Opublikowano 16 września 200915 l Z tego co się orientuję to ULUBIONA może być tylko jedna, a wy tu wypisujecie po 5 postaci -_- IMO najlepsze anime jakie widziałem to Code Geass, ale jednak jeżeli chodzi o postacie to niezaprzeczalnie Spike Spiegel z Cowboy Bebop.
Opublikowano 16 września 200915 l A u mnie to przelotne... Po obejrzeniu jakiejś serii chodzi za mną jakaś postać lub dwie a po jakimś czasie zapominam o sprawie Aktualnie będzie to Hirasawa Yui z K-ON! Edytowane 16 września 200915 l przez KiNiO_64
Opublikowano 17 września 200915 l Kid z Soul Eater Mania symetrii RULEZ! ;P Albo Kon z Bleach. Szczególnie akcje z Orihime (kto oglądał ten wie). Edytowane 17 września 200915 l przez Yukiko-chan
Opublikowano 17 września 200915 l Jest wiele świetnych postaci ale gdybym miał wybrać jedną za całokształt to zdecydowanie byłby to Spike Spiegel z Cowboy Bebop. Zastanawiałem też się nad Motoko Kusanagi z Ghost in the shell ale jednak Spike jest od niej ciut lepszy. Jego charakter, stosunek do otaczającego świata, gesty, przeszłość i przeżycia z nią związane są jednymi z najlepszych jakie miałem okazję widzieć oglądając film lub serial.
Opublikowano 17 września 200915 l Alucard - hellsing, Raito - death note no i Spike Spiegel - Cowboy Bebop Ulubionej wybrać po prostu nie umiem, gdyby chodziło o mange to zdecydowanie Raito bo w anime przedłużyli na siłę i się postać skiepściła Bez sensu no ale sami chcieli
Opublikowano 25 września 200915 l W sumie trzy postacie: Onizuka, Zoro z One Piece i oczywiscie Alucard
Opublikowano 11 października 200915 l Rycerz Bliźniąt Saga, szczególnie jego złe wcielenie "Rycerze Zodiaku" (oryg. "Saint Seiya") (praca z DeviantArtu zapożyczona, gdyż nie można znaleźć screenu w odpowiednim rozszerzeniu) Czy ktoś jeszcze? Raczej nie. Edytowane 11 października 200915 l przez TyskiPL
Opublikowano 16 października 200915 l Ehh... Rycerze Zodiaku to byly czasy... Troche ich jest ale wymienie chyba najlepszych: Stark- Primo Espada (bleach) Gluttony i Scar (Fullmetal alchemist) Sasori (Naruto Shippuden) No i ostatnimi czasy Muramasa (ost.filer z bleacha) To chyba wszystko ;D
Opublikowano 16 października 200915 l Eikichi Onizuka. Uwielbiam całe uniwersum gto (bad company, shonan junai gumi). Wie ktoś może gdzie moge znaleźć skany do wszystkich chapterów SJG raw? Szukałem już wszędzie i nie ma.
Opublikowano 16 października 200915 l 1. Freezer (Dragon Ball), 2. Ichimaru Gin (Bleach), 3. Ryusuke (Beck).
Opublikowano 16 października 200915 l Ohh, ohh ja tez: Gohan (DB), Zoro (One Piece), Hitsugaya i Urahara (Bleach).
Opublikowano 17 października 200915 l - Black Grim Reaper (DTB) - Brandon Heat - Sait? Hajime - Emo Uchiha