Mani 694 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Pewnie spalił lola. Szkoda bo go lubiłem w tym gimmicku. Mam nadzieje, że jednak mimo wszystko sie chłopaczyna pozbiera i wroci. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Macho Man nie zyje On May 20, 2011, Savage died after an automobile accident about 10 a.m. while driving on a street in Seminole, Florida, a town in the Pinellas County side of the Tampa Bay area.[115] It is suspected he may have had a heart attack, which led to his losing control of the vehicle and crashing into a tree. His wife was also in the automobile; however, she received only minor injuries kiedys lubilem wrestling:) myslalem, ze sie serio leja. Najlepszym czasem wrestlingu byl okres z Rockiem i masa innych charyzmatycznych zawodnikow z ktorymi chcialo sie miec koszulki. WCW tez dawalo rade. Stare dobre czasy;) Teraz to syf. Czasem tylko lukne na extreme dla komentarzu Suprona XD Cytuj
Mani 694 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 WWE Smackdown przyjeżdża w listopadzie do Polski !! Cytuj
kilix 128 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 (edytowane) Ergo Arena ~ 13 000 miejsc :o nie boją się, że WWE straci prestiż występując w takiej małej hali? :potter: Edytowane 22 maja 2011 przez kilix Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 WWE nie może stracić czegoś, czego nie ma ma od ładnych kilku lat Cytuj
Mani 694 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Ergo Arena ~ 13 000 miejsc :o nie boją się, że WWE straci prestiż występując w takiej małej hali? :potter: a Ty myślisz, że ile osób na houseshowy sie wybiera ? na Over the limit było ok 10tys ludzi. Jak na houseshow pojawi sie ok 2 tys to jest sukces. Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Hmm... a to akurat interesujące info jest. Tak szczerze to już jakiś czas temu przestałem śledzić co się dzieje w świecie wrestlingu ale pamiętam kiedyś jak się WCW oglądało jak był koniec Cartoon Network potem jeszcze troche WWF na jakimś niemieckim kanale ale to jeszcze były czasy gdzie Triple H był tym złym do spóły z X-packiem . Na żywo gdyby cena była znośna z chęcią bym obadał. To potwierdzone jakoś jest ta wizyta w Polsce? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Tak, potwierdzone. 11 listopada jest Smackdown w Gdańsku I tak nie pojadę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fXbecTTtS74 Ożesz w mordę... CM Punk wygłosił shootowe promo skierowane w stronę WWE i został zawieszony oraz wykreślony z karty MiTB. Ciekawe czy to work? Niemniej jednak jest to chyba najlepsze promo tego roku. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2NAvDqglbAE&feature=feedf Storyline trwa. Reakcja ludzi po wejściu Punka - mistrzostwo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Popiszemy coś? Już nie mogę się doczekać poniedziałkowego RAW i nadejścia... no właśnie, kogo? Y2J'a? Taker'a? Brodusa? Sheffield'a? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 niestety zostaniesz tu sam nikogo wiecej ten "sport" nie interesuje Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Wrestling skonczyl sie wraz z przekroczeniem magicznej bariery 12 roku zycia Cytuj
kilix 128 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Ja jeszcze oglądałem jak był bardziej hardkorowy. Spadki ze szczytu klatki, z drabiny na stoły, lądowanie na ćwiekach czy szlagi krzesełkiem przez łeb. Niestety to już minęło ;( Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Zawsze możesz oglądać federacje niezależne przecież, np. CZW. Tam hardkoru (i botchowania) masz pod dostatkiem. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 gdzie te walki gdy bili sie 1vs1 potem dołaczało sie 4 kolejnych i buli sie 3vs 3 na koniec sedzia nokautowal wszystkich w miedzy czasie lataly krzesla, stoly,drabiny a walka przeniosła sie na parking i napieprzali sie na dachu limuzyny xD Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Popiszemy coś? Już nie mogę się doczekać poniedziałkowego RAW i nadejścia... no właśnie, kogo? Y2J'a? Taker'a? Brodusa? Sheffield'a? Brodus pewnie zadebiutuje jako przydupas Lauranijakkolwieksietopisze (Za bardzo ten feud stara sie udawac wczesniejszy McMahon'a z DX). Co do It's Begins 2012 promo to raczej Undertaker W ogole jakiegos wiekszego hypu na nastepne Raw nie mam. Juz bardziej wypatruje RR. PG era sux anyway Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Jak to promo będzie dotyczyło "powrotu" Grabarza, to fail jak chu.j. Ja jednak liczę na zupełnie niespodziewany scenariusz, ale pewnie nahajpujemy się i wyjdzie z tego kupa. Co do RR, to są plotki, jakoby zwycięzcą miałby być Dolph, co zwiastowałoby jego run z pasem. Nie wiem, czy przyszłoroczny Royal Rumble Match pobije tegoroczny, bo powrót Bookera i Nasha był niezapomnianym przeżyciem (do tej pory pamiętam swój wyraz twarzy ). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) W niedziele najważniejsze wydarzenie w roku dla fana WWE! AKTUALNA KARTA: 1. The Rock vs John Cena (pojawią się także raperzy - Flo Rida i Machine Gun Kelly) 2. WWE Title Match: CM Punk vs Chris Jericho 3. WWE WH Title Match: Daniel Bryan vs Sheamus4. Hell in a Cell Match: Triple H vs Undertaker (Sędzia Specjalny Shawn Michaels)5. WWE Intercontinental Title Match: Cody Rhodes vs Big Show6. Team Laurinaitis vs Team Long: David Otunga, Drew McIntyre, Mark Henry, Miz, Jack Swagger, Dolph Ziggler (with John Laurinaitis, Vickie Guerrero, Brie Bella) vs Santino Marella, Zack Ryder, R-Truth, Kofi Kingston, Great Khali, Booker T (with Teddy Long, Aksana, Nikki Bella, Hornswoggle) - Zwycięzca zostaje GM'em RAW i SmackDown!7. Kane vs Randy Orton8. Kelly Kelly, Maria Menounos vs Beth Phoenix, Eve Torres Edytowane 29 marca 2012 przez Rozi Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 29 marca 2012 Autor Opublikowano 29 marca 2012 Gdzie obecnie można oglądać takie gale PPV na żywo w internecie? W sensie za friko, co jak soccer-live.pl Chcę zobaczyć jak Undertaker niszczy Shawna, bo to że się włączy do walki jest pewne, tak samo jak to że stanie po stronie 3H. A tak poza tym fajna karta w tym roku. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Tutaj np. http://livetv.ru/pl/allupcomingsports/49/ Myślę, że na każdej porządnej stronie ze streamami będzie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 The Rock - John Cena Kane - Orton Rhodes - Big Show Kierwa, sam bym z chęcią to obejrzał gdyby tylko mój komp udźwignął transmisję w necie. Jeszcze Sheamus jest widzę. O której godzinie czasu polskiego jest ta gala? Wrestlingu chyba na żywo jeszcze nie oglądałem i taką Wrestlemanię mógłbym łyknąć. Czasem jak nie ma nic w TV to sobie jakieś powtórki na Eurosporcie obejrzę, ale chciałbym raz zobaczyć całą galę z tą całą jej otoczką. Kiedy do Polski przyjeżdżają? Słyszałem, że jakoś w kwietniu chyba. Są jeszcze bilety? Po ile stoją? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Gala będzie 2 kwietnia o 1 w nocy. Trwa 4 godziny. Ale możesz też sobie ściągnąć ripa na drugi dzień http://www.livenation.pl/event/265707/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-tickets Tu masz wszystko o RAW w Gdańsku. Cytuj
kilix 128 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Obejrzałem całą. Jedynie walka Triple H z Undertakerem zrobiła na mnie wrażenie. Rock vs Cena strasznie słaba walka. Nie było w niej nic poza przeogromnym hypem. Ale trzeba przyznać, że Amerykanie potrafią zrobić show. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 WMka cieniutka jak barszcz. Zeszłoroczna o wiele lepsza. Jednak walka Undertakera z Tryplakiem, to jedna z najlepszych walk jakie widziałem w życiu. Jak Shawn dał SCM, a Paul poprawił Pedigree, to myślałem, że już koniec. Włączał się mark nieźle Squash Bryana przemilczę, bo to jakiś idiota rozpisał. I teraz musimy oglądać nudnego Szejmusa, któremu ponoć planują długi run :ph34r: Walka Punka z Jericho też dobra, choć to nie był ich szczyt możliwości. No i main event dawał radę, bo nie do końca wiadomo było kto wygra. Ale za to RAW wynagrodziło WMkę dwoma wydarzeniami: Debiut Lorda Tensai'a (to Matt Bloom aka A-Train ), który zniszczył Riley'a (kolejny dobry wrestler, który jest szmacony) i wygląda na to, że Tensai dostanie niezły push. Może będzie niszczył jak Umaga? I oczywiście powrót Brock'a! F5 na Cenie zapowiada feud między nimi. Czyżby to był ME przyszłorocznej Wrestlemanii? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi