wojtas011 568 Opublikowano czwartek o 12:42 Opublikowano czwartek o 12:42 2 godziny temu, Rozi napisał(a): Na Netflixa wrzucono pełno klasycznych gal, z lat 80., 90. i 00., a także będą transmisje na bieżąco Pełno złota i dobra! No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Cytuj
Soban 4 123 Opublikowano czwartek o 13:46 Opublikowano czwartek o 13:46 WWE przez stype w ringu to ciężko się ogląda i olałem już dawno. Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Cytuj
YETI 11 068 Opublikowano czwartek o 14:29 Opublikowano czwartek o 14:29 Wiadomo, że jeżeli chodzi o poziom na ringu to AEW>>>WWE. Cytuj
lukas_k96 331 Opublikowano czwartek o 21:33 Opublikowano czwartek o 21:33 Fajnie, że WWE z archiwum wkracza do Netflixa, ale rzeczywiście jeszcze takie archiwum AEW by się przydało. Może kiedyś wrzucą i na naszego MAX-a Cytuj
Rozi 714 Opublikowano piątek o 00:43 Opublikowano piątek o 00:43 12 godzin temu, wojtas011 napisał(a): No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA. Cytuj
wojtas011 568 Opublikowano piątek o 08:38 Opublikowano piątek o 08:38 Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA.Punk to wrócił rok temu, Cena ma rozpocząć farewell tour 1 Cytuj
Rozi 714 Opublikowano piątek o 12:09 Opublikowano piątek o 12:09 Czytałem, że ten RAW ma być czymś dużym i z pompą, zobaczymy. Oby tylko dało się to obejrzeć nie tylko na żywo Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. Cytuj
wojtas011 568 Opublikowano piątek o 12:22 Opublikowano piątek o 12:22 9 minut temu, Rozi napisał(a): Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. No właśnie amerykance są troche wkurzeni, bo to wszystko było na dawnym wwe network, a netflix dość wybiórczo powrzucał stare raw czy smackdown. No tam w czasie Attitude ery to lecieli po bandzie i sponsorzy pewnie nie lubią tego okresu. 1 Cytuj
Rozi 714 Opublikowano piątek o 12:23 Opublikowano piątek o 12:23 22 godziny temu, Soban napisał(a): Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Jakikolwiek VPN i bzikasz Cytuj
Soban 4 123 Opublikowano piątek o 12:31 Opublikowano piątek o 12:31 Na kompie to rownie dobrze moge sobie dalej ogladac na https://watch-wrestling.eu/ a ppv sciagac z torrenta. Na TV jest lipa, bo mam samsunga a tam vpn nie pojdzie. 1 Cytuj
Rozi 714 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A czy ktoś z Was ogląda na bieżąco TNA? Warto? Jakieś ciekawe storyline'y są? Jak z walkami? Czy wystarczy mi WWE i AEW? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi