Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Dorzuciłbym tylko opcje wylączenia tego filtra na spritach i byłaby gra boża. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 https://www.gematsu.com/2022/08/wild-arms-and-shadow-hearts-creators-to-launch-double-kickstarter-campaign-for-spiritual-successors-armed-fantasia-and-penny-blood tworcy wild arms i shadow hearts startuja z podwojnym kickstarterem. Jestem zainteresowany penny blood. Wywiad https://www.gematsu.com/2022/08/armed-fantasia-and-penny-blood-double-kickstarter-campaign-interview-with-akifumi-kaneko-and-matsuzo-machida Cytat By setting this game as a product aimed for adults (18+) from the start, I aim to restore the creepiness and grotesque atmosphere that gradually faded out from my previous series and see how far I can really take things. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Chcę obie. Jak dla mnie super wygląda ta Armed Fantasia. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Jezd i remaster mojej kochanj gierki z dziecinstwa. No podoba mi się to co widzę: 2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Dobry jeżu, wreszcie Mam nadzieje, ze potem bedzie vol.2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Nie moge nic znalezc, dajcie jakis dobry filmik Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 wyglada zaje.biscie plus kilka fajnych usprawnien (typu bieganie w 8 kierunkach czy w ogole bieganie w jedynce) jedyny minus - fonty w dialogach, takie typowo remasterowe bez zadnego sznytu, blyszczace i ostre. kurde, co remaster to to samo. ale oczywiscie giera wjezdza day 1. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Super wygląda. Plus dla Konami, że nie poszli w fest wygładzoną graf co sprawia wrażenie gry z komórki. Cytuj
łom 2 017 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 14 minut temu, Dave Czezky napisał: Nie moge nic znalezc, dajcie jakis dobry filmik 2 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 A ja dopiero co niedawno odkurzyłem Vitę, żeby z oryginałami PSX się zapoznać. Tu chyba osobny temat byłby zasadny, dla takiej gierki. Świetnie, że wszystkie multiplatformy. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Ale odjebali. Fatalnie to wygląda. Kupi się na półkę i tyle. Grac znowu nie zamierzam chciaż to na pewno moje top 3 jrpg na psxa. 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Co ty pierdolisz, dwójka wygląda zajebiscie. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 https://www.gematsu.com/2022/09/suikoden-i-ii-hd-remaster-gate-rune-and-dunan-unification-wars-announced-for-ps4-xbox-one-switch-and-pc Link od @Shen Kurla, te tla Alez to wjedzie na switchowym oledziku Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Nie nowość ale nie ma chyba tematu z newsami RPG: Grandia Teases "Exciting Celebrations" For 25th Anniversary | Nintendo Life Kurde chciałbym, żeby pojawiła się szansa na jakąś nową odłonę. Albo chociaz remaster tego co wychodziło na PS2 bo nigdy nie miałem okazji sprawdzić. 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 "Remaster" Etrian Odyssey 1-3 na Switcha i PC w czerwcu. Tylko Atlus standardowo "trochę" przesadził z ceną... https://store.steampowered.com/bundle/29538/Etrian_Odyssey_Origins_Collection/ 160zł sztuka za "remaster" gry z NDS... Pakiet trzech gier za 320zł też wcale bardziej nie kusi. Kupi się kiedyś przy dużej obniżce pewnie. Ale przyznam, że teraz cicho liczę na kolejne porty/remastery gier z NDS/3DS. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Sea of Stars tez juz mozna do WL dodawać. Niestety nie ma jeszcze ceny: Sea of Stars on Steam (steampowered.com) Cytuj
banzai 197 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 uj tam z ceną tych "remasterów" etrianow.. ile to ma badziewnych DLC nas start.. nawet teddiego i demifienda rzucili Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Teraz czytam newsa. To nawet nie są nowe postacie, ani nic praktycznego, tylko JPGi. I to odmienne w zależności od gry. Ciekawe, na ile to wycenią osobno. Na PC pewnie od razu znajdą sposób na dodanie własnych portretów. Ogólnie kolejne bzdurne i niepotrzebne DLC w stylu Atlusa. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 7 marca 2023 Opublikowano 7 marca 2023 Kolejny FM na switcha. Trójka chyba tez ma być w tym roku: Front Mission 2: Remake Blasts Onto Switch This June | Nintendo Life Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 7 marca 2023 Opublikowano 7 marca 2023 Czy ktoś bardziej obeznany w temacie jest w stanie stwierdzić, czy są jakieś informacje co do ekskluzywności FM na Switchu? Bo nie mogę rozgryźć Square. Jedne gry wypuszczają jako multiplatformy, inne jako exclusive'y. Tylko czy stoją za tym jakieś umowy, licencje, czy w sumie chgw? FM chcę bardzo, ale wolałbym na PC/SD. Podobnie Live A Live, a i w tym temacie cisza, co do portów. Rozdarty tym samym jestem, czy zamawiać mimo wszystko pudła na Switcha. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Do tej pory (tzn od czasów premiery Switcha) wszystkie ich gry jakos po roku lądowały na Steamie i ewentualnie dodatkowych konsolach. Tak było z Octopath, Triangle Strategy i Bravely 2 (chociaz tutaj nie wiem czy premiera nie była szybciej). Dlatego ja czekam z kupnem az gdzieś będzie oficjalne info o premierze/pozostaniu exem na wieki wieków i wtedy zdecyduje o kupnie. Na ten moment chociażby ze wzgledu na szybkość dysku i ergonomie urządzenia to wolę mieć wszystko przenośnie na SD a nie Switchu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi