Opublikowano 14 maja 201014 l Zapewne w jakiejś grze z serii Bemani (Dance Dance Revolution? Beatmania?) Karaoke Revolution 3. edit: niech ktoś inny zada Edytowane 14 maja 201014 l przez Hela
Opublikowano 14 maja 201014 l Pośpieszyłem się z postem. Iloma językami włada Snake? Edytowane 14 maja 201014 l przez Mr. Blue
Opublikowano 14 maja 201014 l Pośpieszyłem się z postem. Iloma językami włada Snake? Sorry za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Wiecie co jest w tym bekowe? Kiedy Sokolov w MGS3 pyta BB skąd tak dobrze zna rosyjski, ten coś tam odpowiada i mniejsza o to co, ważne że dialog prowadzony jest po angielsku.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l moze pora popchnac quiz dalej bo stanal na ponad miesiac. Widac ze nie znamy odpowiedzi wiec moze znienmy pytanie
Opublikowano 22 czerwca 201014 l nikomu nie chce sie przeczytac artykulu na mgs wikia o ocelocie... straszne
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Zeskanowałem ponad 50 pytań odnośnie całej serii MGS :] Pytania po angielsku :] Możecie się wykazać Edytowane 27 czerwca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Mogłeś to zeskanować, albo przynajmniej przed uploadem obrócić tak, żebym nie musiał ryzykować skręceniem szyi? Przejrzałem pierwszą stronę, środkową i ostatnią i stwierdzam, że pytania są infantylnie banalne. Poprawione() :] Już nie musisz niczym ryzykować
Opublikowano 28 czerwca 201014 l mnie trudnosci sprawily tylko pytania o Metal Gear i Metal Gear 2 bo w te czescie nie gralem . A reszta jest naprawde łatwa. Ale dzieki za wrzucenie
Opublikowano 30 czerwca 201014 l nikomu nie chce sie przeczytac artykulu na mgs wikia o ocelocie... straszne No właśnie tam jest wszystko. Myślałem, że ktoś na to wpadnie, ale nieee...
Opublikowano 20 lipca 201014 l Ocelot brał udział w działaniach wojennych w: -Inwazji Rosjan w Afganistanie. -Mozambiku. -Erytrei. -Czadzie. -Wojnie na Indochinach. -Wojnie w Algierii. Jak wszystko dobrze to piszcie 8) Edytowane 20 lipca 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 20 lipca 201014 l Ok super Ile lat miała Eva w MGS 4 ? PS. Nie pierniczcie że trudne...<_< Edytowane 20 lipca 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 21 lipca 201014 l co oznaczaly wypowiadane przez Volgina słowa "Kuwabara , kuwabara"? Jakby tego nie wypowiedział, to by go piorun popieścił? W sumie nie pamiętam, ale coś tam takiego było... Edytowane 21 lipca 201014 l przez ubol
Opublikowano 21 lipca 201014 l Kuwabara znaczy po chińsku pole morwowe. Morwy to takie drzewa lub krzewy. Mają jadalne i słodkie owoce podobne do jeżyn. Rosną na terenie Indii i Chin. Według legendy chińskiej o drzewach Fuso piorun nigdy nie uderzy w pole morwowe. Kuwabara to mantra, która miała ''odstraszać'' pioruny. Edytowane 21 lipca 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 24 lipca 201014 l Gamezilla.pl Quiz: co wiesz o sadze Metal Gear Solid? Quiz MGS Dla fanów serii szkoda czasu pytania są banalne, inni mogą poklikać