wojtas011 575 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 2 godziny temu, Rozi napisał(a): Na Netflixa wrzucono pełno klasycznych gal, z lat 80., 90. i 00., a także będą transmisje na bieżąco Pełno złota i dobra! No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Cytuj
Soban 4 137 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia WWE przez stype w ringu to ciężko się ogląda i olałem już dawno. Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Wiadomo, że jeżeli chodzi o poziom na ringu to AEW>>>WWE. Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Fajnie, że WWE z archiwum wkracza do Netflixa, ale rzeczywiście jeszcze takie archiwum AEW by się przydało. Może kiedyś wrzucą i na naszego MAX-a Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 12 godzin temu, wojtas011 napisał(a): No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA. Cytuj
wojtas011 575 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA.Punk to wrócił rok temu, Cena ma rozpocząć farewell tour 1 Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Czytałem, że ten RAW ma być czymś dużym i z pompą, zobaczymy. Oby tylko dało się to obejrzeć nie tylko na żywo Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. Cytuj
wojtas011 575 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 9 minut temu, Rozi napisał(a): Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. No właśnie amerykance są troche wkurzeni, bo to wszystko było na dawnym wwe network, a netflix dość wybiórczo powrzucał stare raw czy smackdown. No tam w czasie Attitude ery to lecieli po bandzie i sponsorzy pewnie nie lubią tego okresu. 1 Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 22 godziny temu, Soban napisał(a): Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Jakikolwiek VPN i bzikasz Cytuj
Soban 4 137 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Na kompie to rownie dobrze moge sobie dalej ogladac na https://watch-wrestling.eu/ a ppv sciagac z torrenta. Na TV jest lipa, bo mam samsunga a tam vpn nie pojdzie. 1 Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia A czy ktoś z Was ogląda na bieżąco TNA? Warto? Jakieś ciekawe storyline'y są? Jak z walkami? Czy wystarczy mi WWE i AEW? Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia I co, oglądał ktoś RAW na Netfliksie? Mocna średniawka, robiona chyba tylko, żeby przyciągnąć nowych widzów i zrobić dobrze garniturowcom. Cztery walki przez 3 godziny Łamiący kayfabe Rock, buczenie na Hogana (chyba zaprosili go do lewackiego Los Angeles, żeby celowo go wyśmiać) i zawsze mocny Punk xd Tak średnio bym powiedział, oby kolejny Smackdown i RAW były już bardziej o wrestlingu, bo nie idzie to w dobrą stronę. A dla kogoś, kto chciałby zobaczyć (albo przypomnieć sobie) najlepsze gale w historii WWE, to zebrałem listę na podstawie Internetów: WWE Invasion (22.07.2001) Wrestlemania 17 (01.04.2001) Wrestlemania X (20.03.1994) Summerslam 2002 (25.08.2002) Wrestlemania XIX (30.03.2003) Money in the Bank 2011 (17.07.2011) WWE In Your House: Canadian Stampede (06.07.1997) WWE Backlash 2000 (30.04.2000) WrestleMania XXIV (30.03.2008) Royal Rumble 1992 (19.01.1992) WWE Survivor Series 2002 (17.11.2002) Royal Rumble 2000 (23.01.2000) Wrestlemania 3 (29.03.1987) King of the Ring 1998 (28.06.1998) - dla walki Undertakera z Foleyem w klatce. Oczywiście to lista subiektywna, ale najlepsze kąski uwzględnia. Niestety bez WCW i ECW, ale módlmy się, żeby w końcu dodali. Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Oglądałem WWE pierwszy raz od kilku dobrych lat. Cała otoczka gali, poziom realizacji w tv, wszystko robiło duże wrażenie, ale sama gala słaba. Poziom pojedynków, jeżeli ktoś ogląda AEW, to naprawdę ciężko to się oglądało, do tego co 20 minut prezentacja celebrytów. Cytuj
Soban 4 137 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W dniu 5.01.2025 o 14:02, Rozi napisał(a): A czy ktoś z Was ogląda na bieżąco TNA? Warto? Jakieś ciekawe storyline'y są? Jak z walkami? Czy wystarczy mi WWE i AEW? Dobre TNA to się skończyło, gdzieś circa 2010 jak przyszedł Hogan i wszystko popsuł. Ja tylko AEW oglądam na bieżąco i czasem jakaś większa gala NJPW. WWE to tylko Royal Rumble, bo to najfajniejszy gimmick match w historii. Nie jestem w stanie znieść żałosnych walk w WWE gdzie wrestlerzy dłużej wchodzą i więcej leżą odpoczywając niż coś robiąc. Randomowa walka Ospreaya na tygodniówce jest lepsza niż match of the year w WWE. Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia (edytowane) To prawda, poziom walk jest lepszy w AEW, ale gdzieś mi brakuje tego entertainmentu, który wrestling ma też zapewniać. Nie wiem jak to wyglądało do tej pory, ale po 3 tygodniówkach AEW mam mieszane uczucia - brak cliffhangerów na koniec, brak niespodzianek w walkach, no jakieś to takie bezpieczne pod tym względem. Ale może teraz, jak wrócił Omega, to coś się rozpędzi. Czekam mocno na RAW, bo ma zadebiutować tam Penta A no i jestem pod wrażeniem rozwoju dywizji kobiet w obu federacjach, poziom walk o wiele wyższy i fajnie się to ogląda. Edytowane 9 stycznia przez Rozi Cytuj
wojtas011 575 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia W dniu 9.01.2025 o 13:52, Rozi napisał(a): To prawda, poziom walk jest lepszy w AEW, ale gdzieś mi brakuje tego entertainmentu, który wrestling ma też zapewniać. Nie wiem jak to wyglądało do tej pory, ale po 3 tygodniówkach AEW mam mieszane uczucia - brak cliffhangerów na koniec, brak niespodzianek w walkach, no jakieś to takie bezpieczne pod tym względem. Ale może teraz, jak wrócił Omega, to coś się rozpędzi. AEW to przede wszystkim świetne PPV, polecam obejrzeć Bryan Danielson vs. Swerve Strickland z ALL IN 2024, ostatni raz walką wrestlingową tak emocjonowałem się tak mocno chyba w 2011 na MITB No tam wszystko zagrało dla mnie, dwie wybitne wejścia do ringu plus genialna walka Village Medical: Revolutionizing Primary Care 1 Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Dzisiaj byłem na pierwszej gali wrestlingu w życiu, na PTW Nowe Porządki, prawie 3 godziny czystego funu Pawłowski szalejący za mikrofonem, walka kobiet, fatal four way, PRZEJEBANIE dobra walka o pas, Pawłowski szalejący za mikrofonem, cudowne interakcje z publiką, miazga, polecam każdemu. To odbyło się akurat w Kozłowie koło Gliwic, ale kolejna gala jest tam na pewno w lutym i marcu: 2 Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Dzisiejsze RAW Cała tygodniówka wypchana zajebistymi walkami, debiut Penty, Rhea ściśnij mnie udami (ale się fajnie babeczki ogląda, niech mnie chuj!), no i ta ostatnia walka Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano piątek o 09:09 Opublikowano piątek o 09:09 Ciekawa sprawa, choć to też być może pierwszy krok do tego, żeby w przyszłości WWE przejęło całe TNA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi