Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Z Rexem to ja pamiętam nie traciłem w ogóle "życia", serio. On miał strasznie schematyczne i łatwe do uniknięcia ataki. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Najtrudniejszy jest Raven i basta. Chociaż Ninja jak byłem mały dawał w kość. Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 przy Ravenie był największy stres, a Rex to "tylko" kolejny blaszak Cytuj
Renton 1 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 O ile nawet grając na Expercie nie miałem większych problemów z bossami (ok, Raven był z deko przegięty), tak nieźle zagiął mnie ten moment kiedy po ucieczce z więzienia Snake kieruje się na więżę, po tych cholernych schodach podczas alertu, gdzie atakuje go od groma strażników. Najtrudniejszy moment tej gry, a na domiar złego zaraz po tym czeka walka z opancerzonym helikopterem (dochodząc do niego miałem kapkę życia i oczywiście zero rationów). Koszmar. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Raven był trudny z jednego prostego powodu, kamera. :] Scena jego śmierci jakoś bardziej zapadła mi w pamięci niż przereklamowanej Sniper Wolf. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Najtrudniejsza była druga faza walki z Rexem i nikt mnie nie przekona, że było inaczej. Ale Raven też trudny. Walka z Rexem była banalna szczególnie ta druga faza. Wystarczyło "wejść" mu pod nogi i być cały czas pod nim i stamtąd strzelać. Przekonałem Cie? ;p O ile nawet grając na Expercie nie miałem większych problemów z bossami (ok, Raven był z deko przegięty), tak nieźle zagiął mnie ten moment kiedy po ucieczce z więzienia Snake kieruje się na więżę, po tych cholernych schodach podczas alertu, gdzie atakuje go od groma strażników. Najtrudniejszy moment tej gry, a na domiar złego zaraz po tym czeka walka z opancerzonym helikopterem (dochodząc do niego miałem kapkę życia i oczywiście zero rationów). Koszmar. Wpis, wpis, wpis. Dla mnie to też był zdecydowanie najgorszy moment w grze w sensie, że najtrudniejszy. Tych cholernych schodów nie zapomnę nigdy, co śmieszne za każdym razem gdy gram w MGS-a nawet ostatnio mam problem z tym momentem. Ale walić to tej gry nie można nie lubić/nie kochać ;]. Nawet schodów, wszystko wybaczę ;]. Edytowane 3 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Schody? Lul przecież to się robi bez zadraśnięcia. Stuny i do przodu 0.o Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 a jak nie ma stunow to Fa-Mas w biegu Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Dobrze po tylu latach i zaliczeniach się dowiedzieć ;p. Niedługo przetestuję czy tak bez draśnięcia ;]. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ta, tylko pytanie ile tych stunów możesz mieć naraz w ekwipunku i czy ta liczba ci wystarczy, żeby dojść na samą górę ;] przyznam, że o ile na normalu schody przechodzi się jeszcze w miarę bez większych problemów, tak na Expercie jest to najbardziej miażdżący kawałek (nie polecam Ci raven-raven) Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Stuny dają radę nawet na Expercie. Tyle, że nie wystarczą do samego szczytu. Na początku Fa-mas, po jakimś czasie ekwipowałem właśnie stuny i heya. Kika prób zakończyło się tą z sukcesem. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 gram se na ekstrimie i mam mega problem z mantisem, zapisalem gre ale nie zauwazylem, ze mam cm zycia i zero rationow. czyli trzeba go przejsc bez oberwania ;p chyba zaczne od nowa Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Żeby odblokować Extreme trzeba przejść grę na Hard tak? Cytuj
Big_Borsuk 0 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Witam. Niedawno zakupiłem MGS Special Missions. I przy próbie odpalenia jej na PS3 (potrzebny oryginalny MGS) wszystko na poczatku idzie dobrze. Pokazuje sie logo Konami, potem log KCEJ i konsola prosi mnie o włożenie do napędu DISC 1 lub DISC 2 oryginalnego MGS'a. CO oczywiście robię. I za każdym razem wyskakuje mi ERROR: BAD DISC. Czy ktoś miał podobny problem? Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Co mi przychodzi do głowy, to że wersje są z różnych regionów. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Czy ktoś zabił Ocelota za pomocą c4? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 mozliwe, ze ja lata temu tą gierkę przechodziło sie na wszystkie mozliwe sposoby, nawet po kilka razy dziennie (moj rekord to 3x) tylko, ze ten tego... tam sie chyba nie dało z c4 go zabic, bo wszystko wylatywało w powietrze - nie pamietam zbyt dobrze. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 dalo sie dalo zeby na normalu go zabic trzeba bylo doskonale wyczuc moment i postawi c4 w dobrym miejscu. jakos tak po prawej zaraz jak sie zaczyna. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Pamiętam te czasy kiedy przechodziłem MGSa na tyle sposobów ile dałem radę. Ocelota chyba C4 nie pokonałem, jedynie zabrałem damage. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 sprawdze sobie potem ;] pytanie z innej beczki... ma ktoś japońskie wydanie mgs? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Ocelota chyba C4 nie pokonałem, jedynie zabrałem damage. ja mialem podobna sytuacje podczas perwszego spotkania ze sniper wolf, wdepnalem w mine wracajac sie po psg1 i dostala odlamkiem Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 jak mogla dostac odlamkiem, skoro była oddalona o co najmniej 200m i nie dalo się do niej podejść, a miny maja zasięg okolo 2-3m w skali tej gry? chyba serio musze sobie odświeżyć tą częsć aby z wami dyskutowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi