Skocz do zawartości

wasza ulubiona postac z anime ? :>

Dawid-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co się orientuję to ULUBIONA może być tylko jedna, a wy tu wypisujecie po 5 postaci -_-

IMO najlepsze anime jakie widziałem to Code Geass, ale jednak jeżeli chodzi o postacie to niezaprzeczalnie Spike Spiegel z Cowboy Bebop.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

A u mnie to przelotne...

Po obejrzeniu jakiejś serii chodzi za mną jakaś postać lub dwie a po jakimś czasie zapominam o sprawie :D

Aktualnie będzie to Hirasawa Yui z K-ON!

chara_photo01_1.gifchara_photo01.gif

Edytowane przez KiNiO_64
Opublikowano

Jest wiele świetnych postaci ale gdybym miał wybrać jedną za całokształt to zdecydowanie byłby to Spike Spiegel z Cowboy Bebop. Zastanawiałem też się nad Motoko Kusanagi z Ghost in the shell ale jednak Spike jest od niej ciut lepszy. Jego charakter, stosunek do otaczającego świata, gesty, przeszłość i przeżycia z nią związane są jednymi z najlepszych jakie miałem okazję widzieć oglądając film lub serial.

spikespiegelt.th.jpg

Opublikowano

Alucard - hellsing, Raito - death note no i Spike Spiegel - Cowboy Bebop :) Ulubionej wybrać po prostu nie umiem, gdyby chodziło o mange to zdecydowanie Raito bo w anime przedłużyli na siłę i się postać skiepściła :( Bez sensu no ale sami chcieli

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Rycerz Bliźniąt Saga, szczególnie jego złe wcielenie :D "Rycerze Zodiaku" (oryg. "Saint Seiya")

Evil_Gemini_by_Emy__chan.png

(praca z DeviantArtu zapożyczona, gdyż nie można znaleźć screenu w odpowiednim rozszerzeniu)

Czy ktoś jeszcze? Raczej nie.

Edytowane przez TyskiPL
Opublikowano

Ehh... Rycerze Zodiaku to byly czasy... ^^

Troche ich jest ale wymienie chyba najlepszych:

Stark- Primo Espada (bleach)

Gluttony i Scar (Fullmetal alchemist)

Sasori (Naruto Shippuden)

No i ostatnimi czasy Muramasa (ost.filer z bleacha)

To chyba wszystko ;D