wojtas011 704 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 2 godziny temu, Rozi napisał(a): Na Netflixa wrzucono pełno klasycznych gal, z lat 80., 90. i 00., a także będą transmisje na bieżąco Pełno złota i dobra! No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Cytuj
Soban 4 186 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia WWE przez stype w ringu to ciężko się ogląda i olałem już dawno. Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Cytuj
YETI 11 249 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Wiadomo, że jeżeli chodzi o poziom na ringu to AEW>>>WWE. Cytuj
lukas_k96 339 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Fajnie, że WWE z archiwum wkracza do Netflixa, ale rzeczywiście jeszcze takie archiwum AEW by się przydało. Może kiedyś wrzucą i na naszego MAX-a Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 12 godzin temu, wojtas011 napisał(a): No i 6 stycznia pierwsze RAW na żywo tam, pewnie będzie gruby epizod Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA. Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Kuurwa, Punk ma wrócić Aż obejrzę, może znowu zagryzie, jak prawie 15 lat temu, jak oglądałem na bieżąco WWE i TNA.Punk to wrócił rok temu, Cena ma rozpocząć farewell tour 1 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Czytałem, że ten RAW ma być czymś dużym i z pompą, zobaczymy. Oby tylko dało się to obejrzeć nie tylko na żywo Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 9 minut temu, Rozi napisał(a): Ech i szkoda, bo chyba nie wrzucą gal z ECW (jest jedna tylko) i WCW Chociaż mają do marca dorzucać rzeczy, to może i coś później DOJEDZIE. No właśnie amerykance są troche wkurzeni, bo to wszystko było na dawnym wwe network, a netflix dość wybiórczo powrzucał stare raw czy smackdown. No tam w czasie Attitude ery to lecieli po bandzie i sponsorzy pewnie nie lubią tego okresu. 1 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 22 godziny temu, Soban napisał(a): Szkoda, że AEW wleciało na HBO Max ale wiadomo nie dla polaczków Jakikolwiek VPN i bzikasz Cytuj
Soban 4 186 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Na kompie to rownie dobrze moge sobie dalej ogladac na https://watch-wrestling.eu/ a ppv sciagac z torrenta. Na TV jest lipa, bo mam samsunga a tam vpn nie pojdzie. 1 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia A czy ktoś z Was ogląda na bieżąco TNA? Warto? Jakieś ciekawe storyline'y są? Jak z walkami? Czy wystarczy mi WWE i AEW? Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia I co, oglądał ktoś RAW na Netfliksie? Mocna średniawka, robiona chyba tylko, żeby przyciągnąć nowych widzów i zrobić dobrze garniturowcom. Cztery walki przez 3 godziny Łamiący kayfabe Rock, buczenie na Hogana (chyba zaprosili go do lewackiego Los Angeles, żeby celowo go wyśmiać) i zawsze mocny Punk xd Tak średnio bym powiedział, oby kolejny Smackdown i RAW były już bardziej o wrestlingu, bo nie idzie to w dobrą stronę. A dla kogoś, kto chciałby zobaczyć (albo przypomnieć sobie) najlepsze gale w historii WWE, to zebrałem listę na podstawie Internetów: WWE Invasion (22.07.2001) Wrestlemania 17 (01.04.2001) Wrestlemania X (20.03.1994) Summerslam 2002 (25.08.2002) Wrestlemania XIX (30.03.2003) Money in the Bank 2011 (17.07.2011) WWE In Your House: Canadian Stampede (06.07.1997) WWE Backlash 2000 (30.04.2000) WrestleMania XXIV (30.03.2008) Royal Rumble 1992 (19.01.1992) WWE Survivor Series 2002 (17.11.2002) Royal Rumble 2000 (23.01.2000) Wrestlemania 3 (29.03.1987) King of the Ring 1998 (28.06.1998) - dla walki Undertakera z Foleyem w klatce. Oczywiście to lista subiektywna, ale najlepsze kąski uwzględnia. Niestety bez WCW i ECW, ale módlmy się, żeby w końcu dodali. Cytuj
YETI 11 249 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Oglądałem WWE pierwszy raz od kilku dobrych lat. Cała otoczka gali, poziom realizacji w tv, wszystko robiło duże wrażenie, ale sama gala słaba. Poziom pojedynków, jeżeli ktoś ogląda AEW, to naprawdę ciężko to się oglądało, do tego co 20 minut prezentacja celebrytów. Cytuj
Soban 4 186 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W dniu 5.01.2025 o 14:02, Rozi napisał(a): A czy ktoś z Was ogląda na bieżąco TNA? Warto? Jakieś ciekawe storyline'y są? Jak z walkami? Czy wystarczy mi WWE i AEW? Dobre TNA to się skończyło, gdzieś circa 2010 jak przyszedł Hogan i wszystko popsuł. Ja tylko AEW oglądam na bieżąco i czasem jakaś większa gala NJPW. WWE to tylko Royal Rumble, bo to najfajniejszy gimmick match w historii. Nie jestem w stanie znieść żałosnych walk w WWE gdzie wrestlerzy dłużej wchodzą i więcej leżą odpoczywając niż coś robiąc. Randomowa walka Ospreaya na tygodniówce jest lepsza niż match of the year w WWE. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia (edytowane) To prawda, poziom walk jest lepszy w AEW, ale gdzieś mi brakuje tego entertainmentu, który wrestling ma też zapewniać. Nie wiem jak to wyglądało do tej pory, ale po 3 tygodniówkach AEW mam mieszane uczucia - brak cliffhangerów na koniec, brak niespodzianek w walkach, no jakieś to takie bezpieczne pod tym względem. Ale może teraz, jak wrócił Omega, to coś się rozpędzi. Czekam mocno na RAW, bo ma zadebiutować tam Penta A no i jestem pod wrażeniem rozwoju dywizji kobiet w obu federacjach, poziom walk o wiele wyższy i fajnie się to ogląda. Edytowane 9 stycznia przez Rozi Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia W dniu 9.01.2025 o 13:52, Rozi napisał(a): To prawda, poziom walk jest lepszy w AEW, ale gdzieś mi brakuje tego entertainmentu, który wrestling ma też zapewniać. Nie wiem jak to wyglądało do tej pory, ale po 3 tygodniówkach AEW mam mieszane uczucia - brak cliffhangerów na koniec, brak niespodzianek w walkach, no jakieś to takie bezpieczne pod tym względem. Ale może teraz, jak wrócił Omega, to coś się rozpędzi. AEW to przede wszystkim świetne PPV, polecam obejrzeć Bryan Danielson vs. Swerve Strickland z ALL IN 2024, ostatni raz walką wrestlingową tak emocjonowałem się tak mocno chyba w 2011 na MITB No tam wszystko zagrało dla mnie, dwie wybitne wejścia do ringu plus genialna walka Village Medical: Revolutionizing Primary Care 1 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Dzisiaj byłem na pierwszej gali wrestlingu w życiu, na PTW Nowe Porządki, prawie 3 godziny czystego funu Pawłowski szalejący za mikrofonem, walka kobiet, fatal four way, PRZEJEBANIE dobra walka o pas, Pawłowski szalejący za mikrofonem, cudowne interakcje z publiką, miazga, polecam każdemu. To odbyło się akurat w Kozłowie koło Gliwic, ale kolejna gala jest tam na pewno w lutym i marcu: 2 1 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Dzisiejsze RAW Cała tygodniówka wypchana zajebistymi walkami, debiut Penty, Rhea ściśnij mnie udami (ale się fajnie babeczki ogląda, niech mnie chuj!), no i ta ostatnia walka Cytuj
lukas_k96 339 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ciekawa sprawa, choć to też być może pierwszy krok do tego, żeby w przyszłości WWE przejęło całe TNA. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia W dniu 9.01.2025 o 10:49, Soban napisał(a): Ja tylko AEW oglądam na bieżąco Odpuściłem w zeszłym tygodniu, na Dynamite i Collision non stop dają przechujowe karty, emerytów Edge'a i Jericho, mielony do porzygu Moxley, karykauralny Jarrett idący po pass i walki z jobberami. Dramat, ten kutasiarz Khan niech dobrych pisarzy zatrudni. Zobaczę pewnie jakieś PPV od nich, ale po stokroć wolę WWE, przynajmniej mi daje ten entertainment. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego W dniu 3.02.2025 o 06:42, Martyn napisał(a): Jak wrażenia po Royal Rumble? Takie se. Zajebista walka KO z Codym, Royal Rumble, no cóż, mieszane uczucia. Pushowanie tego śmiecia Logana Paula i Uso jako zwycięzca - dramat. Mam nadzieję, że nie zabiorą Guntherowi pasa, a on sam będzie niszczył Jeya do samej WM. Joe Hendry A no i Charlotte Flair jest kurwa najgorsza, tak jak i Paul LEVEK z jej pchaniem do wygrywania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi