Soban 4 185 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Charlotte chyba wpadla do kociolka z ozempiciem, bo wygladala jak wysuszona mumia. Uso wygranym to takie mocne WTF. Nic ciekawego ogólnie, ale do kotleta mozna obejrzec. Cytuj
Rozi 987 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 9 godzin temu, Soban napisał(a): Charlotte chyba wpadla do kociolka z ozempiciem, bo wygladala jak wysuszona mumia. Zobacz, jak na Smackdownie wyglądała, ja pierdole, a ona 40 lat nie ma. Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Mam nadzieję, że Tiffy wyjdzie z wygraną, bo ten pas Charlotte jest niepotrzebny w ogóle. Podobnie zresztą jak wygrana w Royal Rumble, ona ma taką pozycję, że mogą ją dodać do walki o pas ot tak i nie będzie problemu. Jey vs Gunter totalny nonsens, zwłaszcza po tym jak Gunter go poskładał w Saturday Night. Ogólnie zwycięzcy RR w tym roku absolutnie mi się nie podobają. Nie jestem fanem Jeya, nie jest to materiał na main event Wrestlemanii. Zwłaszcza przy Drew, Prieście, Romanie, Kevinie czy nawet Punku i Rollinsie. Anyway, mam nadzieję, że Tiffy, Gunter i Rheya zachowają pasy na WM, a Cody straci. Na tego ostatniego ani patrzeć ani słuchać już nie mogę Cytuj
YETI 11 237 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego W dniu 29.01.2025 o 21:36, Rozi napisał(a): Odpuściłem w zeszłym tygodniu, na Dynamite i Collision non stop dają przechujowe karty Cytuj
Rozi 987 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego A to akurat obejrzałem Polecam też w chuj całe NXT Vengeance Day, dla mnie najlepsze PPV tego roku. Cytuj
Czoperrr 5 477 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Obejrzałem właśnie Mr. McMahon i tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że Amerykanie to idioci. Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Heelturn Ceny to będzie coś co będzie wspominać się dekadami. Brawo! Cytuj
Soban 4 185 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca No juz bez przesady to nie turn hogana, któru zmienił całą branże. Ogólnie fajnie, ze to zrobili, ale tak z 10-15 lat za późno i przez to, ze Cena jest teraz part timerem u końca kariery to ma to głównie na celu ucementowanie Codiego jak top babyfejsa. + mam nadzieje, ze heel cena zmieni ring gear, bo mam okrutna beke ze starego lysiejacego typa w szortach i czapeczce z daszkiem. Cytuj
Rozi 987 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Teraz przejdzie na starego łysiejącego typa w szortach i czapeczce z daszkiem, który rapuje W dniu 17.02.2025 o 23:41, YETI napisał(a): Wracając jeszcze do AEW. Pytanie - oglądacie te tygodniówki? Ja staram się wracać, no bo hehe fajne walki robio, ale jaki jest tego cel? Tam nie ma ani krzty dobrej historii, nie ma po co tych walk oglądać, jak nie niosą nic za sobą. Rzygam już Death Riders, rzygam Copem (XD), rzygam Jericho, w ogóle kurwa budowanie marki na podstarzałych gwiazdach WWE, gdzie posiada się takie osoby w rosterze jak Kenny Omega, Swerve, Ospreay, Hangman, czy MJF (ich feud powinien być motorem napędowym i głównym anglem, a nie Moxley zapierdalający pół roku z pasem w walizce). Ten arabski kutasiarz nie wyciąga wniosków i ratingi spadają do poziomu 400 tysięcy oglądających (fajnie to widać między odcinkami z Omegą i bez niego). Chyba nikt nie chce robienia z tej federacji WWE lite, a taki plan kurwa sprytny ma Pan Khan. Nie ma to jak zajebać karty chujowymi walkami, a w main eventach dawać jedno i to samo - starych dziadków i Moxleya. Ha tfu kurwa. Cytuj
Soban 4 185 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Oglądam regularnie dynamite i collision i jest dużo story + zajebiste walki. No, ale jest to inny produkt niz wwe w ktorym story zajmuje 3/4 czasu a pozostala 1/4 to marne usypiacze zwane walkami. Death Riders to niewypal i obstawiam, ze poszli w to bo zalozenia mialy byc fajne, ale wyszlo jakies gowno. Licze, ze na Revolution mox straci pas, a na tej samej gali edge'a przypnie christian z kontraktem tylko po to by stracic dosyc szybko pas na rzecz jaya white'a lub swerve co bedzie prowadzic do naturalnego main eventu champion vs hangman na all in texas. Pomijajac death riders to aktualna scena main eventowa wyglada bdb z masa over wrestlerow. Ogolnie znajac wszystkie promocje to tak bym je z grubsza przedstawil: wwe - glownie nacisk na fuble, walki sa bo są jedynie w celach fabularnych i wrestlerzy maja zajebiscie okrojony moveset njpw - glowny nacisk na walki i ogolnie bardziej sportowa prezentacje, fabula to glownie jakies promo w ringu po walce lub wywiad na konferencji. walki zajebiste bez ograniczen aew - blend dwoch wyzej wymienionych z absolutnie dojebanymi ppv i randomowymi 5* walkami na tygodniowkach, cierpi czasem przez dziwaczny booking i kontuzje, ktorych jest sporo przez to, ze wrestlerzy totalnie odpinaja wroty Cytuj
Rozi 987 Opublikowano wtorek o 14:17 Opublikowano wtorek o 14:17 Ale że Rhea Spoiler straci pas na korzyść Iyo, no no. Cytuj
Rozi 987 Opublikowano czwartek o 23:49 Opublikowano czwartek o 23:49 Ooooo kurwaaaaaaaaaaa @YETI@wojtas011@Soban@@Chad Davski Kurwa, to jeszcze niech zrobią podobnie z ECW i jest 2 Cytuj
Rozi 987 Opublikowano piątek o 10:13 Opublikowano piątek o 10:13 A tu jeszcze jedna rzecz, szykuje się najlepsza gra wrestlingowa ostatnich lat: Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano wczoraj o 09:11 Opublikowano wczoraj o 09:11 Jeden z moich ulubionych wrestlerów z dzieciństwa wreszcie w Hall of Fame. Pamiętam jak oglądałem na Sky One u kolegi jak rzucił Yokozuną, magia Jednocześnie podręcznikowy przykład jak zniszczyć sobie życie. Tak przy okazji polecam obejrzeć film z wizyty Rhodesa u DDP (gość to chyba anioł) podczas której powiedział Lexowi o HoF Cytuj
Soban 4 185 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ale perełka. pre-NWO WCW z polskim komentarzem(pamietam jedynie z polsatu. ale to juz byl sting wolfpack). Te komentarze nazw wrestlerów to kopalnia beki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi