Opublikowano 4 września 201014 l Nikt nie zadaje to ja się postaram. Pytanie z MGS3 : Ile lat miała Eva gdy straciła dziewictwo ? Jeżeli się czujecie na siłach i wiecie to powiedzcie KIEDY to powiedziała. Mam nadzieję że nie jest za trudne , tylko nie wypisujcie lat od których mogła się poruchać , przykładowo od 13 do 28 , tylko trafnie walnijcie wiek i ewentualnie miejsce gdzie to mówi...ufff opłacało się przechodzić MGS3 po raz 6
Opublikowano 11 września 201014 l Ile miała to nie pamiętam, a mówiła to gdy podczas ucieczki po kraksie na motocyklu przykładało się jej nóż do gardła.
Opublikowano 12 września 201014 l 17? Dokładnie ! Niezłe z niej Kur.visko , chciałbym być na miejscu Snejka w ''trójce'' pod koniec gry Zadajesz Szawello Edytowane 12 września 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 14 września 201014 l czy eva poddala sie jakiejs operacji plastycznej jesli tak to jakiej?
Opublikowano 19 września 201014 l ok, no to cos prostego :F wymien wszystkie modelki, których plakaty sa rozwieszone w MGS2. pro tip: w napisach koncowych sa wypisane ;]
Opublikowano 26 września 201014 l Są to kolejno : - Saya kazuki - MIsako Yasudo - Shoko Nakagawa - Erina Abe - Yuko Ishida Wiem, że dobrze to daje już pytanko , uwaga : Jak naprawdę nazywa się Ocelot ? podpowiedź, wypowiada je tylko raz w ciągu 4 części .
Opublikowano 26 września 201014 l Adamska. mysle, ze dobrze wiec zadaje: kolejna wyliczanka... wymien wszystkie gry, które moze wymienic psycho mantis w mgs na psx i gc ;] tip: 13 tytułów
Opublikowano 27 września 201014 l ŹLE kto zgadnie ? Adamska nie był jego prawdziwym nazwiskiem, tylko wymyślonym na potrzebę misji Snake Eater, kiedy to Eva miała się spotkać z agentem o kryptonimie ADAM( dowiadujemy się o tym na samym końcu gry ) Próbować dalej.
Opublikowano 27 września 201014 l dobrze. chyba, ze chodzi ci o przytyk Ravena w postaci nazwania Ocelota, Ivan Green/General co jest slangiem i znaczy tyle co Crazy Ivan. //edit to ja nie wiem... Revolver Ocelot, Riborub? Oserotto, Adamska/Adamusuka, Adam, Shalashaska, Ivan, Liquid Ocelot i pochodne pamietam...
Opublikowano 28 września 201014 l własnie prawdziwe imie to Adamska tu masz potwierdzenie w 6:03 mowie jak ma na imie.
Opublikowano 29 października 201014 l chcesz zeby znowu był przestój w temacie to zadawaj :< w ktorym roku urodził sie hideo kojima i jak nazywała sie jego pierwsza gra?
Opublikowano 1 listopada 201014 l Co jest zle data urodzenia czy pierwsza gra? (Pierwsza gra to na 100% Metal Gear, druga to snatcher)