_Bobek_ 19 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Tu takie moje top na teraz. Tak w skrócie. 1.FiL4 ( allround player, motywator, stara sie szybko eliminowac swoje błedy ) / Graniu ( mega aim, jego minusem jest to, ze za malo mowi) 2. Boczek (taktyk, zawsze mysli o zespole, nigdy nie stara sie grac pod siebie aka gram slayera w obdżektivie, z BR'a i snajpy tez cos strzela) / Flaha (tylko czasem bywa za nerwowy ;] ) 3.Juan/Bieniu ( same poziom ) 4.Insiak/Karczoch/Miniu ( same poziom ) -Kerlo -zielony -molo <3 Taki podział na pary i tripary ;] Edytowane 19 marca 2008 przez _Bobek_ Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' Edytowane 19 marca 2008 przez B0CZEK Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' Argumenty mistrzowskie , myslalem ze opluje monitor Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' HAHAHAHA ROTFL Nie no boczek rozwaliles mnie tym I tym o sklejaniu też Każdy przecież lubi moje wklejki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi