M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 twin snakes porazka straszna 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 też grałem ponownie w mgs na ps3, pare miesięcy temu w zimie. mimo grafiki i poważnych archaizmach w sterowaniu mocno mnie wciągneło. a muzyka była cudowna, w przeciwieństwie do grafiki nie zestarzała się a nawet nabrała więcej wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 050 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jak dobrze miec MGS1 w domu i odpalic sobie w dowolnym momencie, kiedy nadejdzie nas ochota. Po tym utworze, czy fotkach, lezka kreci sie w oku. Dobrze, ze jestes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Dla mnie to gra legenda, zostanie na zawsze w moim sercu, ciesze się, że było mi dane cieszyć się tym tytułem w dniu premiery, te już ładne parę lat temu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ja tam nawet nie wiedziałem, co za perełkę wkładam do paszczy mojej konsolki, bo była wypalona na zupełnie anonimowym, białym Verbatimie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ja tam nawet nie wiedziałem, co za perełkę wkładam do paszczy mojej konsolki, bo była wypalona na zupełnie anonimowym, białym Verbatimie You made my day : Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ale okładkę sobie zrobiłem - przerysowałem ten tytuł, pisany charakterystyczną czcionką, pokolorowałem czerwoną kredką i nakleiłem na wywróconą na lewo okładkę standardowego Verbatima (bo białe tło) - na grzbiet wycięty pasek, na którym za pomocą maszyny do pisania (nie wiem nawet, skąd ją mieliśmy) był tytuł a w nawiasie wersja (PAL/NTSC) - zresztą wszystkie moje piraty tak wyglądały, full wypas W każdym razie miałem niezłą zagwozdkę, gdy trzeba było wpisać częstotliwość z wewnętrznej strony okładki. Nie pamiętam, skąd wiedziałem, bo neta wtedy nie było. Chyba koleś z giełdy podał mi ten numer. W każdym razie cudowna gra - co prawda już dość dobrze znałem angielski, ale dzięki niej uczyłem się wymowy wielu słów - wszystkie kwestie były czytane tak naturalnie i wyraźnie... Pierwszy tak udźwiękowiony tytuł. Wcześniej człowiek grał w jakieś Residenty, czy Silent Hille, gdzie dubbing był tragiczny, a tu nagle coś takiego - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0Ai1bh-D3K8 Fantastyczny materiał, gorąco polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Faktycznie fajnie się tego słucha, no i poznajemy dosyć interesujące, osobiste spojrzenie Haytera na kwestię jego rozstania się z serią przy okazji GZ/V (jakby ktoś chciał tylko to sprawdzić, to niech przewija do 57:55). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Po latach Hayter śmieszył z tym swoim na siłę charczącym dubbingiem - człowiek był kiedyś młody i głupi, więcej tolerował Ostatnio platynowałem moją ulubioną część - MGS3, i wszystko tam było cudowne, włącznie z grafiką (naprawdę udany remaster na PS3), ale te jego głupiutkie kwestie i ten udawany na siłę ton głosu... No ale to TERAZ, po wszystkich Nolan'ach North'ach i Troy'ach Baker'ach - kiedyś Snejk rządził i co do tego nie ma wątpliwości. Teraz ogrywam MGSV i Kiefer może gra lepiej, bardziej naturalnie, ale kiedy on kuźwa zacznie coś mówić - uwielbiam postawienie na gameplay w tej najnowszej odsłonie, strasznie mnie wciągnęła ta bardziej rozbudowana wersja Peace Walkera, ale zatrudnienie takiego nazwiska do czterech linijek tekstu na krzyż to jakaś parodia. Chyba że jest tak, jak Hayter mówi na tym filmiku - Kojimie nie spodobał się fakt, że Hayter stał się tak popularny, że Snake przebił pod tym względem swojego twórcę, więc postanowił zrezygnować z jego usług, zatrudnić kogoś innego, a później udowodnić, że nawet z takiego nazwiska uczyni nierozpoznawalne zero, dodatkowo po każdej misji wrzucając "directed by Hideo Kojima", żeby czasem nikt nie zapomniał who's the real Boss. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 A weź nie szczuj... Cytuj Odnośnik do komentarza
koffkongen 666 12 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 [img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jest na gamefaqs w poradnikach do MGS2: https://gamefaqs.gamespot.com/ps2/913941-metal-gear-solid-2-sons-of-liberty/faqs/35308 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Wiem skąd ściągnąć w formacie .mobi ale nie mam pojęcia co to za format ani jak to otworzyć może ci się przyda: https://drive.google.com/open?id=0BxyP9Nd-AQt7WjFKQ2RzZzJRSzg Dobra zrobiłem z tego PDFa i wrzuciłem tu: https://www118.zippyshare.com/v/DZjY02cW/file.html Edytowane 2 Stycznia 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Pierwszy Metal Gear, Metal Gear Solid i Metal Gear Solid 2: Substance zostały wydane cyfrowo na PC na GOG - https://www.gog.com/partner/konami Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 W dniu 26.09.2020 o 19:52, Suavek napisał: Pierwszy Metal Gear, Metal Gear Solid i Metal Gear Solid 2: Substance zostały wydane cyfrowo na PC na GOG - https://www.gog.com/partner/konami No i super, jedyneczka właśnie pękła ( już nie wiem, który razy) i zaraz biorę dwójkę. Snake Eatera ogram już po zakupie nowego Xboxa. Szkoda, że do czwórki nie mam póki co jak wrócić:( Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 13 minut temu, izon napisał: No i super, jedyneczka właśnie pękła ( już nie wiem, który razy) i zaraz biorę dwójkę. Snake Eatera ogram już po zakupie nowego Xboxa. Szkoda, że do czwórki nie mam póki co jak wrócić:( Też mi tej czwóreczki brakuje. Nie chce trzymać PS3 tylko dla niej. Tydzień temu znowu weszła dwójka a teraz jedynka leci. Te gry nigdy sie nie zestarzeją chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 W dniu 12.10.2020 o 21:04, LiŚciu napisał: Też mi tej czwóreczki brakuje. Nie chce trzymać PS3 tylko dla niej. Tydzień temu znowu weszła dwójka a teraz jedynka leci. Te gry nigdy sie nie zestarzeją chyba. Powiem więcej, własnie ogrywam dwójkę na PC. Po zainstalowaniu patchy ta gra mnie wciąż graficznie zachwyca. No i ten klimat, ta muzyka, szkoda, że po genialnej trójce seria pikuje już tylko w dół:( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Wogóle dwójka jest najbardziej zblizona mechaniką do jedynki. W 3 już kamerą odeszli ale w SoL te ujęcia kamery i jej statyczność nawiązuje do poprzedniczki. I chociaż jest zbyt filmowa to bardzo ją cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 W "pierwszej trójce" kamera była przecież taka sama, co w czasach, gdzie nie istniały radary, trzeba było odpalać jakiś sonar i co chwila zarzymywać się, by odpalić widok z pierwszej osoby, było mega irytujące. Dopiero wersja Subsistence naprawiła ten mankament i Snake dostał prawilną kamerę zza pleców (przeszedłem i jedną i drugą po parę razy i zdecydowanie lepiej bawiłem się w Subsistence). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 4 najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Zgadza się chociaż też miała dobre momenty jak np Shadow Moses. Najgorszy był ten wszechobecny cringe melodramat i słabi bossowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Chciał zakończyć wszystko, a nie miał pomysłu jak, więc wiadomo nanomaszyny. Gameplayu mało i mało możliwości kombinowania. Fajne filmiki niektóre i tyle. Edytowane 18 Października 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi