Faka 3 981 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Redmi to seria budżetowa, Mi to "flagowce". Czyli mówisz, że te ich telefony z serii Mi są na poziomie telefonów Samsung Galaxy, czy tak podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Zależy jakiego galaxy masz na myśli, bo Samsung też ma swoje tańsze wariacje, po to dałem ten cudzysłów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 Port usb zaczal mi wariowac w s8 i co jakiś czas wyskakuje info o wilgoci 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 W dniu 19.11.2019 o 11:59, Dr.Czekolada napisał: Redmi to seria budżetowa, Mi to "flagowce". Raczej redmi to taki Honor a Xiaomi to taki Huawei. Redmi to tańszy Xiaomi. A z nazewnictwem to mają ostro pomieszane. Tym bardziej na naszym rynku np mi9 jest pięć wersji i można się pogubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja dziś odebrałem paczuszkę z hubem USB-C dzięki czemu mogę do niego podłączyć Mate 10 Pro w trybie PC, 3 porty USB, myszkę i klawiaturę bezprzewodową, karty pamięci, dysk zewnętrzny itp. itd. robiąc z niego substytut laptopa. Bomba.Kolejny telefon musi mieć też taka funkcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Góra 5 lat i laptopy odejdą do lamusa dla Kowalskich, bo i tak pewnie będą parować telefon z tv, klawiatura i myszka bezprzewodowa, w sumie mi to pasuje taka wizja. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 https://streamable.com/iq7yv Escobar Fold 1, pani nie jest dołączona do zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza
wojcieszek 5 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 6 godzin temu, Faka napisał: Góra 5 lat i laptopy odejdą do lamusa dla Kowalskich, bo i tak pewnie będą parować telefon z tv, klawiatura i myszka bezprzewodowa, w sumie mi to pasuje taka wizja. Hola.hola, zwolnij kawalerze- jak Kowalski wyjdzie z domu to weźmie telewizor na plecy?Kluczowe pytanie "KIM JEST KOWALSKI?(kto stoi za Kowalskim- jeżeli to w ogóle jego prawdziwe nazwisko;))" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 Mam już od miesiąca te Lenovo Z5 Pro i jest to bardzo fajny telefon. Najważniejsza zaleta to, oczywiście, ekran. Fajnie się ogląda na nim rzeczy i ogólnie korzysta. Biorąc potem do ręki Iphona XR żony trochę razi notch. Odbieranie sliderem rządzi. Czuję się jak te prawie 20 lat temu jak miałem Nokię 7110 Poza tym ciężko coś o nim napisać, po prostu działa. Wygląda też fajnie IMO. Za tego tysiaka to dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 Polecicie coś do 2000 zł? Tyle tego na rynku że nie wiadomo jak to ugryźć... Na razie wyszukałem w tej cenie takie coś: Xiaomi mi 9t pro (tutaj prawie dałem się nabrać na wersję bez pro, dziwne te wariacje) Oppo reno/ reno 2 Samsung a70 Coś jeszcze ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza
tehrokc 3 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Do 2k to latwo wybrac telefon. bierzesz pod uwage marke, wymiary, wyposazenie i wybierasz to co Ci bardziej pasuje. Za te cene mozesz miec flagowca Xiaomi jak i sredniaka Samsunga. sam wybierz. jak marka nie robi roznicy to bierz najlepszy stosunek jakosci do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 Słuchajcie, czy telefony Szyjąmi mają powiadomienia na wygaszonym ekranie coś na zasadzie moto display w Motoroli lub Always On Display jak w Szajsungu? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 16 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 Jest dioda Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Jest diodaNo to kibel W takim razie nigdy fona Szyjąmi nie kupię. Za bardzo jestem przyzwyczajony do tego ficzera. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Jaki chcesz ten tel od xiao? Jednak always on displey jest dostępny ale nie wspiera wszystkich tel (wymagane miui 11) Wspierane modele: ● Xiaomi Mi 8 ● Xiaomi Mi Mix 3 ● Redmi K20 ● Xiaomi Mi 9T ● Xiaomi Mi 8 Pro ● Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) ● Xiaomi Mi Note 10 (Xiaomi Mi CC9 Pro) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 Mi9 zwykła też ma, wszystkie warianty mi 8 też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 24 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2019 Mam problem z aktualizacją w Galaxy s10. Jakby tel. nie mógł jej pobrać. Próbowałem wifi i przez operatora. Pasek postępu stoi w tym samym miejscu od dwóch dni. Robiłem reset power + vol - i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2019 Mi kiedyś na A8 jak nie chciało zrobić aktualizacji , zrobiłem przywracanie fabryczne i poszło. Niestety wiąże się to z utratą danych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Nie wiem czy widzieliście konkurencję dla DXO jeśli chodzi o testy mobilnych aparatów w telefonach https://vcx-forum.org/score Wyniki trochę zaskakujące ale w sumie pokrywające się z moimi odczuciami co do małego postępu w ostatnich latach jeśli chodzi o mobilną fotografię. Jedyni jakiś postęp jest jeśli chodzi o fotografię nocną czy zoom ale sama jakość zdjęć wiele się nie zmieni bez zastosowania większej optyki i matryc. A rozwój tego elementu blokuje grubość telefonu. Można bezpośrednio porównywać telefony otwierając ten sam fragment zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2020 Co? ten ranking jest chyba trochę dla beki robiony, ajfon 8 wyżej niż 8 plus? I inne tego typu kwiatki - telefony LG które są znane ze słabego softu aparatu tak wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 13 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2020 Sam system oceniania czytelny, może tez sobie porównać efekt końcowy. Ja tego nie traktuje jako wyroczni tylko jako porównanie z dxomark i jeśli telefon jest wysoko w tych dwóch rankingach plus dobre opinie od klientów jest to dla mnie bardziej wiarygodne. Dlatego teraz rozważam między p30 pro a mi note 10 pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 To już jest lepiej zrobione i wygląda spoko, a nie jakiś obsrany samsung fold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Fajnie, ciekawe jak z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi