Skocz do zawartości

Nowości RPG

Featured Replies

• Odpowiedzi 564
  • Wyświetleń 322,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gust EU dzisiaj zapowiedział Atelier Shallie na 2015, strzelam gdzieś w Luty/Marzec

• Live a Live Releasing for PS4, PS5, and PC in April, Demo Out Now       Czyli dobrze, że się wstrzymałem z zakupem na Switcha. To ja jeszcze Front Mission poproszę.

• Duchowy następca dyptyku Valkyrie Profile potwierdzony   http://www.pssite.com/news-43185-pierwsze_konkrety_na_temat_duchowego_spadkobiercy_valkyrie_profile.html   Gatunek się odradza wnusiu.

Opublikowano

jedynka poważnie zalatywała crapem, więc nie ma czego żałować nawet jeżeli nie wyjdzie na PS3.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłoby świetnie gdyby na prawdę wydali remake/port pierwszej persony, chętnie bym sobie w nią zagrał i zobaczył jak wyglądała pierwsza odsłona tej serii.

Edytowane przez Paliodor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie jakie(i kiedy) jrpgi wychodza w 2009 na PS3. Przeszukalem n4g.com i po-google-walem troche ale nie znalazlem zadnego info. Nic nowego nie bedzie? Tzn. wiem o White Knight Chronicle i ff13 gdzies w 2010/11 ale co poza tym?

Opublikowano
  • Autor

@Afroman

Eternal SOnata (EU) - 13.02

Disgaea 3: Absence of Justice (EU) - 20.02

Demon's Soul (JP) - 05.02

Nie wiadomo co z:

The last Remnant

Star Ocean 4

Mogą też się pojawić jakieś Tale of... strzelam, że jakby co to będzie to port Vesperii

Edytowane przez the_m

Opublikowano

Hmm... niewiele tego. Chyba znowu ffx sobie przejde bo na PS3 bieda. Drugie wyjscie - X360... jak sony moglo do tego dopuscic?! Dzieki za Info.

Opublikowano
Port pierwszej Persony już oficjalnie:

http://kontownia.wordpress.com/2009/02/04/...lad-prasy-4-ii/ (skany included)

Miesiąc po Personie - Growlanser, też na PSP.

Świetna wiadomość, będzie w końcu możliwość zagrania w pierwszą Personę,co do Grownlanser'a to wpierw muszę poszukać więcej informacji na temat tego tytułu,ale Personę na bank kupię ^^

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No ciekawe co z tego wyjdzie, miło by było zobaczyć jakiś nowy jrpg na konsole. No i oby tylko został wydany w USA/EU...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowy eRPeG od tri-Ace

http://www.newrpg.jp/

Na moje oko to może być IU na PS3 - jakoś tak mi się ta konstrukcja w oddali skojarzyła :) Co prawda wolałbym coś nowego na PS360; poczekamy zobaczymy - to raptem tylko 214 godzin :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ff7 jest na jap pss !!!!!! KIEDY WERSJA EU LUB USA ????

Oby jak najszybciej. Z miłą chęcią zrzuciłbym się z kimś z Was, jeśli macie bezpośrednio możliwość zakupienia softu z PSS.