustang napisał(a): Ale zupełnie na serio, czy jesteś w stanie obiektywnie zauważyć jakieś zmiany na plus w stosunku do poprzedniego telefonu? W sensie rozumiem logikę tego zakupu, ale ciekaw jestem czy jakąkolwiek zmianę można odczuć. Zupełnie serio - tak, jak najbardziej. Tylko, że - tak jak już wspominałem - to nie jest jakaś znacząca różnica. Growo mogę to do PS5 i PS5 Pro przyrównać. Czyli jakbyś zobaczył zdjęcie/zrzut, ciężko byłoby ci odpowiedzieć, z której to wersji, ale już jakbyś widział te same gry obok siewie w obu wersjach, kłopotu byś nie miał. Rok użytkowałem S24U. Z miejsca idzie wychwycić zmiany. Prawda jest jednak taka, że jak ktoś ma wydatki większej wagi (ja wiem - na wakacje zbiera, ma kredyt), to posiadając S22U nie musi zmieniać telefonu i to przez lata. Rewelacyjny model. W innym wypadku - dlaczego nie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi