baniek 246 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Podpinam się pod post Rudioka, jeszcze jakby w miarę ogarnięty aparat to już w ogóle cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Trochę dużo wymagań jak na budżetowca. No i jaki to budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Tysiąc w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 10 godzin temu, baniek napisał: Podpinam się pod post Rudioka, jeszcze jakby w miarę ogarnięty aparat to już w ogóle cud miód Mojej mamie zakupiłem https://www.krugermatz.com/24004,km0499 Wcześniej sam kupowałem ich telefony z tej serii i zawsze było spoko. Tym razem też bym kupił ale wydawało mi się, że przez problemy z półprzewodnikami mogą nie wydać nowego telefonu z serii Live - Live 10S, a w moim Live 6+ już zaczęła szwankować bateria więc kupiłem Samsunga A53. Wtedy jego cena była zbliżona do tysiąca złotych po uwzględnieniu promocji. Najważniejsze cechy tego nowego Liva to duża bateria 5000 mha, 8gb ramu, czysty android 11. Ekran FHD 6,67". Dodatkowo w zestawie od razu masz takie rzeczy jak pokrowiec i ładowarka. Przy Samsungu musiałem dokupić te elementy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 30 października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 października 2022 23 godziny temu, baniek napisał: Podpinam się pod post Rudioka, jeszcze jakby w miarę ogarnięty aparat to już w ogóle cud miód może ten? https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/-smartfon-infinix-hot-11s-nfc-6-128-green.bhtml Ogólnie zaczynam śledzić poczynania tej firmy i kto wie czy za pare lat nie bedzie to 2gie realme bo stosunek jakość/cena mają całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2022 Co polecacie do grania? Siostrzenica dziewczyny lat 16 gra w Genshin Impact i chce coś dobrego do grania, kwota Ok 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 13 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2022 Stricte pod mobilne granie to coś z POCO. Z 2 stówy ponad 2k i można brać F4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2022 Siemanko, poszukuję telefon z jak najlepszym aparatem 2000 zł +/- Dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 20 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2022 Samsung/Pixel/Używany Iphone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 20 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2022 4 godziny temu, gekon napisał: Siemanko, poszukuję telefon z jak najlepszym aparatem 2000 zł +/- Dziękuję za podpowiedzi https://www.gsmmaniak.pl/1290729/realme-9-pro-plus-test/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 Cześć! Taka sprawa. Świeżo zakupiony Samsung S20 FE pokazywał mi takie fajne powiadomienia na WYŁĄCZONYM ekranie. Jak ktoś pisał wiadomość na Messengerze to od razy widziałem kto pisze i co. Wystakiwał taki pasek u góry ekranu. Po aktualizacji systemu zniknęło;/ Szukam w opcjach i nie widzę — jest tego miliard i nic nie działa. Szukałem rozwiązania w necie, ale jak coś opisują to tylko jak włączyć powiadomienia na ekranie blokowania. Nie chodzi o ten ekran blokady. Wcześniej to ładnie działało na całkiem wygaszonym ekranie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 Cześć! Taka sprawa. Świeżo zakupiony Samsung S20 FE pokazywał mi takie fajne powiadomienia na WYŁĄCZONYM ekranie. Jak ktoś pisał wiadomość na Messengerze to od razy widziałem kto pisze i co. Wystakiwał taki pasek u góry ekranu. Po aktualizacji systemu zniknęło;/ Szukam w opcjach i nie widzę — jest tego miliard i nic nie działa. Szukałem rozwiązania w necie, ale jak coś opisują to tylko jak włączyć powiadomienia na ekranie blokowania. Nie chodzi o ten ekran blokady. Wcześniej to ładnie działało na całkiem wygaszonym ekranie. Dzięki!Ustawienia, wyświetlacz, always on display, pokazuj przy nowych powiadomieniach. Powinien sie tylko odpalać AOD wtedy jak masz nowe powiadomienie. Może to? Tylko wtedy też ustawić musisz chyba żeby się zawartość powiadomienia pokazywała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2023 13 godzin temu, WisnieR napisał: 16 godzin temu, gekon napisał: Cześć! Taka sprawa. Świeżo zakupiony Samsung S20 FE pokazywał mi takie fajne powiadomienia na WYŁĄCZONYM ekranie. Jak ktoś pisał wiadomość na Messengerze to od razy widziałem kto pisze i co. Wystakiwał taki pasek u góry ekranu. Po aktualizacji systemu zniknęło;/ Szukam w opcjach i nie widzę — jest tego miliard i nic nie działa. Szukałem rozwiązania w necie, ale jak coś opisują to tylko jak włączyć powiadomienia na ekranie blokowania. Nie chodzi o ten ekran blokady. Wcześniej to ładnie działało na całkiem wygaszonym ekranie. Dzięki! Ustawienia, wyświetlacz, always on display, pokazuj przy nowych powiadomieniach. Powinien sie tylko odpalać AOD wtedy jak masz nowe powiadomienie. Może to? Tylko wtedy też ustawić musisz chyba żeby się zawartość powiadomienia pokazywała. No niby tak powinno byc. Ale dalej wyświetla tylko ikonę messngera a nie początek wiaodmości/kto pisze Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 14 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2023 Musisz zobaczyć jeszcze ustawienia blokady ekranu czy masz włączone pokazywanie treści powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2023 2 godziny temu, WisnieR napisał: Musisz zobaczyć jeszcze ustawienia blokady ekranu czy masz włączone pokazywanie treści powiadomień Dzięki za pomoc, duppa niby wszystko jest ok, a nic nie pokazuje może wyłączyli to w jakiej aktualizacji ;/ Przecież mnie nie poyebało? Po zakupie przed aktualizacją do androida 13 pokazywało mi wiadomości czatu na wygaszonym ekranie. Podobało mi się to, bo nie musiałem łapać za telefon jak ktoś napisał. Teraz tego nie mam xd Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 16 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2023 Szukam dla Ojczula telefonu do okolo 1000pln - glowne wymagania to bateria, wytrzymalosc na upadek i dostep do neta jako ze ma pare aplikacji ktore musi miec zainstalowane - z tego co patrzalem te wymagania bedzie spelnial Hammer ale nie wiem na ktory model powiedziec zeby sie decydowal. jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Panowie czy kupie jakiś tel qwerty z fizyczną klawiaturą z wmiare współczesnymi bebechami w rozsądnej cenie? Fajny jest Astro ale to ponad 5k https://www.telepolis.pl/wiadomosci/sprzet/planet-astro-slide-5g-smartfon-z-fizyczna-klawiatura-ces-2022 Jest Unihertz Titan Slim za 2k, ale ekran tylko 4.2" hardware bym przeżył https://allegro.pl/oferta/unihertz-titan-slim-4-2-6-256gb-przedstawiciel-pl-13083135546 Znacie coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 24 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2023 Wróciłem na chwilę do mojego starego Huawei P10 na co dzień używając P30 Pro i kurde takie mniejsze telefony w klasycznej formie wciąż prezentują się bardzo fajnie. Szkoda, że Huawei nie opublikował bootloaderów i nie można wgrać Lineage OS Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 No ja przytuliłem s23ultra, nawet polecam. A tak poza tym widziałem, że @PiPoLiNiO też kupił, jestem ciekaw czy będzie proca kręcił na 5Ghz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 (edytowane) 9 godzin temu, Wooyek napisał: No ja przytuliłem s23ultra, nawet polecam. A tak poza tym widziałem, że @PiPoLiNiO też kupił, jestem ciekaw czy będzie proca kręcił na 5Ghz Wiadomo. Cyferki muszą się zgadzać jak co rok A tak serio, za czasów Note 1-3 faktycznie kręciłem proce Siedzisz na forum android? Edytowane 4 lutego 2023 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 Ale mnie kusi żeby sobie S20 FE zamienić na Note'a ale to są jakieś chore pieniądze. Marzy mi się Fold. Wspaniały telefon. Konsumuje dużo YouTube na telefonie i byłby idealny taki Foldzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 3 minuty temu, WisnieR napisał: Ale mnie kusi żeby sobie S20 FE zamienić na Note'a ale to są jakieś chore pieniądze. Marzy mi się Fold. Wspaniały telefon. Konsumuje dużo YouTube na telefonie i byłby idealny taki Foldzik. Ojjj... Fold do yt ciężko nazwać idealnym. Tyle ile zostaje czarnej przestrzeni przez proporcje to o Panie. Mas wielki ekran, a film zajmuje jego połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 50 minutes ago, PiPoLiNiO said: Wiadomo. Cyferki muszą się zgadzać jak co rok A tak serio, za czasów Note 1-3 faktycznie kręciłem proce Siedzisz na forum android? Dokładnie, S22 Ultra w 2023 to jakieś nieporozumienie. Działa wolno, a zdjęcia są fatalne. Wymiana na 23U to mus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 53 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Wiadomo. Cyferki muszą się zgadzać jak co rok A tak serio, za czasów Note 1-3 faktycznie kręciłem proce Siedzisz na forum android? Mam tam konto i przy premierze nowego telefonu jeśli go kupuje, to czytam co tam chłopki wypisują. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 6 minut temu, Czoperrr napisał: Dokładnie, S22 Ultra w 2023 to jakieś nieporozumienie. Działa wolno, a zdjęcia są fatalne. Wymiana na 23U to mus. Wiem, że to ironia, ale on działa wolno. I w 2022 i w 2023. 21U działał lepiej. Także no ta ironia nie trafiona. 6 minut temu, Wooyek napisał: Mam tam konto i przy premierze nowego telefonu jeśli go kupuje, to czytam co tam chłopki wypisują. I co, zadowolony z zakupu? Z czego przeszedłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi