Axel_PL 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 100% right masz podróbę, pech... tak BTW http://www.infinitymod.com/fakemxl2.htm + mógłbyś mi napisać na PW jak sie re-włącza ten chip bo nie niewiem czy bedę umiał włączyć (bo wyłączyć to można naciskając START) Cytuj
Kay 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Mam "mały" problem. Przy czyszczeniu konsolki (wersja fat), odczepiła mi się ta aluminiowa taśma od przycisków on/off i eject... nie bardzo wiem, jak się z tym uporać. Gdzie i jak tą taśmę podłączyć? Z góry dzięki za info... PS. Zdjęcie problemu: Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Musisz konsole rozlozyc, tak zeby miec dostep do gniazda tej tasmy, ktore znajduje sie pod napedem - jak nie dasz rady to poszukaj, gdzies tu na forum sie kiedys rozpisywalem chyba, jak nie to napisze wiecej jak znajde troche wiecej czasu. Cytuj
papi 2 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Witam mam problem. Dziś chciałem pograć na swojej czarnuli, ale nie chce w ogóle się włączyć, znaczy jest tak jak by nie była podpięta do prądu, dioda tez się nie świeci. sprawdzałem wszystkie kable czy coś się odłączyło i nic. może ktoś pomóc? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Zasilacz, gniazdo AC? No ale z kart nikt nie wróży. Cytuj
papi 2 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Sorki już wszystko na szczęcie działa. Cytuj
devil162 1 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 mam takie pytanie zakupiłem Swap Magica 3.8 i mam takie pytanie czy po zainstalowaniu go bede mogl odpalać kopie zapasowe wszystkich gier ?? tzn. zrobie sobie kopie zapasową np. dragon ball TB 3 i odpali się normalnie ?? na jakie płyty najlepiej nagrywać te kopie zapasowe ?? słyszałem że najlepiej na płyty dvd SONY , VERBATIM i TDK prosze o pomoc o i jak nagrywac te kopie ?? Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 wszystko to było na forum powiedziane niezliczoną ilosć razy. Polecam ten link :TUTAJ Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Modbo v2.0 obsługuję zmiane regionów? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 A co rozumiesz poprzez: "zmianę regionów"? Co chcesz zrobić na tym mobo 2.0 (po za tym ten chip to total shit...). Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Tylko takiego mam pod ręką. A chodzi mi o to, żeby grać w gry z USA na konsoli PAL. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 'Każden jeden' modchip umożliwia uruchamianie gier z innego regionu niż konsola. A tego badziewia nie lutuj, dobrze Ci radzę. Taki np. Modbo760 kosztuje z 30zł, a to już zupełnie inna liga. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Mam juz go zalutowanego od 4 lat i ani razu mnie nie zawiodl. Co prawda ma trudnosci laser w odczytywaniu CD, no ale jak na "shit" to calkiem, calkiem.. W kazdym razie, dzieki za odpowiedz. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 A co ma modchip do laseru to nie wiem... To wejdź do menu chipsa i zmień jakąś opcję, wtedy Cię zawiedzie... bo będziesz musiał kupić nowy. Cytuj
TomaLL 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 http://allegro.pl/item411353686_memor32_su...tis_.html#photo http://allegro.pl/item412684932_przerobka_...or32.html#photo Czy ktoś z forum ma te sprzęty, albo jego znajomy ma i potrafi o tych urządzeniach wyrazić opinie ? Chodzi mi oto, czy to w ogóle działa, i czy się nie zepsuje po miesiącu, w końcu to raczej trochę pieniędzy jest.Nie piszcie mi o chipach, że one są lepsze niż to.Chipa nie kupie z tego względu, że w moim mieście nie ma kto założyć tego urządzenia, a przez allegro żeby mi założyli wysyłać nie chcę, bo nie chce też ostatni raz zobaczyć konsoli.. Tak więc albo te memorki, albo nic : D Czekam na wasze opinie. Cytuj
Ghost493 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 To możesz mieć samemu za darmo. Wystarczy zwykła karta pamięci Cytuj
TomaLL 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Można wiedzieć jak ? Kartę pamięci mam, więc jeżeli można to za darmo mieć, to jeszcze lepiej : D Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 chyba o to chodzi http://www.psxextreme.info/FreeMCBoot-i-ESR-t66405.html Cytuj
TomaLL 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Może mi ktoś to napisać tutaj, albo na pw jeżeli jest to zabronione, jak to dokładnie zrobić ? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Na psx-scene.com i exploitstation masz tutoriale. NIE kupujcie tego gówna od frajerów którzy kradną czyjąś pracę, please. Cytuj
TomaLL 0 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Berion, chodziło mi aby ktoś dał tutorial po Polsku Cytuj
Berion 207 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Jak wyjdzie ESR beta 9b to będzie w PL. ;] Generalnie mam gotowy tutorial o FMCB i ESR, ale czekam na release - nowa wersja wnosi sporo nowego do tematu, a tutorial opisuję właśnie 9b. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 (edytowane) A może mi ktoś powiedzieć gdzie na terenie Krakowa mogę wymienic laser? Żeby było to gdzieś koło AGH, no i giełda odpada, byłbym wielce rad za pomoc. Edytowane 16 sierpnia 2008 przez dawdi17 Cytuj
winner 183 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) Chciałem spytac czy warto zainwestować w taki sprzęcik - http://allegro.pl/item421188858_zestaw_hea...lodz_sklep.html Zależy mi głównie na "słuchaniu" tego wszystkiego co wychodzi przez głośnik TV(wku.rwia mnie już ten kiepski wbudowany głośniczek, a w dodatku nie mogę sobie "podregulować" bo domownicy nie są zadowoleni) czyli korzystania jak ze zwykłych słuchawek(szukałem zwykłych słuchafonów ale znalazłem tylko Headset) Koleś zapewnia że orginał i daje gwarancje. Mam jeszcze pytanie: czy słuchawki będą działały z każdą grą mimo tego że są pod USB i czy będę mógł z nich korzystać na kompie: Skype, TS itp? Ewentualnie czy są wogóle jakieś słuchawki które będę mógł podłaczyć do PS2? Edytowane 31 sierpnia 2008 przez winner Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 A nie lepsze zwykłe, ruskie słuchawki podłączane do TV, albo "zestaw głośników 5.1"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi