Opublikowano 13 lutego 200817 l Gdzie w filmiku mozemy jeszcze zobaczyc Vampa po zabiciu Solidusa?(nie zmyslam,na serio jeszcze da sie go dostrzec ale majac wersje substance i zapuszajac filmik z dodatkowej plyty)
Opublikowano 14 lutego 200817 l Autor hehe no dobra ale ktory fan serii sam to odkryl a nie dowiedzial sie z netu czy od kogos Zadawaj
Opublikowano 16 marca 200817 l Późna wiosna, kilkanaście dni do lata. Chyba starczy za uzasadnienie <_< A jak nie, "5 lat, 72 dni i 18 godzin". Edytowane 16 marca 200817 l przez Sikor
Opublikowano 16 marca 200817 l Przeczytałem pierwszy dialog <_< Nie przychodzi mi do głowy nic ciekawego... Skąd pochodzi Vamp?
Opublikowano 18 marca 200817 l Z Rumunii. Co wisiał Snake'owi Python, o czym ten pierwszy raczył wspomnieć przy ratowaniu towarzysza?
Opublikowano 5 kwietnia 200817 l Python uratował Jack'owi życie podczas jednej misji, gdy Jack załamany zniknięciem The Boss nie panował nad tym co robił. Oddaje
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l Ok, skoro nikt nie wie - Python wisiał Snake'owi kasę w partyjce pokera. Inne pytanie: "Snake, lub jego towarzysz szwendając się po Penisuli, w jednej z szafek lokacji natrafia na frekwencję radiową. Okazuje się, że należy ona do EVY. Jakim sposobem ta frekwencja się znalazła w tej bazie?
Opublikowano 30 lipca 200816 l Nie znam odpowiedzi, a że mineło trochę czasu, to zadam inne pytanie: Kiedy, po raz ostatni możemy zobaczyć Ocelota w grze MGS3?
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Hmm sądze ze był to koniec lutego, ponieważ w pierwszą sobotę marca odbywa się najdłuższy na świecie wyscig psich zaprzęgów, w którym Solid chciał wziąć udział, a jak wiadomo z rozmowy Campbella i Snake`a wyścig miał zacząć się "next week"
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l To może coś prostego i "na czasie". Co się stanie, jeśli na stojąco dokonasz rewizji osobistej na członkini oddziału F.R.O.G.S. ?
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Tak jest Śmieją się, narzekają i od czasu do czasu wzdychnie któraś Od siebie dodam że jak dotknie się krocza to można zostać zwyzywanym od zboczeńców Grigori Twoja koleej
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l strzelam. Vulcan Raven, Revoler Ocelot, Liquid Snake i Psycho Mantis?
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Grigori, naprawdę nie wiem. A że minęło już sporo czasu, to żeby rozruszać temat, ja teraz zadam pytanko. Jak, kiedy i gdzie Snake okazuje się być zboczuchem i zagląda pod spódniczkę w grze MGS4?
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l MGS1: Co to jest Wielka Czwórka (Big 4)? Chiny, Rosja, USA no i oczywiście... nie pamiętam Edytowane 20 sierpnia 200816 l przez white rabbit
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Przypomniało mi się! Nosz kurna, przypomniało mi się! Ale to teraz proste ^_^ Big 4 to cztery główne informacje o żołnierzu, którego się pojmało, są one głównym priorytetem podczas przesłuchania; mówi nam o tym "mistrz" po pierwszej sesji tortur Ocelota. W skład B4 wchodzi na pewno ranga, imię, chyba dowódca i... zapomniałem ostatniego. Ale w końcu ktoś zgadł. ^_^ Edytowane 24 sierpnia 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Trochę pokiełbasiłem, ale dobrze, że mnie oświeciłeś do końca. Dawno już nie grałem w pierwszą część sagi... Aha, pytanie. Podajcie oryginalne nazwy obu mieczy, jakimi posługiwał się Solidus. Podajcie też ich znaczenie.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l "Minshuto" i "Kyowato" (co ma oznaczać Demokrację i Republikę). Edytowane 25 sierpnia 200816 l przez Sandking
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l No chyba przejmę, bo minęło trochę czasu: Kiedy Liquid pierwszy raz wspomina o Patriotach? Pytanie nie jest wcale takie łatwe, na jakie wygląda.