Opublikowano 23 lutego 200817 l Bleach: -Kon za całokształt -Zaraki Kenpachi za porywczość -Ulquiorra za wyniosłość -Grimmjow za całokształt -Ichigo bo ma najciekawsze walki i forme hollowa
Opublikowano 20 marca 200817 l Death Note:L i Ryuuk Dragon Ball:Vegeta i Piccolo(Szatan Serduszko) Bleach:Zaraki,Byakuya,Grimmjow,Ichigo,Don Kanonji,Kon,Renji,Kyoraku i może Aizen(ale tylko w momencie gdy zgniata kogoś swoim reiatsu) Naruto:Sasuke,Kakashi,Naruto,Kabuto
Opublikowano 20 maja 200816 l Onizuka z GTO xD Kurosaki Isshin z Bleach za tekst ''GOOD MORNING ICHIGO'' xD Kankuro.. jego dialogi z Naruto mnie rozwalają xD
Opublikowano 21 maja 200816 l Spike Spiegel (Cowboy Bebop) Syaoran,Fye,Kurorin gdy przebywaja razem i sypia tymi swoimi tekstami (Tsubasa Chronicles)
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Ostatnio mnie ten koleś rozkłada na łopatki ''Oi, oi. Why do you have red eyes? Have you been playing Tetris all night?'' Edytowane 11 stycznia 200916 l przez Seigaku
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Black Star z Soul Eater Asahina Mikuru z The Melancholy of Haruhi Suzumiya No i ten mistrz z mojego avataru
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Naruto oraz Rock Lee wraz z Gaiem,którzy miejscami mnie rozbrajają xD Edytowane 11 stycznia 200916 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Gutsa trzeba lubic ;P Bardzo dobre wrazenie zrobil na mnie Alucard z Helsinga i Kintaro z Golden boya chociaz wku***ce jest, ze pod koniec kazdego odcina nie wykorzystuje okazji... Edytowane 15 stycznia 200916 l przez okens
Opublikowano 15 lutego 200916 l Naruto: Gaara oraz Itachi Bleach: Byakuya i od dziś zakochałem sie w True Form Ulquiorra Edytowane 15 lutego 200916 l przez Ampoz0rd
Opublikowano 17 lutego 200916 l Niegdys Spike Spiegel,teraz do jego towarzystwa dochodzi L z Death Note,wspaniala,bogata i charyzmatyczna postac. Ciekawy jest ten Ryuk,rowniez z Death Note. Edytowane 17 lutego 200916 l przez Velius
Opublikowano 4 marca 200916 l Kisame z Naruto. Powaga, choć te Anime to jeden wielki gniot to ta postać jest rewelacyjna... Głównie za sprawą seyuu, który tworzy niezwykle nieludzki głos, przeciągający końcowe sylaby.
Opublikowano 4 marca 200916 l Yoichi z asu no yoichi i Clare z Claymore. Chociaż Raki też jest spoko ale dopiero w mandze. O no i Esley też z Claymore
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Dużo ich było,ale najbardziej zapadli/zapadły w pamięć: Alphonse Elric (Full Metal Alchemist) Kazamatsuri (Gilgamesh) Rukia Kuchiki (Bleach) Hideki Motosuwa (Chobits) Victoria (Hellsing)
Opublikowano 12 maja 200915 l Ostatnio Lawrence ze spice and wolfa, właściwie to polubiłem go za jego przeciętność, typowość, to że się niczym szczególnie nie wyróżniał, miał łeb do interesów - w konwencji anime jest dość dobrze stworzoną postacią i można się z nim przez to utożsamiać. Holland z e7 - tak, często bywał nieuczciwy w stosunku do rentona, ale to był świetny przywodca, wierzył w to co robił, miał swoją pasję i przejawiał cechy ludzkie [co nie zawsze jest regułą w anime]. Jiraya z naruto aka ero-sannin ;] Spike z CB ;] Wolfwood z triguna dużo tego można wypisać, w każdym razie to niemożliwe, żeby jedną konkretną postać podać =]
Opublikowano 15 września 200915 l Hiko Seijuro z Kenshina (takiego badassa nie ma w żadnym anime) Byakuya Kuchiki i Urahara z Bleacha