grykom 283 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Ludzie ale odkryłem rzecz! Jak wiecie (lub nie) interesowałem się upscalerami by podbić trochę niską rodzielczość jaką raczy nas konsola. No i całkiem przypadkowo (w jakimś komentarzu pod filmem na yt) przeczytałem o sofcie którego wgrywa się na kartę pamięci Free MC Boot - owy program to GS Mode Selector który wymusza na konsoli wypuszczenie sygnału 720p/1080i a nawet 1080p! Oczywiście potrzebny do tego jest kabel Component ale przyznam, że jestem bardzo zadowolony z efektu. Aby Wam zaprezentować jakie są różnice posłuże się filmem: 1 Cytuj
xtik 261 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Pamiętam kiedyś bawiłem się tym programem ale miałem problemy z ustawieniami. Może teraz lepiej działa, muszę przetestować. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 (edytowane) Istnieje jakaś tańsza alternatywa do Network Adaptera na zamontowanie dysku twardego w konsoli Fat ? Edytowane 26 maja 2016 przez Czappi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi