Skocz do zawartości

Nowości RPG

Featured Replies

• Odpowiedzi 564
  • Wyświetleń 322,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gust EU dzisiaj zapowiedział Atelier Shallie na 2015, strzelam gdzieś w Luty/Marzec

• Live a Live Releasing for PS4, PS5, and PC in April, Demo Out Now       Czyli dobrze, że się wstrzymałem z zakupem na Switcha. To ja jeszcze Front Mission poproszę.

• Duchowy następca dyptyku Valkyrie Profile potwierdzony   http://www.pssite.com/news-43185-pierwsze_konkrety_na_temat_duchowego_spadkobiercy_valkyrie_profile.html   Gatunek się odradza wnusiu.

Opublikowano

zapowiedzieli wersje na x360 a gdzie ps3. powoli zaczynam sie utwierdzac ze sony stracilo square

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chcecie nowego Chrono? Square-Enix mówi: kupujcie więcej DS-owej reedycji!

http://www.rpgsite.net/news/342.html

Uwielbiam tych kolesi, wydają po 15 latach reedycję swojej najlepszej gry i jeszcze są zawiedzeni, że się nie sprzedaje tak, jak kolejne Finale. "Lubicie tę grę? Coś nie widzę! Do sklepu!". Niesamowite. Jak to jest możliwe, że oni w ogóle co kilka lat wydają jakąś udanę grę?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak to wyjdzie na Wii,DS lub psp to ich chyba poćwiartuje:P ma być na ps3 !

Opublikowano
jak to wyjdzie na Wii,DS lub psp to ich chyba poćwiartuje:P ma być na ps3 !

Oby, bo jakoś nie widzi mi się kupowanie kolejnej konsoli...

Opublikowano

Tez bardzo chcialbym aby bylo to PS3, ale wykluczam taka mozliwosc ... Na moje oko DS albo PSP nie ma innej opcji, jeej ale chcialbym zebym sie mylil :/.

Strange Journey ...... widac galaktyke, czyzby dostaniemy Star Ocean z szatanami ? :>.

Opublikowano

Jak będzie tak dobra jak P3 i P4 i nie będzie wersji na xklocka i o ile w ogóle wyjdzie to będę zmuszony kupić ps3 :0.

Opublikowano

Widzę, że gadka o nowej serii MegaTen kończy się tutaj w momencie ogłoszenia, że wychodzi na DS-a. Szczerze mówiąc, to niezbyt mnie te gry Atlusa jarają, myślałem, że Devil Survivor to zmieni, ale nic z tego. Jedyne jRPG, jakie mnie teraz obchodzą, to nowy Fajnal i Golden Sun.

Opublikowano

Bo prawdziwi SMT'owcy czekaja na zapowiedz Persony 5 ;), a nie jakies (pipi)y pokroju Strange Journey (imo gre sie sprawdzi, ale o czym tu dyskutowac ? Sam Devil Survivor byl spoko ale nic ponadto).

A poza tym jedyne co mnie interesuje to "nasz" White Knight Chronicles i TOV.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Szkoda tylko , że jakiś Einstein marketingu przeniósł White Knighta na marzec 2010 :(

Opublikowano

WKC 2010 w US? czy w EU? jeśli US to porażka na całej linii ze strony sony i developera...

a tu wkc2 już zapowiedziane lol...

Opublikowano

Nie ma sie czym podniecac WKC, podobno to sredni rpg ( wyczytalem to w PE albo na necie)