Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 No jak nie zrobisz save'a to raczej trzeba Jak zrobisz dobrze jakiś time attack, to idź na zewnątrz świątyni zasejwować przy tym świecącym kamieniu. W Neo Plus w numerze chyba sierpniowym pisali, że jednak taki problem występuje. Podobno po zdobyciu czwartego przedmiotu (czyli trzeba pokonać 8 kolosów) i po wyłączeniu konsoli (oczywiście wcześniej robiąc save'a ) trzeba właśnie zaczynać od początku, bo pozostałe 4 przedmioty się nie odblokują. Tak samo jest po przejściu do innego trybu gry. I właśnie dali odpowiedź, że trzeba wszystkich załatwić za jednym posiedzeniem. Dlatego o to pytałem. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Słuchaj dalej Neo plus xD No nie wiem, pisze z własnego doświadczenia, ja zdobywałem itemy na raty, i nie było problemu. może to zależne od wersjii ? Ja mam NTSC. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Pytanie do osób, które ukończyły Time Attack. To prawda, że trzeba wszystkie kolosy pokonać za jednym posiedzeniem, by odblokować wszystkie bonusy? Nie. Ja jak przechodziłem TA na normalu dawkowałem po 2-3 kolosów. Ja miałem PAL. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Łii, kolejna ukryta komenda znaleziona w Sotc beta xD Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 To czekamy na kolejny filmik. ^_^ Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Hueh, narazie nie moge, bo to nie moje odkrycie, koles sam chce video zmotać. dam linka jak coś Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 I tak 17 kolosa nie znajdzie. 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Ciekawostka, z kolesiem zaczeliśmy robić Polską strone poświęconą grom Team ICO. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 O to się raczej martwić nie trzeba. Jak sobie teraz przypomne, że w tą gienialną gre zacząłem grać przypadkiem to się przerażam że mogło mnie ominąć takie arcydzieło. Gre pożyczyłem od kumpla, odpaliłem, no fajne intro, muzyka, pierwszy kolos i ... jakoś mi się nie spodobało. Mineło kilka dni, jako że moja mama lubiła popatrzeć jak gram, chciała żebym pokazał jej coś czego jeszcze nie widziała. No i wsiąkłem na maksa. Następstwa tego były takie że w realu spoglądając na chmury często formował mi się z nich jakiś kolos. Cudowna gra, ze świetnym klimatem i gienalną muzyką, jak dla mnie 10/10. Teraz przed premierą Last Guardian, po cichu liczę na zestaw ICO + SotC jak to było w przypadku God of War. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) Hmm, strona już do publiki, ale troche imo za wcześnie. powinna dzialac dla niezalogowanych. http://sotc.xaa.pl/news.php EDIT: Hmm, jednak nie. Ok, jeszcze pare dni. Edytowane 3 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Zapowiada się ciekawie czekamy. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Czemu stronę nazwałeś sotc jak jest o wszystkich grach team ico? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Nazwe strony musimy jeszcze wymyslic, plus musze pogadac z kolesiem, bo osobiscie chce zrobic stronkę o samym Sotc. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Stronka stronką, ale zmotałem wideło w międzyczasie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Filmik jak zwykle ciekawy a przy przyzywaniu Agro nieźle się uśmaiłem. Muzyka jak zawsze świetna Zapodasz jakieś linki albo tytuły chociaz ? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 To jest następująco. Dragon quest 8 - Remembrances Kingdom Hearts II - The Other Promise E.S.Posthumus - Arise Valkyrie Profile-Covenant of the Plume - Epic poem to sacred death Sonic adventure - red mountain I to wszystko Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Jakoś tak wyszło, że dopiero niedawno dorwałem ten tytuł. I w sumie nie wiem czy to był taki dobry pomysł, żeby niemal cała gra polegała tylko na rozwalaniu bossów. Pokonałem trzech kolosów, pozwiedzałem trochę tereny, szybko zrobiło mi się nudno i zrobiłem sobie przerwę. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Też za pierwszym razem zrobiłem sobie długą przerwę, po pierwszym kolosie, wolałem grac wtedy w RE4. Potem sie bardziej wkręciłem, zwłaszcza po 5 kolosie, kiedy aż ci sie smutno robi jak już koniec walki z nim, taka epickość waliła od niego. Gra jest specyficzna, i to że nie ma pomniejszych przeciwników, robie ją jeszcze bardziej specialną. Klimat odizolowania i samotności jak żadna inna gra. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Pikol, kiedy jakis nowy filmik z sekretami? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Dopiero co dałem =D wypalam sie powoli, lol. Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Nie wiedzialem, dzieki za linka. Robisz cuda z ta gra . Cytuj
Zarzykzgr 0 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Pikol, te wszystkie rzeczy są do zrobienia na PS2? Czy ty masz dostęp do jakichś innych wersji gry? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Chyba bede musial przejsc shadow jeszcze raz, bo ostatnim razem nie wbilem do ogrodu na szczycie swiatyni. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Pikol, te wszystkie rzeczy są do zrobienia na PS2? Czy ty masz dostęp do jakichś innych wersji gry? Już wcześniej chyba pisał, że to jakaś inna wersja debugowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi