Andżej 2 268 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Poprostu, wlazlem na mine, a po chwili uslyszalem "ughh" i zszedl jej pasek o wartosci jednego trafienia. Sam nie wierzylem Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Ja właśnie chętnie bym popróbował ale tak przebrzydła karta przestała działać i czekam na PS3. Chyba tylko tak mogę przejść teraz MGSa. Edytowane 17 października 2011 przez Spuczan Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Ja właśnie chętnie bym popróbował ale tak przebrzydła karta przestała działać i czekam na PS3. Chyba tylko tak mogę przejść teraz MGSa. Nie wydaje mi sie żeby wydali Twin Snakes bo coś gry z GC nie za bardzo są wydawane w tej generacji jako kolekcje HD (gdzie do cholery jest RE 0 i RE 1 ??) a klasyczna wersja już jest (na PSN za 36zł). Polecam się w nią zaopatrzyć zwłaszcza jeżeli posiadasz PSP (albo planujesz kupić PSV). Na małym ekraniku gra wygląda naprawdę dobrze. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 bo licencje troszkę kosztują i w takim wypadku trzeba by było posiedzieć nad gierką (dev team), bo nie wystarczy dodac 720/1080p Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Ja właśnie chętnie bym popróbował ale tak przebrzydła karta przestała działać i czekam na PS3. Chyba tylko tak mogę przejść teraz MGSa. Nie wydaje mi sie żeby wydali Twin Snakes bo coś gry z GC nie za bardzo są wydawane w tej generacji jako kolekcje HD (gdzie do cholery jest RE 0 i RE 1 ??) a klasyczna wersja już jest (na PSN za 36zł). Polecam się w nią zaopatrzyć zwłaszcza jeżeli posiadasz PSP (albo planujesz kupić PSV). Na małym ekraniku gra wygląda naprawdę dobrze. Nie interesuje mnie MGS na PSP. Brak analoga strasznie mi przeszkadza. Nie potrzeba mi MGSTS na GC skoro mam zamiar kupic PS3 na którym spokojnie pogram bez Memory Card'a. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Spoczko wydanie. http://allegro.pl/metal-gear-solid-premium-package-japan-zestaw-i1888689943.html Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Ja właśnie chętnie bym popróbował ale tak przebrzydła karta przestała działać i czekam na PS3. Chyba tylko tak mogę przejść teraz MGSa. ...a klasyczna wersja już jest (na PSN za 36zł). Polecam się w nią zaopatrzyć zwłaszcza jeżeli posiadasz PSP (albo planujesz kupić PSV). Na małym ekraniku gra wygląda naprawdę dobrze. Nie interesuje mnie MGS na PSP. Brak analoga strasznie mi przeszkadza. Nie potrzeba mi MGSTS na GC skoro mam zamiar kupic PS3 na którym spokojnie pogram bez Memory Card'a. Po cholerę ci prawy analog w pierwszym MGS'ie? Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Nie ma teraz dostępu do konsoli a nie pamiętam dokładnie ale jak wygląda wtedy rozglądanie się? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 o ile pamiętam, to dopiero mgs3 dodał "rozgladanie sie" pod prawą gałką Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) nie wiem czy ktoś tu zagląda ale czy może kogos interesowało by kupno kolekcjoneki mgs? takiej? - gra - pudło - soundtrack - blachy (dogtagi) - naklejki na memorki (nie wiem czy znajde) - pocztówki - wielki plakat (ok 100x70 cm) (używany) z jednej strony jest ninja widoczny na zdjeciu a z drugiej twarz meryl - koszulka z mordą snejką taką jak na pudełku z grą (używana) inne foto zestawu http://img406.images.../mgspremium.jpg druga strona plakatu http://img266.images...455863alle0.png myśle że mam jeszcze wszystkie elementy zestawu (lub prawie wszystkie) , łacznie z pudłem itp. co prawda koszulka jest używana wiec nie wiem czy kogos zainteresuje, a plakat też wisiał sporo na ścianie wiecej jest odrobine obszarpany i ma ślady tasmy klejącej ;p jesli ktoś jest zianteresowany to poszukam wszystkich elementów i dam real foto w razie zainteresowania prosze też o podanie ceny (do negocjacji) Edytowane 2 lutego 2012 przez Yano Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Kiedyś zestaw marzenie. Sam na niego polowałem kilka lat temu. Na czym to teraz panie odpalić. Ps2 poszła dawno na aukcji niestety. Świetna paczka. Jakbyś miał jakąś propozycję dla mnie to mogę pomyśleć Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Całkiem ciekawy zestaw Daj znać ile za to chcesz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 tak na ebayu popatrzylem że ceny tego zestawu sięgają nawet 1700zł O_o co prawda te najdroższe są nowe, ale ogolnie ceny kosmiczne , wąpie by ktoś tutaj chcial sie chociażby zbliżyć do takiej ceny?;p Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 @Yano - nawet nie wystawiaj na Allegro - to bez sensu - od razu na ebay dawaj - ja swego czasu parę rzeczy powiązanych z grami miałem - na allegro nie dobiłem nawet do 50 wyświetleń a co dopiero myśleć o sprzedaży za najniższą cenę jaką wystawiłem - na ebayu klienci zapłacili od 3 do 5 razy więcej niż chciałem - tylko rozeznaj się z kosztami wysyłki i odpowiednio dolicz bo potrafią być spore. No i opłaty ebay i paypal też są dużawe w porównaniu do allegro ale i tak się imo opłaca. Polska to nie jest niestety dobry kraj do handlu takimi rzeczami. Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Ilę ? Jestem zainteresowany wstępnie Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Fajny wpis się pojawił na blogu Olafa Szewczyka z okazji Walentynek http://jawnesny.pl/2012/02/rozmowy-z-botem-dylemat-otacona/ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 skończyłem sobie ponownie mgsa 1 i mam jedno pytanie, czy wersja kupiona w psn którą mam jest w jakiś sposób "uaktualniona" względem nastepnych mgsów? Bo z lekka sie zdziwiłem gdy na końcu po napisach Ocelot dobitnie wymienia imie Solidus jako tego trzeciego, pamietałem cały czas ze tylko padła nazwa "mr president"... I ogolnie jakby pare scenek nowych mi sie wydało, a to dziwne bo jak Boga kocham scenariusz do dzisiaj znam na pamiec i gadałem niektore kwestie z bohaterami ;] Prawda to czy jestem poyebany? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Prawda. Tzn. nie gralem w wersje z psn ale ten tekst o Solidusie, plus kilka innych fraz, pada w Twinn Snakes wiec musieli go wrzucic tez do wersji cyfrowej. W oryginalnym MGS z szaraka nie ma nic o Solidusie i sama rozmowa jest krotsza. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6WZHpPaWTm0 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Już sam teraz nie pamiętam, ale ten filmik który dałem jest z 2008 roku, a wersja na PSN wyszła 8 czerwca na PSN. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 http://mgs.gram.pl/readarticle.php?article_id=284 ale na filmiku mejma jest meryl czyli nie poddał sie gracz na torturach a wersów 6-11 nie ma,hmmm. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) Na filmiku z Otaconem jest ten sam tekst na koncu. http://www.youtube.com/watch?v=qYF5weyiTmI&feature=relmfu Edytowane 8 września 2012 przez Mejm Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 moze ktos tak zle zmontował te filmiki, albo rzeczywiscie dodali cos pozniej do wersji psx, bo na serio, mam oryginał i jak grałem kiedys nałogowo w kółko tak nie pamietam by padało solidus. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 o Solidusie mówi się w twin snakes, w oryginalnej wersji z psxa jest mr. president, mam obie gry na półce i tak właśnie jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi